Τι θα πράξει η δικαιοσύνη; Είναι δυνατόν να παρακολουθεί αδιάφορα την “δολοφονία” Ελλήνων;

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής “…το 2012 έως τις 10 Δεκεμβρίου είχαν φτάσει τους 13. Μάλιστα, όπως εκτιμάται από τους αρμόδιους αξιωματικούς, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί και άλλο”
Πηγή: (Βήμα, 08-01-2013) http://www.tovima.gr/society/article/?aid=491752
Περίεργη εμμονή  του υπουργού οικονομικών κυρίου Στουρνάρα για μη μείωσης της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης που οδηγεί στη αύξηση της χρήσης ξυλόσομπων και τζακιών, παρά:
  1. τους θανάτους από πυρκαγιές που έχουν καταγραφεί λόγω χρήσης καυσοξύλων ή άλλων εύλεκτων χημικά επιβαρυμένων υλικών  και
  2. της θανατηφόρας επιβάρυνσης της υγείας,  από πυκνά αιωρούμενα καρκινογόνα μικροσωματίδια, του μεγάλου όγκου Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι και  κατοικούν στις πόλεις,

συνιστούν ποινικά κολάσιμη εγκληματική ενέργεια. Η θέση της κυβέρνησης και ιδιαίτερα του Υπουργού Οικονομικών επιβαρύνεται λόγω των σχετικών πορισμάτων και εκκλήσεων από τους ειδικούς επιστήμονες και την πυροσβεστική, ώστε πλέον να ομιλούμε για “φόνο εκ προμελέτης”.

Πλέον μπορούμε να μιλούμε για απόπειρα γενοκτονίας, αν αθροίσουμε τα θύματα της οικονομικής πολιτικής (αυτοκτονίες νεόπτωχων, οι παραπάνω θάνατοι και οι προβλέψεις για αύξησή τους,  θάνατοι στο εγγύς μέλλον από καρκίνους ή αναπνευστικά προβλήματα και η επιβαλλόμενη από την οικονομική πολιτική υπογεννητικότητα)!
Επί πρόσθετα, η κατανάλωση πετρελαίου -σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου των πρατηριούχων- έχει μειωθεί κατά 80%, ώστε οι ισχυρισμοί του οικονομικού επιτελείου  για ενδεχόμενο δημοσιονομικό όφελος, καταρρίπτονται.
Τα παραπάνω αποτελούν σαφείς αποδείξεις εκ προμελέτης και κατά συρροή εγκλήματος, για το οποίο αν δεν επιληφθεί αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη οφείλουν και πάλι να επιληφθούν οι δημοκρατικά και εθνικά ευαίσθητοι νομικοί, ώστε ο κ. Στουρνάρας και το πέριξ αυτόν επιτελείο συμβούλων-“στουρναριών” να καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορουμένου.
Επιτέλους ας αντιδράσουμε!!!