Η επιλογή της Ελλάδος

Η επιλογή της Ελλάδος σήμερα είναι ο «καθορισμός» της από την Ευρωπαϊκή Ένωση – να εξαφανιστεί ως κράτος και να γίνει ένα μεγάλο θέρετρο με Αλβανούς και Αφρικανούς ως συνοδούς

Ρούσλαν Ουστραχάνοβ

 

 

Ο συγγραφέας του άρθρου, Ρούσλαν Ουστραχάνοβ, είναι ένας ρώσος δημοσιογράφος που φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά την Ελλάδα. Γράφει εδώ για τους καρπους της ένταξής της στην ΕΕ και ρωτάει, μήπως θα ήταν καλύτερα για μας να την εγκαταλέιψουμε

 

Ρούσλαν Ουστραχάνοβ

 

Το κείμενο του Ρούσλαν Ουστραχάνοβ (Руслан Устраханов) που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στις 04.09.2012 στην ρωσική ιστοσελίδα

http://www.zavtra.ru/content/view/vyibor-gretsii/ και έχει τον τίτλο “Выбор Греции”, “Η επιλογή της Ελλάδος”.

Η μετάφραση απο τα ρωσικά στα γερμανικά και στα ελληνικά (για να μπορώ να κάνω συγκρίσεις) με τον μεταφραστή του Google που έκανα καθώς και η αναζήτηση ρωσικών πηγών αποδείχθηκε για μένα εξαιρετικά επίπονη και δύσκολη, όχι μόνο γιατί δεν γνωρίζω την γλώσσα (σχεδόν όλοι μας εμείς έχουμε στραμενα τα βλέματα προς την Δυση, εκεί που μας τα στρέψανε ακόμη απο το σχολείο), παραβλέποντας έτσι έναν ολόκληρο κόσμο, που ίσως να είναι πιο κοντα μας απο ότι εμείς φανταζόμαστε). Ο δεύτερος λόγος είαι οι δυσκολίες που εμφανίζονται όταν ζητάς στο Google ρωσικά ιστολόγια και εφημερίδες όπως το forum.windowsfaq.ru/archivede/index.php/t-153880-p-5.html και άλλα τέτοια, προφανώς “ύποπτα”, γιατί κάθε φορά που πήγαινα να το ανοίξω ενεργοποιείται το πρόγραμμα προστασίας που έχω. Αυτό φαίνεται να εννοεί ο Ηγεμόνας, όταν μιλάει για Investigative journalism, για ερευνητική δημοσιογραφία.

Εμμανουήλ Σαρίδης

Και τώρα στο κείμενο, που μου έφαγε μιάμιση μέρα αλλά άξιζε!

 

του Руслан Устраханов

 

Ι. Οι «καρποί” της ένταξης

 

Η ελληνίδα αθλήτρια Παρασκευή (Βούλα) Παπαχρήστου αποκλείστηκε από την εθνική ομάδα της χώρας της για μια καταχώρηση που έκανε στο Twitter για τους Αφρικανούς που ζουν στην Ελλάδα. Γιατί θεωρήθηκε ρατσιστική και ασεβής προς τις βασικές αξίες του Ολυμπιακού πνεύματος. “Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!” – Ένα αστείο, που κόστισε στην αθλήτρια το ταξίδι της στο Λονδίνο για τους “Ολυμπιακούς Αγώνες 2012.”

Εκπλήτει ο ζήλος, με τον οποίο η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Ελλάδος μεταχειρίσθηκε την Παπαχρήστου και η σιωπή των Ελλήνων, που δεν προστάτευσαν την συμπατριώτισσά τους απο την δυσάρεστη σφαγή. Μόνο ένας ψίθυρος ακούστηκε απο τον επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας Ολυμπιακών Αγώνων, Ισίδωρο Κούβελο, για την καταδικασθείσα αθλήτρια. Που είπε “τα λάθη στη ζωή πληρώνονται.”

