Ahmet Davutoğlu Efendi, Hoşgeldiniz!

Καλωσόρισες στην Ελλάδα Davutoğlu εφέντη. Σας έλληνας δημοσιογράφος σου εύχομαι μια καλή διαμονή και σε συμβουλεύω τα εξής, που καλά θα έκανες να τα προσέξεις, αν αγαπάς την πατρίδα σου: Άσε τις φαντασιώσεις σου για την αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και σταμάτα μαζί με το μεγάλο αφεντικό σου, τον Erdoğan, τις εχθροπραξίες εναντίον της Συρίας. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΟ

 Του Εμμανουήλ Σαρίδη

Αρχές Οκτωβρίου ο τηλεοπτικός σταθμός προπαγάνδας των Εμιράτων Al Jazeera μετέδιδε, ότι σε μια συριακή επίθεση εναντίον του τουρκικού χωριού Akcakale, κοντα στα τουρκο-συριακά σύνορα, σκοτώθηκαν 34 άτομα.  Μερικές μέρες αργότερα μαθαμε, ότι οι νεκροί ήταν πέντε, πάντως και αυτό αρκούσε, για να συγκληθεί αμέσως απο τον τούρκο πρωθυπουργό Recep Tayyip Erdoğan το τουρκικό κοινοβούλιο. Το οποίο αποφάσισε σε μια κλειστή συνεδρίαση και με 286 απο τις 320 ψήφους, να αναληφθούν στρατιωτικές δράσεις στο έξωτερικό (δηλαδή στη Συρία) για ένα έτος,που κι’ αυτό θα αρκούσε για να “γίνει η αρχή ενός τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου, όπως είπε και ο βουλευτής Muharrem Ince του Cumhuriyet Halk Partisi (CHP). Και εν πάσει περιπτώσει αμέσως μετά άρχισαν αντεπιθέσεις εναντίον της Συρίας, που συνεχίζονται ακόμη και σήμερα.

Η Τουρκία διολισθαίνει όλο και περισσότερο στη δίνη ενός πολέμου με την Συρία. Ο μεγαλομανής Recep Tayyip Erdoğan, μαζί με τον φαντασιόπληκτο υπουργό εξωτερικών Ahmet Davutoğlu, δεν αντιλαμβάνονται, ότι έχουν γίνει τα απόλυτα πιόνια του Ηγεμόνα, που τα χρησιμοποιεί για τους δικούς του σκοπούς. Ούτε κατάλαβαν ακόμη, γιατί ο Ηγεμόνας μεσω των τοκογλύφων του έχει επενδύσει τόσα ποσά στη χώρα τους, αυτοί φανταζονται μια αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ενώ ο Ηγεμόνας τους χρειάζεται για τα σχέδια του στην Μέση Ανατολή (Συρία, Ιραν), τον Καύκασο και τα Εμιράτα, που σύντομα θα έρθει και η σειρά τους. Και η σειρά της Τουρκίας. Όταν θα το καταλάβουν, θα είναι όμως αργά. Πρός το παρόν αισθάνονται ισχυροί και αυτό τους κάνει πολεμοχαρείς. Δεν αποκλείω όμως και το να έχουν αντιληφθεί το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος τους, τώρα όμως τους είναι σχεδόν αδύνατο να υπαναχωρήσουν. Ο Ηγεμόνας τους έχει αρπάξει ήδη απ΄το λαιμό και μπορεί ανα πάσα στιγμή να τους πνίξει.

 

Ετσι εδώ και περίπου ένα χρόνο έχουν δημιουργήσει, με την βοήθεια νατοϊκών δυνάμεων, στρατόπεδα στα σύνορα με την Συρία, όπου αναγκαστικά καταφεύγουν τα γυναικόπαιδα απο τους εσκεμμένους βομβαρδισμούς των χωριών τους απο τους τρομοκράτες που υποστηρίζουν – και τους οποίους τα τόσο ελεύθερα και αντικειμενικά ΜΜΕ μας καταλογίζουν στα στρατεύματα του σύρου Προέδρου Ασσάντ. Και η κλιμάκωση συνεχίζεται. Τον Ιούνιο η Συρία κατέρριψε ένα τουρκικό μαχητικό αεροπλάνο που είχε εισέλθει στο συριακό έδαφος. Και πρίν μία εβδομάδα ξεκίνησαν οι σκηνοθετημένες επιθέσεις των τρομοκρατών απο την Συρία εναντίον τουρκικών χωριών και οι τουρκικές αντεπιθέσεις, που όπως λέει η τουρκική κυβέρνηση, θα γίνονται »με μεγαλύτερη ορμή».

