Ο δωσιλογισμός χωρίς όρια και αναστολές

Tα απανθρωπάρια πέρασαν τα ανθρωποκτόνα μέτρα, με την οριακή πλειοψηφία των 153…
Και οι πλέον αδαείς αντιλαμβάνονται ότι αυτή η κυβέρνηση η οποία στηρίζεται σε κόμματα που καταρρέουν με πάταγο βρίσκεται υπό κατεδάφιση…
Τα μέτρα συνεπώς που ψήφισαν τα δωσίλογα απανθρωπάρια βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα…
Βρίσκονται στο αέρα και από μία άλλη πλευρά: Η δόση που περιμένουν και βάση της οποίας ψήφισαν την ταφόπετρα του ελληνικού λαού, δεν είναι εξασφαλισμένη…


Το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ του ΔΝΤ και της ευρωζώνης (η σύγκρουση δολαρίου-ευρώ) παρατείνει αρκετά, αν δεν τορπιλίζει παντελώς, τις διαδικασίες της εκταμίευσης της δόσης.

Αυτόν τον κίνδυνο τον γνώριζαν τα ασπόνδυλα όντα που ψήφισαν: Τόσο πωρωμένοι λακέδες του ευρω-φασισμού είναι…

Διαβάστε το παρακάτω καυστικό κείμενο από το «Κλασσικοπερίπτωση»
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9516.html

Τα αποκαλυπτήρια της προδοσίας των δωσιλόγων της κυβερνητικής κοινοπραξίας και της δειλίας των κεκληγόντων αντιπολιτευομένων ορνίθων

Τα αποκαλυπτήρια της προδοσίας και δια στόματος Σόϊμπλε:

“Καλώς ψηφίσατε το πολυνομοσχέδιο αλλά την δόση των 31.5 δις δεν θα την πάρετε”

Χθές το δήλωναν οι αξιωματούχοι του Ομπάμα, προχθές το έλεγαν τα επιτελεία του ΔΝΤ, λίγο καιρό πρίν το έλεγε η ίδια η Λαγκάρντ και σήμερα δια στόματος Σόϊμπλε το λένε ξεκάθαρα οι Γερμανοί ιδιοκτήτες της Ελλάδας: “Σας αναγκάσαμε να πάρετε νέα και επαχθέστερα μέτρα με τη απειλή της μη εκταμίευσης της δόσης των 31,5 δις. Σας συγχαίρουμε που εκτελέσατε με ακρίβεια τις εντολές μας αλλά την δόση δεν θα την πάρετε, τουλάχιστον προς το παρόν”.

Αυτές οι δηλώσεις μπορεί να εξέπληξαν, να εξόργισαν ή να πίκραναν κάποιους αφελείς που επέμειναν να καμαρώνουν για τον ρόλο του κομματόσκυλου στα μαντριά της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ή της ΔΗΜΑΡ , αλλά για εμάς και για εκατομμύρια συμπατριώτες μας ήταν απολύτως αναμενόμενες.

Δηλώσεις αναμενόμενες και φυσιολογικές σε μία κατοχή, η οποία δεν υφίσταται εξ αιτίας μιας πολεμικής ήττας, μιας κακής έκβασης ενός εθνικού αγώνα, αλλά εξ αιτίας των αυτοκαταστροφικών επιλογών του λαού και της προδοτικής συμπεριφοράς των εκλεγμένων και αλληλοϋποστηριζομένων δωσιλόγων.

Ευθύνες και μάλιστα τεράστιες (έστω και σε διαφορετικό βαθμό) έχουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αφού δια της παρουσίας τους σε αυτό, που κατά παράβαση κάθε συνταγματικής έννοιας και λογικής, εξακολουθεί και ονομάζεται “κοινοβούλιο”, νομιμοποίησαν ακόμα και με την έντονη διαφωνία τους, την προδοτικώτερη κυβέρνηση που υπήρξε στην νεώτερη ιστορία της Ελλάδας.

Χθές είχαν την τελευταία ευκαιρία να αποδείξουν ότι είναι πραγματική αντιπολίτευση και πάνω απο όλα πατριώτες.

Μετά το μεσημεριάτικο πραξικόπημα του Μεϊμαράκη και της τρικομματικής παρέας του, έπρεπε να παραιτηθούν ΟΛΟΙ απο αυτό το κατοχικό μόρφωμα και να κατέβουν τα σκαλιά του για να ενωθούν με τον λαό.

Να κάνουν δηλαδή αυτό που έκανε στις 3/7/1843 μέχρι και ο Βαυαρός διαγγελέας του Όθωνα, ο οποίος αντί να πάει να ειδοποιήσει τον Σχινά να φέρει τα πυροβόλα για να ξεκινήσει η σφαγή των διαδηλούντων Ελλήνων ενώθηκε με τον λαό αναγνωρίζοντας πως δεν υπάρχει πλέον άλλος δρόμος απο εκείνον της ευθείας σύγκρουσης με το καθεστώς.

Κι όμως αντί να κάνουν το αυτονόητο, να υπερασπιστούν δηλαδή την χώρα τους και το λαό της εξεγειρόμενοι μαζί του και όχι απλώς εγερθέντες εκ των εδράνων, έσκουζαν εντός της βουλής υπερασπιζόμενοι δήθεν το Σύνταγμα της Ελλάδος, ενώ στην ουσία οι ίδιοι το έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια “ξεχνώντας” συνειδητά την επιταγή του ακροτελεύτιου άρθρου (120):

«H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

 

http://www.resaltomag.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9016.html