Εκδήλωση για την κατοχή της Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 10 Νοεμβρίου 2012 στα Γιάννενα η Αντικατοχική εκδήλωση, που διοργάνωσε η Αυτόνομη Φοιτητική Κίνηση Τόλμη Ιωαννίνων, για την 29η μαύρη επέτειο της ανακήρυξης του ψευδοκράτους της Τουρκίας στη Μαρτυρική Μεγαλόνησο.

Η εκδήλωση που έγινε στο Μέγαρο της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών, πραγματοποιήθηκε παρά τις αντιδράσεις καμιάς 20αριας ατόμων τα (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)…
οποία με κράνη και στειλιάρια στα χέρια προσπάθησαν να την ματαιώσουν και να εμποδίσουν τον κόσμο να παρευρεθεί, φωνάζοντας συνθήματα περί φασισμού.

Φυσικά αποδείχθηκε για άλλη μια φορά πως τα επιχειρήματα και η αλήθεια νικά και τα στειλιάρια αλλά και τον φασισμό, είτε είναι μαύρος, είτε είναι κόκκινος.
Οι πολεμιστές της Κύπρου αλλά και οι φοιτητές της σκλαβωμένης πατρίδας δεν έχουν σχέση με πολιτική και κόμματα.

–>

Επίσημος προσκεκλημένος και κύριος ομιλητής ήταν ο βετεράνος του 1974 και πρόεδρος του Συλλόγου «Βετεράνοι Κύπρου 1974», Νίκος Αργυρόπουλος.
Ο Νίκος Αργυρόπουλος ανέλυσε το φλέγον θέμα της τούρκικης κατοχής στην Κύπρο και τα εγκλήματα που επί 38 έτη διαπράττουν οι Αττίλες στο νησί .
Αποκάλυψε, όπως θα δείτε στο βίντεο, γεγονότα που μαρτυρούν το ξεπούλημα και την προδοσία που συντελέστηκε με αποτέλεσμα την κατοχή του νησιού.

Περισσότερα και video, εδώ

http://www.epirus-ellas.gr/2012/11/blog-post_1828.html#.UKHbk2fevt8