Η θέση του Κούβελου δεν αποτελεί έκπληξη. Ελληνικό είναι μόνο το όνομα του και η καλή γνώση της γλώσσας. Ο Κούβελος είναι πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας. Και σταθερά συνδεδεμένος με τις σκοτεινές χρηματοοικονομικές ροές της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Το πρόσωπο αυτό δεν έχει εθνικότητα.

Δεν θα έπρεπε “να πληρώσουν για τα λάθη” όχι οι αθλητές αλλά οι διεφθαρμένοι πολιτικοί στην Ελλάδα; Αυτοί που έφεραν τη χώρα σε μια τέτοια καταστροφική κατάσταση. Η ένταξη της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή οικογένεια σήμαινε στην πραγματικότητα μια πορεία προδοσίας των εθνικών της συμφερόντων. Ο λόγος των αθλητών – η κραυγή της ψυχής των Ελλήνων για το τι συμβαίνει στη γη της αρχαίας Ελλάδος.

Αφρικανοί στην Ελλάδα “για τα κουνούπια” υπάρχουν πραγματικά πάρα πολλοί . Και όχι μόνο αυτοί. Οι παράνομοι μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, την Αλγερία, το Μαρόκο, την Αλβανία και άλλες χώρες – είναι πάνω από ένα εκατομμύριο. Αυτό είναι το 10% του πληθυσμού. Από τη δήλωση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην Ελλάδα, Χρήστου Παπουτσή, το 2010: “.. Σχεδόν κάθε μέρα ο ελληνικός πληθυσμός αυξάνει κατά ένα χωριό Σήμερα τα ελληνικά σύνορα στον Έβρο τα διασχίζουν παράνομα 120 έως 150 μετανάστες κάθε νύχτα”. Ο Έβρος – μια διοικητική περιοχή στα σύνορα Ελλάδος-Τουρκίας. Τα οποία περνούν οι μετανάστες, χωρίς να γυρίζουν πίσω.

Υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες – από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Αλβανία. Τελευταία στην Ελλάδα περίπου 500 000 μετανάστες είχαν το δικαίωμα παραμονής. Οι Αλβανοί έφεραν στην Ελλάδα εκτός από την κλοπή και το οργανωμένο έγκλημα που σχετίζεται με τη διακίνηση ναρκωτικών. Πάνω από το 60% των χρηστών ναρκωτικών – προέρχονται από την Αλβανία. Απο στεριά και θάλασσα οι Αλβανοί εισάγουν στην Ελλάδα ηρωίνη, μαριχουάνα και συνθετικά ναρκωτικά.

Αυτό δεν είναι αρκετό για αυτούς. Οι Αλβανοί απαιτούν απο τις ελληνικές αρχές να ανοίξουν σχολεία αλβανικής γλώσσας και πολιτιστικά κέντρα. Η Ελλάδα θα έχει σύντομα καθαρά αλβανικές περιοχές. Ο “Liberation Army of Chameria» (LAC,στα αλβανικά: Ushtria Çlirimtare e Çamërisë, UÇÇ), ο “Απελευθερωτικός Στρατός της Τσαμουριάς” στέλνει τέτοια μηνύματα στους Αλβανούς που ζούν στην Ελλάδα. Με τη δύναμη των όπλων επιθυμούν να εντάξουν την Ήπειρο στην “Μεγάλη Αλβανία”. Η Ήπειρος είναι μια περιοχή στην βορειοδυτική Ελλάδα.