Πριν λίγες μέρες δημοσίευσα δύο άρθρα γι’ αυτές τις δήθεν αντεπιθέσεις της Τουρκίας, που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά μιας false flag operation, μιας δράσεως υπο ψευδή σημαία (Türkisch-Mainila
και Die Granaten auf die Türkei sind NATO-Munition). Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, που δεν προέρχονται απο δυτικά ΜΜΕ, οι δήθεν επιθέσεις της Συρίας γίνονται απο τούρκους τρομοκράτες που έχουν διεισδύσει στη Συρία. Κάτι που επιβα

εβαιώθηκε και από την συριακή κυβέρνηση, που κατηγόρησε την Τουρκία, ότι σκηνοθετεί η ίδια τις επιθέσεις αυτές. Στόχος της είναι, όπως έγραψε η συριακή εφημερίδα “Al-Watan», η δημιουργία μιας «απελευθερωμένης ζώνης» στο βόρειο τμήμα της συριακής επαρχίας Ιντλίμπ.

Για το θέμα αυτό γράφει ο Toni Cartalucci στο Global Research της 04.10.12: “Παρά το γεγονός, ότι και στις δύο πλευρές των τουρκο-συριακών συνόρων δρά, με την ρητή έγκριση και την υλικοτεχνική υποστήριξη της Τουρκίας, ένας μεγάλος αριθμός βαριά οπλισμένων τρομοκρατών, που ανήκουν σε γνωστές λίστες τρομοκρατικών οργανώσεων, η κυβέρνηση της Άγκυρας έκανε υπέυθυνο για την επίθεση με όλμους αποκλειστικά το συριακό στρατό και όχι τις τρομοκρατικές ομάδες, που ως γνωστό χρησιμοποιούν παντού και πάντα όλμους. [Βλέπε και στο http://zeenews.india.com/news/world/rebels-launch-mortars-ongovt-troops-in-aleppo_802643.html]. Ακόμη και οι New York Times έγραφαν σ΄ένα άρθρο τους με τίτλο “Turkey Fires Artillery at Syrian Targets in Retaliation for Civilian Deaths” (“Η Τουρκία ανταποδίδει με πυρά πυροβολικού εναντίον συριακών στόχων τους θανάτους αμάχων”): “Είναι άγνωστο αν οι οβίδες εξαπολύθηκαν από τις κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας ή από τους αντάρτες που θέλουν να ανατρέψουν τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ. Η απάντηση από την Τουρκία δείχνει, ότι η Τουρκία κάνει την συριακή κυβέρνηση υπεύθυνη για την επίθεση.”

Όπως ανέφερα παραπάνω, οι οβίδες που εξαπολύθηκαν δήθεν απο τον συριακό στρατό, είναι προελεύσεως ΝΑΤΟ και άρα δεν ανήκουν στα πολεμοφόδια της Συρίας, αλλά προέρχονται, προφανώς, απο τα αποθέματα του τουρκικού στρατού, τα οποία διοχετεύονται στους εγκληματικούς τρομοκράτες που δρούν στην Συρία, καταστρέφοντας ένα ευνομούμενο κράτος, που το μόνο αμάρτημά του είναι ότι δεν προσκυνά τον Ηγεμόνα (όπως και ο Γκαντάφι στην Λιβύη). Η αιματοχυσία στην Συρία δεν είναι λοιπόν σε καμμία περίπτωση ένας εμφύλιος πόλεμος, όπως γράφουν «σοβαρές» εφημερίδες οπως η «Καθημερινή» και λένε οι παπαγάλοι των τηλεοράσεων.

Τα οπλα των εγκληματιών που τρομοκρατούν την Συρία προέρχονται όμως και απο άλλες χώρες, που όπως και η Τουρκία, είναι δεμένες με χειροπέδες στο άρμα του Ηγεμόνα. Παραδείγματος χάριν απο την Σαουδική Αραβία. Έτσι ένας δημοσιογράφος του BBC είδε και φωτογράφησε στη βάση των τρομοκρατών στο Χαλέπι τρία κιβώτια οπλισμού, τα οποία σύμφωνα με την ετικέττα ήσαν ουκρανικής προελέυσεως και είχαν σταλεί στην πρωτευουσα της Σαουδικής Αραβίας, το Ριάντ. Να σημειωθεί ότι η βάση αυτή των τρομοκρατων βρίσκεται μέσα σε ένα τζαμί.

Η ετικέττα έγραφε:

 

Χώρα προέλευσης: Ουκρανία
Αποδέκτης: Υπουργείο Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας
Προορισμός: Αεροδρόμιο King Khalid Intl. Airport, Riyadh, KSA
Αποστολέας: Gostomel, Ουκρανία
Πωλητής: Dastan Engineering Company Ltd.
Κατασκευαστής: LCW, Luhansk, Ουκρανία

Η εταιρία LCW, Luhansk Cartridge Factory, κατασκευάζει στρατιωτικό οπλισμό. Η εταιρία Dastan Engineering Company Ltd είναι εξειδικευμένη στην κατασκευή όπλων και πυραύλων. Ένα απο τα πιο περιζήτητα προϊόντα της εταιρίας είναι τα φυσίγγια των 7,62mm, που χρησιμοποιούνται για τον πύραυλο AK-47. Και ο πύραυλος αυτός είναι το αγαπημένο όπλο των τρομοκρατων στην Συρία.

