2 νέες κατηγορίες εισιτηρίων, από την AEGEAN

H AEGEAN προσφέρει τώρα 2 νέες κατηγορίες εισιτηρίων,
GoLight και Flex για ακόμη χαμηλότερους ναύλους και ευελιξία.

  Η AEGEAN απαντώντας στην ανάγκη για ακόμη χαμηλότερους ναύλους και μεγαλύτερη ευελιξία, εισάγει δυο νέες κατηγορίες εισιτηρίων στην οικονομική θέση, τις GoLight και Flex. Οι δυο αυτές νέες κατηγορίες που θα προσφέρονται παράλληλα, είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν στον επιβάτη την ευελιξία να επιλέγει το είδος του εισιτηρίου του με βάση τις προσωπικές του ανάγκες. Συγκεκριμένα:
1. Εισιτήρια GoLight: Ταξιδεύετε πιο οικονομικά, αφού οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 24 ευρώ για πτήσεις εσωτερικού (απλή μετάβαση, με όλους τους φόρους προς Αθήνα). Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8 κιλά.
2. Εισιτήρια Flex: Έχετε μεγαλύτερη ευελιξία στον προγραμματισμό του ταξιδιού σας, αφού μπορείτε να κάνετε απεριόριστες αλλαγές χωρίς χρέωση αλλαγής εισιτηρίου (rebooking fee). Έχετε τη δυνατότητα, χωρίς χρέωση, να μεταφέρετε μία χειραποσκευή έως 8 κιλά και μία αποσκευή έως 23 κιλά. Τα ταξίδια εσωτερικού ξεκινούν από 59 ευρώ (απλή μετάβαση, με όλους τους φόρους προς Αθήνα).
Όποια κατηγορία εισιτηρίου κι αν επιλέξει κανείς, σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέον αποσκευή, μπορεί να την αγοράσει από το www.aegeanair.com, το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας, ή τα ταξιδιωτικά γραφεία με έκπτωση προαγοράς.
Με τα νέα προγράμματα, ο επιβάτης επιλέγει την κατηγορία που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του, απολαμβάνοντας πάντα την ίδια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών της AEGEAN στο έδαφος και κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Τόσο με τις νέες κατηγορίες εισιτηρίων όσο και με τη σταθερές μειώσεις των ναύλων εσωτερικού για πέμπτη συνεχή χρονιά, η AEGEAN επιδιώκει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των επιβατών της για οικονομικές και ευέλικτες λύσεις.
Αξιοποιώντας την νέα υπηρεσία Low Fare Calendar που βρίσκεται στο web site της εταιρίας, οι επιβάτες έχουν πάντα τη δυνατότητα να εντοπίζουν την χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή για το ταξίδι τους, ειδικότερα εάν το προγραμματίζουν όσο πιο νωρίς μπορούν.
Οι νέες κατηγορίες εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμες για αγορά από τις 10 Οκτωβρίου 2013 και θα ισχύει για ταξίδια:
· Εσωτερικού και προς/από Κύπρο από 1 Νοεμβρίου 2013
· Εξωτερικού από 15 Ιανουαρίου 2014

Οι νέες κατηγορίες εισιτηρίων δεν θα προσφέρονται στα δρομολόγια από και προς: Ρωσία, Ουκρανία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Αθήνα-Φρανκφούρτη, Αθήνα- Μόναχο όπου θα συνεχίσει να ισχύει το παρόν σύστημα.
Τα Χρυσά Μέλη του προγράμματος Miles&Bonus, διατηρούν το δικαίωμα για δωρεάν μεταφορά μιας επιπλέον αποσκευής έως 23 κιλά, ανεξάρτητα από την κατηγορία εισιτηρίου με την οποία ταξιδεύουν.