Την “σωτηρία της Ελλάδος” την γνωρίζει σήμερα όλος ο κόσμος. Η χώρα είναι σε μια κρίση, η οποία θυμίζει την πρόσφατη ιστορία της. Το ΑΕΠ της Ελλάδος μειώθηκε κατά το ΙΙ. τρίμηνο του 2012 κατά 6,2% σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Στο Ι. τρίμηνο η ελληνική οικονομία συρρικνώθηκε κατά 6,5% του προηγουμένου έτους. Και αυτό δεν είναι το όριο. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε για μια πιθανή ύφεση το 2012 περισσότερο από 7%.
Το συνολικό εξωτερικό δημόσιο χρέος στην Ελλάδα ξεπέρασε το 140% του ΑΕΠ – 240 δισεκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2011. Στο τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2012 το συνολικό εξωτερικό χρέος ανήρχετο στα 303.527.000.000 ευρώ.

Αυτό σε απλούς αριθμούς σημαίνει μαζική ανεργία, φτώχεια και τις χειρότερες προοπτικές για το μέλλον. Το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα κατά τον μήνα Μάιο ήταν 23,1%. Μεταξύ των νέων ηλικίας μέχρι 25 ετών η ανεργία ανήρχετο στο 53%. 60 χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν κατά το τελευταίο έτος. Μιλάμε για πείνα. Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία ενός συστήματος επισιτιστικής βοήθειας. Στα σχολεία θα εκδίδονται ειδικά κουπόνια για τα προϊόντα.

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία ψεμάτων για τους λόγους της ελληνικής κρίσης. Τα οποία κάνουν υπεύθυνους τους Έλληνες. Έχει αποδειχθεί, λένε, ότι δεν μπορούν να εργαστούν, είναι διεφθαρμένοι, δεν θέλουν μεταρρυθμίσεις, παρουσιάζουν πλαστά στατιστικά στοιχεία. Αυτό είναι παραφροσύνη. Λέει ο Τσέχος αναλυτής Charles Tinley. Στο άρθρο του “Οι πόνοι της Ευρωζώνης: 5 λόγοι για την κατάρρευση της Ελλάδος και της Ιταλίας”, που δημοσιεύθηκε στο InoSMI (иноСМИ, παράγωγο των Μαζικών Μέσων Εξωτερικού), βλέπει σαν έναν από τους λόγους της ελληνικής “κατάρρευσης” την φτωχή εργασία της ημέρας, με διαλείμματα για γεύμα σε εστιατόριο απο τις 13 έως τις 15 η ώρα. Αναφέρεται σε προσωπικές του εμπειρίες: Στις 14 η ώρα δεν μπορούσε να βρει ένα υπαίθριο εστιατόριο στην Αθήνα.
Προσπάθησε, πιθανότατα, στην περιοχή της «Ομόνοιας». Στην περιοχή των ομοφυλοφίλων και των τρανσέξουαλ.

Διαφθορά στην Ελληνική Δημοκρατία, ουρλιάζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ευρωπαϊκών κρατών. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις λέμε, “για κοίτα ποιος μιλάει;” Στο σπίτι και το γραφείο του πρώην γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί έγιναν τον μήνα Ιούλιο έρευνές. Στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, τον κύριο κατήγορο της Ελλάδος, πολύ χειρότερα. Σκάνδαλα στη «Daimler AG”, την “MAN” και την “Siemens” με μίζες σε πολιτικούς – μικροπράγματα. Στην Γερμανία κάθε έτος δημοσιοποιούνται 1500 περιπτώσεις διαφθοράς. Τουλάχιστον 30 χιλιάδες παραμένουν κρυφές και ανεξιχνίαστες. Τα στατιστικά αυτά στοιχείο προέρχονται απο εισαγγελείς στη Γερμανία. Δωροδοκίες στους υπαλλήλους σε όλα τα επίπεδα για την κατανομή των παραγγελιών για κατασκευή και ανακαίνιση νηπιαγωγείων, πισίνων, γηπέδων και επικοινωνιών.

Σε αντίθεση με 140 χώρες οι Γερμανοί εκπρόσωποι δεν έχουν ακόμη επικυρώσει απο το 2003 την σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για την καταπολέμηση της διαφθοράς, για να μήν ενοχληθούν οι “ειλικρινείς” κύριοι Γερμανοί όταν παρεμβένουν με δωροδοκίες στο εξωτερικό για να κλείνουν επικερδή συμβόλαια.