Την περασμένη Τρίτη ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας, Alexander Dikusarov, βοσχολιάζοντας τα κιβώτια πυρομαχικών ουκρανικής παραγωγής που βρέθηκαν στο Χαλέπι, είπε σε μια συνέντευξη Τύπου στο Κίεβο τα εξής:

“Η Ουκρανία τηρεί αυστηρά τις πολιτικές της δεσμεύσεις σε ότι αφορά την μεταφορά στρατιωτικής τεχνολογίας και Dual-use (διπλής χρήσεως) και δεν εξάγει τέτοια προϊόντα στην Συρία.”

Είπε ακόμη, ότι, σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών, το 2010, σε πλήρη συμμόρφωση με τις ισχύουσες διεθνείς αξιώσεις και τις εθνικές διαδικασίες, η Ουκρανία συνήψε μια σύμβαση για την προμήθεια στρατιωτικού οπλισμού στο Υπουργείο Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας. .

Στην ετικέτα του κιβωτίου που βρέθηκε στο Χαλέπι βλέπουμε καθαρά, ότι ημερομηνία αποστολής είναι η 17. Φεβρουαρίου 2010.

Αυτό σημαίνε,ι ότι η Ουκρανία εξάγει όπλα στη Σαουδική Αραβία, τα οποία στη συνέχεια καταλήγουν στους τρομοκράτες που δρούν στη Συρία. Πώς έφθασαν εκεί; Οι σαουδαραβικές αρχές αρνήθηκαν να το σχολιάσουν. Όπως και νάνε όμως, αποδεικνύεται ξεκάθαρα, παρα τα αντιθέτως λεγόμενα και γραφόμενα στη Δύση, ότι τόσο η Τουρκία, όσο και η Σαουδική Αραβία είναι εμπλεγμένες στον πόλεμο κατά της Συρίας, καταστρατηγώντας όλους τους διεθνείς κανονισμούς.

 

Επόμενο είναι, ύστερα απ’ αυτό το ξεβράκωμα, να μπεί η Δύση στην αντεπίθεση. Έτσι διαβάζουμε σήμερα, ότι τουρκικά μαχητικά αεροπλάνα υποχρέωσαν ένα συριακό Airbus A-320 που πετούσε απο την Ρωσία για την Συρία να προσγειωθεί στην Αγκυρα. Έγινε έρευνα και, όπως είπε ο υπουργός εξωτερικών Ahmet Davutoglu, βρέθηκαν κάποια μέρη, “τα οποία δεν επιτρέπονται σε πτήσεις επιβατικών αεροπλάνων”. Τί; Μέρη για ραδιοφωνικούς σταθμούς, γράφει ο ένας, μέρη για πυραύλους λέει ο άλλος – NTV). Ρωσικές πηγές όμως το διαψεύδουν. Το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ ανέφερε, ότι το αεροπλάνο δεν μετέφερε ούτε όπλα, ούτε άλλου είδους στρατιωτικό εξοπλισμό. Πολύ φασαρία για το τίποτα; Όχι, η Δύση κατάφερε και πάλι να δημιουργήσει την εντύπωση, ότι η Ρωσία και η Συρία συνεργάζονται εις βάρος της Τουρκίας και του ΝΑΤΟ. 

Και να περάσει σε δεύτερο πλάνο το γεγονός, ότι οι ισλαμιστές, που δήθεν αγωνίζονται για την απελευθέρωση της Συρίας – και ύστερα απο κάθε αιματηρή επίθεση εναντίον αμάχων φωνάζουν (ή φωνάζει κάποιος άλλος στο κινητό λήψεως “Αλλάχ Ουάχμπαρ” (ο Θεός είναι μεγάλος), στην πραγματικότητα είναι υποκριτές, αφού κρύβουν τα όπλα και πυρομαχικά τους μέσα σε τζαμιά. Αλλά και αδίσταχτοι εγκληματίες, που για τα τριάντα αργύρια που πέρνουν για την δράση τους απο τους Σαουδάραβες, δολοφονούν εν ψυχρώ τους “αδελφούς” τους στην Συρία, που είναι κυρίως ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά. Όπως υποκριτές και εγκληματίες είναι και τα φαύλα καθεστώτα που τους υποστηρίζουν, η Τουρκία, οι δικτατορες της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ και ολόκληρη η δήθεν πολιτισμένη Δύση.

Για την έρευνα χρησιμοποιήθηκαν υλικά απο το Global Research, το Focus, το Alles Schall und Rauch, το RIA Novosti και διάφορες εφημερίδες

 

http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[backPid]=78&tx_ttnews[tt_news]=2882&cHash=a563d390a438267aeb6f2644e3b740d7