100 χρόνια Βορειοηπειρωτικού αγώνα

Από νωρίς χτες  το πρωί πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αθηνών για την τέλεση δοξολογίας προς τιμήν των Ηρώων του Βορειοηπειρωτικού Αγώνα.

Τις επίσημες εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του Βορειοηπειρωτικού αγώνα, τίμησαν χτες 16.02.2014 οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, εκπροσώπησε ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών, Βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, ενώ στη Δοξολογία στον Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη, παρέστη και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας, Βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος.

Στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ο Τέρενς Κουίκ κατέθεσε στεφάνι μαζί με εκπρόσωπο της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

«Μαζί με τον συνάδελφο Βασίλη Καπερνάρο και αντιπροσωπεία της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δώσαμε το επιβεβλημένο παρόν μας στις επίσημες εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του Βορειοηπειρωτικού αγώνα.

Το Κίνημά μας παραμένει πατριωτικά αμετακίνητο στις θέσεις μας για τα Εθνικά θέματα. Δίνουμε και θα δίνουμε συνεχή αγώνα στο πλευρό των αδελφών μας από τη Βόρειο Ήπειρο.

Έχω επανειλημμένα καταθέσει Ερωτήσεις στη Βουλή για τις απαράδεκτες και ανθελληνικές δράσεις και συμπεριφορές ακραίων ή παρακρατικών Αλβανικών ομάδων ή ακόμα και αποφάσεων ή μεθοδεύσεων των εκάστοτε Αλβανικών κυβερνήσεων.

 

 

Η άποψη της Χρυσής Αυγής για το θέμα:”Η άφιξη της αντιπροσωπείας μας συνοδεύτηκε από έντονα χειροκροτήματα εκ μέρους των συγκεντρωμένων. Οι εγκάθετοι της ΝΔ διοργανωτές παρέλειψαν εσκεμμένα να αναγγείλουν την παρουσία των βουλευτών μας Κασιδιάρη και Παναγιώταρου στον Ιερό Ναό. Τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη κατά την έξοδο των “επισήμων” από την πύλη της οδού Σκουφά.
Όλος ο συγκεντρωμένος κόσμος αποδοκίμασε εν χορώ τα κομματόσκυλα του μνημονίου. Η Βούλτεψη της ΝΔ και ο Δήμας του ΠΑΣΟΚ τα άκουσαν για τα καλά. Το σύνθημα “Αλήτες, προδότες, πολιτικοί” και “Αλήτη, προδότη, Σαμαρά” δονούσε την ατμόσφαιρα”. Κατά την πορεία προς τον Άγνωστο Στρατιώτη επικράτησε εθνικιστικός παλμός και κυριάρχησε το σύνθημα “Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική, θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη!”. Κατά τις καταθέσεις στεφάνων οι μνημονιακοί βουλευτές αποδοκιμάστηκαν ακόμα πιο έντονα.
Μάλιστα, κατόπιν αιτήματος της Βούλτεψη δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματά τους. Κατέθεσαν δηλαδή στεφάνι σαν τους κλέφτες για να μην τους καταλάβει ο κόσμος, που τελικά τους κατάλαβε και δεν γλίτωσαν το κράξιμο.”