Στην ίδια τη Γερμανία η ζημία από τη διαφθορά θα ανέλθει το 2012 στα περίπου 250 δισ. ευρώ. Αυτές είναι πληροφορίες του καθηγητής Friedrich Schneider απο το πανεπιστήμιο “Johannes Kepler”, που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα “Welt”. Αυτό είναι όταν ο κλέφτης φωνάζει “πιάστε τον κλέφτη!”

II. Ο δρόμος προς την άβυσσο

Η παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1981, όταν η χώρα εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στη συνέχεια υπέγραψε τη συμφωνία Σένγκεν. Η ένταξη σήμαινε: μια κοινή αγορά, κοινό δίκαιο στον τομέα της δικαιοσύνης και των εσωτερικών υποθέσεων, κοινές πολιτικές στον τομέα της γεωργίας, του εμπορίου και κοινή εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφάλειας.

Όμορφα λόγια που κρύβουν την απώλεια της ανεξαρτησίας της Ελλάδος με όλες τις καταστροφικές τους συνέπειες. Η Γεωργία της χώρας αισθάνθηκε σαν πρώτη την “γοητεία” του κοινού ευρωπαϊκού οίκου με την καθιέρωση ποσοστώσεων για τα γεωργικά προϊόντα: κρέας, γάλα, λαχανικά και φρούτα. Για την παραμικρή απόκλιση – κυρώσεις. Οι ποσοστώσεις έπληξαν το κρασί, το ελαιόλαδο, το βαμβάκι. Κόπηκαν αμπέλια και ελαιόδεντρα.

Ελλάδα – το βιομηχανικό και γεωργικό κράτος. Στον τομέα της γεωργίας η χώρα απο εξαγωγική έχει μετατραπεί σε εισαγωγική. Το 1980 η Ελλάδα είχε από τις πωλήσεις αγροτικών προϊόντων έσοδα 6,9 δισεκατομμυρίων δραχμών, το 1981 ξεπέρασε τα 10 δισεκατομμύρια δραχμές. Και το 1982 έως και 20 δισεκατομμύρια δραχμές.
Οι διαμαρτυρίες των αγροτών φουντώνουν κατά καιρούς. Κόσμος θυμάται τις χιλιάδες τρακτέρ που μπλοκάραν την κυκλοφορία στις κύριες οδικές αρτηρίες της χώρας. Αλλά οι διαμαρτυρίες αυτές δεν ένοιαζαν τους έλληνες δασκάλους στις Βρυξέλλες.

Η ατελής εισαγωγή αγαθών από την “Κοινή Αγορά” ήταν ένα πλήγμα για τις βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, ένδυσης, δερμάτινων και άλλων και οδήγησαν στην αύξηση της ανεργίας και την μείωση των επενδύσεων. Η παραγωγή χάλυβα ΕΟΚ στην Ελλάδα μειώθηκε κατά 30%. Η μόνη υψικάμινος της χώρας έκλεισε.

Η ατελής εισαγωγή αγαθών από την “Κοινή Αγορά” ήταν ένα πλήγμα για τις βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, ένδυσης, δερμάτινων και άλλων και οδήγησαν στην αύξηση της ανεργίας και την μείωση των επενδύσεων. Η παραγωγή χάλυβα ΕΟΚ στην Ελλάδα μειώθηκε κατά 30%. Η μόνη υψικάμινος της χώρας έκλεισε.

