ΙΜΙΑ1996-2017

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ…
Το «επεισόδιο» με τους τούρκους δημοσιογράφους που τοποθέτησαν την τουρκική σημαία στην μία από τις δύο ελληνικές βραχονησίδες εξελίσσεται σε κόντρα Ελλάδας-Τουρκίας γιά την εκτόνωση της οποίας, ο προδότης Σημίτης ακολουθεί το σενάριο των αμερικανών.

Δίνει εντολή να κατέβει η περίπολος των ΟΥΚ από την μικρή βραχονησίδα, ανεβαίνουν σ΄αυτήν οι τούρκοι κομάντος.

Όλοι οι τούρκοι κομάντος που έλαβαν τότε μέρος στην κρίση των Ιμίων, «σκοτώθηκαν» όλοι σε άσκηση, διότι τότε στην πρώτη τους (και εξαφανισμένη αμέσως) συνέντευξη είπαν στο τηλεοπτικό συνεργείο που τους περίμενε, καθώς επέστρεφαν από ταΊμια, ότι όταν πήγαν να καταλάβουν την μικρή βραχονησίδα βρήκαν τους Έλληνες κομάντος και σε ερώτησή τους πρός το αρχηγείο τους, αν θα εμπλακούν σε μάχη, πήραν την εντολή από το αρχηγείο να περιμένουν διότι οι Έλληνες θα φύγουν!!! «Και πράγματι» συνέχισαν, «μετά από λίγο είδαμε τους Έλληνες να κατεβαίνουν από την μικρή βραχονησίδα και μόλις αποχώρησαν, ανεβήκαμε»!!!

Ύστερα ο Σημίτης στέλνει τους τρείς ανυποψίαστους ήρωες να εντοπίσουν τους τούρκους που ήδη ξέρει ότι είναι εκεί!

(Μετά από τρείς άκαρπες διελεύσεις τους δίδεται η εντολή να κατέβουν στα διακόσια μέτρα και να…φωτίσουν!!!)

Με λίγα λόγια τους στέλνουν στο θάνατο, αφού οι τούρκοι κομμάντος που είναι πάνω στην μικρή βραχονησίδα δεν ξέρουν ότι είναι στημένο το παιχνίδι κι όταν βλέπουν την κάθοδο του ελικοπτέρου, απλά το…γαζώνουν!

Μετά «επεμβαίνουν» οι ΗΠΑ και λένε να κατέβουν και οι δύο περίπολοι και οι δύο σημαίες και η γκρίζα ζώνη στα Ίμια είναι γεγονός, για το οποίο ο Σημίτης τις ευχαρίστησε δημόσια!!!

http://oimos-athina.blogspot.gr/2017/01/21.html