«Αλληλέγγυον» Αιγίου: Ένα ακόμη βήμα, κόντρα στις «ουρές της ζητιανιάς» και στις πολυεθνικές.

Ένα ακόμη μικρό βήμα για το Λαό μας, μεγάλο όμως άλμα αντίστασης του, απέναντι στις «ουρές της ζητιανιάς» των αριστεροδέξιων σωτήρων και στις άπληστες πολυεθνικές, είναι πια γεγονός.

 Άνοιξε τις πόρτες του το «Αλληλέγγυον» Αιγίου. Το δεύτερο συνεταιριστικό κατάστημα πώλησης ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΡΑΦΙΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.

 

Μετά την επιτυχημένη παρουσία του «Αλληλέγγυον» της Αθήνας, (Αγίας Σοφίας 50, στον Κολωνό, πίσω από τον Σταθμό Λαρίσης), η προσπάθεια του Πατριωτικού Μετώπου, να δικτυώσει σε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας,  τους Έλληνες Αγρότες και Βιοτέχνες με τους Έλληνες Πολίτες, βρίσκεται πια στη φάση της πλήρους της εξέλιξης.

 

Το «Αλληλέγγυον» Αιγίου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Εισοδίων 50, κοντά στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου της πόλης του Αιγίου και απαντάει στο τηλέφωνο 2691026221, έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του, ενώ το Σάββατο 4 Αυγούστου, θα έχει πανηγυρικό ξεκίνημα των εργασιών του, για να υποδεχθεί τόσο τους Αιγιώτες Πολίτες όσο και  τους Πολίτες από την ευρύτερη περιοχή.

 

Λειτουργώντας με την ίδια μέθοδο που λειτουργεί και το «Αλληλέγγυον» του Κολωνού, ΠΡΟΙΟΝ, ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ/ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ/ΒΙΟΤΕΧΝΗ, ΦΠΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ, ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ, δίνει μια ακόμη δυνατή σφαλιάρα στις πολυεθνικές, οι οποίες πωλούν πανάκριβα προϊόντα, απροσδιόριστης προέλευσης και ποιότητας.

 

Πατριώτισσες και πατριώτες. Στηρίξτε το δίκτυο αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας «Αλληλέγγυον». Όσο στηρίζουμε τις πολυεθνικές, τόσο υποθηκεύουμε τον τόπο μας. Μην ξεχνάτε πως αυτές οι πολυεθνικές, είναι η ίδια παρέα με αυτούς που κατέκλεψαν τον τόπο μας.

 

Το «Αλληλέγγυον», διαθέτει μόνο ελληνικά προϊόντα. Στηρίζοντας τα ελληνικά προϊόντα, υποστηρίζεται τον Έλληνα Αγρότη, τον Έλληνα Βιοτέχνη, τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.

 

Δείτε τις τιμές των «Αλληλέγγυον». Θα διαπιστώσετε πως είναι τουλάχιστον στο μισό από αυτές που σας «πλασάρουν» οι πολυεθνικές, χωρίς μάλιστα να σας λένε από πού κρατάει η σκούφια του κάθε προϊόντος.

 

Κρατήστε τα τηλέφωνα των Αγροτών και των Βιοτεχνών που θα δείτε πάνω στα προϊόντα. Επικοινωνήστε μαζί τους. Συνομιλήστε. Ανοίξτε επιτέλους τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ Ελλήνων. Έναν δίαυλο, που τόσο αναγκαίος και απαραίτητος είναι, στις δύσκολες και σκοτεινές εποχές που βιώνουμε.

 

Κάντε τον κόπο να κάνετε ένα βήμα περισσότερο, μακριά και πέρα από την πολυεθνική της γειτονιάς σας. Προμηθευθείτε μαζικά, τα βασικά είδη διατροφής σας από τα «Αλληλέγγυον». Ελάτε να αποδείξουμε πως είμαστε Λαός περήφανος και αξιοπρεπής. Μην μπαίνετε στις ουρές ελεημοσύνης των ρασοφόρων και των αριστεροδέξιων «σωτήρων». Τα προϊόντα που σας δίνουν, είναι των πολυεθνικών. Μην τους κάνετε τη χάρη, να σας προβάλουν στα κανάλια τους, στις ουρές της ζητιανιάς.

 

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. Οι κοπελιές και τα παλικάρια, οι εθελόντριες και οι εθελοντές στα «Αλληλέγγυον» και τώρα στο «Αλληλέγγυον» Αιγίου, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

 

 

Πατριωτικό Μέτωπο