Η είσοδος στην ευρωζώνη το 2001 ήταν το τελικό χτύπημα για την Ελλάδα. Ο τιμάριθμος εδώ ήταν ο υψηλότερος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με έρευνα του Υπουργείου Ανάπτυξης, οι τιμές μόνο για τα νωπά φρούτα και λαχανικά μετά το ευρώ ανέβηκαν κατα 95%. (Το 2004, ο συγγραφέας ήταν στην Ελλάδα. Η τιμή ενός πορτοκαλιού στην Αθήνα ήταν μιάμισή φορές υψηλότερη από ότι στο Μουρμάνσκ (!)). Το κόστος των βασικών αγαθών και υπηρεσιών αυξήθηκε περισσότερο από 10%. Ο ρυθμός του πληθωρισμού στην Ελλάδα είναι ένας από τους υψηλότερους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακόμη χειρότερο ήταν, ότι η Ελλάδα έγινε εξαρτημένη απο την “βελόνα” των δανείων. Φυσικά και νομικά πρόσωπα: δημόσιοι υπάλληλοι και ιδιώτες – όλοι γίναν “ιδιοκτήτες” δανείων. Η ευφορία της προσβασιμότητας έκανε τον κόσμο να αποβάλει το σκοτεινό συναίσθημα ευθύνης για την επιστροφή τους. Αυτό αφορά τους απλούς πολίτες. Οι Αξιωματούχοι κάναν την παρτίδα τους απο τον κρατικό προϋπολογισμό.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 επιβεβαιώνουν ότι ειπώθηκε παραπάνω. Κόστισαν στο κράτος 13 δισ. ευρώ, ενώ αυτό κέρδισε μόνο 130 εκατομμύρια. Οι  Έλληνες κατάλαβαν τότε, ποιός κέρδισε απ’ αυτές τις “διακοπές της παγκόσμιας φιλίας και ειρήνης.” Η αρνητική στάση τους για την διοργάνωσή τους στην Ελλάδα δεν κρύβονταν. Πολύχρωμα πανώ με το “No Olympics” γέμισαν σπίτια και φράκτες στις πόλεις.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, που “πριόνισε” τον ελληνικό προϋπολογισμό. Οι επενδυτές των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ήταν εταιρείες από τις ΗΠΑ, την Αυστρία, τη Γερμανία και άλλες χώρες. Ελληνική διαφθορά – με την διεθνή έννοια της λέξεως.

Η Ελλάδα συνθλίβεται. Ένα τεράστιο εθνικό χρέος, μαζική ανεργία, περισσότερο από έναν στρατό εκατομμυρίων μεταναστών κρέμεται στον λαιμό του ελλείμματος του προϋπολογισμού. Η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Η ελληνική νομοθεσία για τη μετανάστευση που εγκρίθηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΕΕ έχει κάνει τη χώρα ευάλωτη. Η συνθήκη του Σένγκεν έχει γίνει εμπόδιο για την ελεύθερη είσοδο αυτών που βρίσκονται κοντά της, των Ρώσων. Η παρουσία τους θα ήταν ένας ισχυρός παράγοντας για την ελληνική οικονομία: τουρισμό, επενδύσεις, κοινές επιχειρήσεις.

Ένα graphic design – όπως για τους σκανδιναυούς γείτονες της Ρωσίας. Το “Σένγκεν” είναι ακόμη και γι’ αυτούς ένα εμπόδιο. Η Νορβηγία φέτος άνοιξε την είσοδο της στην περιοχή των συνόρων. Η ΕΕ έχει επιτρέψει στους πολίτες της Φινλανδίας και της Σουηδίας το δικαίωμα διαμονής τους για τρεις ημέρες στη Ρωσία χωρίς βίζα. Τάσσεται επίσης υπέρ της κατάργησης των θεωρήσεων μεταξύ Ρωσίας και ΕΕ στην Ιταλία. Εκατομμύρια Ρώσοι χρειάζονται να αγοράσουν αγαθά, ακίνητα, ξενοδοχεία και διακοπές προς όφελος των τοπικών αεροπορικών εταιρειών. Το φινλανδικό θαύμα που δίνει φτερά στον κόσμο – είναι η ρωσική πρωτεύουσα, να εγκατασταθούν σ’ αυτή τη χώρα.

Η Ελλάδα αντί για τους πλούσιους Ρώσους έχει αποδεχθεί να δέχεται εκπροσώπους των φτωχών αφρικανικών φυλών και εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανούς κακοποιούς.

Η προτεινόμενη βοήθεια της ΕΕ προς την Ελλάδα – είναι ένα “δώρο”, το οποίο θα σκλαβώσει μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων. Και θα έχει σαν συνέπεια την πλήρη απώλεια της ανεξαρτησίας της χώρας. Και όχι μόνο αυτό. Σήμερα μιλάμε ήδη για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος.

Οι “πτωχεύσαντες πρέπει να κάνουν ότιδήποτε μπορούν για να ξεπληρώσουν τους πιστωτές τους, η Ελλάδα έχει νησιά, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή του χρέους”, δήλωσε ο αναπληρωτής προεδρος της Bundestag Joseph Shlarmann (CDU). Με τον οποίο συμφώνησε ο Frank Scheffler – σύμβουλος της Γερμανίδας Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ για την παροχή βοήθειας προς την ελληνική κυβέρνηση. Πρόκειται για το νησί Κέρκυρα, ο τόπος της ελίτ του υπόλοιπου κόσμου. Και για τη Ρωσία την μνήμη των πλοίων «Fyodor Ushakov» που «εισέβαλαν στους προμαχώνες” το 1799.

Δηλώσεις Γερμανών πολιτικών – ας τ’ αφήσουμε αυτά. Η τουρκική κατοχή ενός τμήματος της Κύπρου το 1974 και η εγκατάσταση της μαριονέττας μιας Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου ήταν το αποτέλεσμα της κρίσης στην Ελλάδα.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι έγινε απο τούρκους εισβολείς υπό την ηγεσία των ΗΠΑ με το όνομα Cyprus Peace Operation (τουρκικά: Kıbrıs Barış Harekâtı) ή Operation Atilla (Atilla Harekâtı), όπως και ο πόλεμος κατα του Ιράκ τον Ιανουάριο του 1991 που ξεκίνησε με αφορμή το Κουβέιτ. Η Τουρκία, μέλος του ΝΑΤΟ – είναι ένας στρατηγικός σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών κατά της Ρωσίας. Η τουρκική ηγεσία με το πρόσχημα του Παντουρκισμού αξιώνει την κυριαρχία της Τουρκίας στον Καύκασο, που ταιριάζει με την πολιτική του αγγλοσαξονικού κόσμου, ο οποίος επιδιώκει την κατάρρευση της Ρωσίας με χτυπήματα εναντίον των συμμάχων της, που είναι ιστορικά οι Έλληνες.

Η Ελλάδα του έτους 2012 είναι όπως η Γερμανία μετά τη Συνθήκη των Βερσαλλιών: οικονομική κρίση που επιβάλλεται από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία, μεγάλες αποζημιώσεις, εθνική ταπείνωση, εδαφικές προσαρτήσεις. Τελείωσε με το Τρίτο Ράιχ του Αδόλφου Χίτλερ και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι γερμανοί πολιτικοί δεν μας εξηγούν, ποιός θα μπορούσε να αντικαταστήσει την ανίχνευση προς τη Δύση του Αντώνη Σαμαρά και του υπερασπιστή των αφρικανικών μειονοτήτων στην Ελλάδα Ισίδωρου Κούβελου. Θα πρέπει να θυμηθούν την δική τους ιστορίας, δεν πρέπει να την ξεχνούν.

Η επιλογή της Ελλάδος σήμερα είναι ο «καθορισμός» της από την Ευρωπαϊκή Ένωση – να εξαφανιστεί ως κράτος και να γίνει ένα μεγάλο θέρετρο με Αλβανούς και Αφρικανούς ως συνοδούς. Ή να πάρει τον δρόμο της πλήρους ένταξης με τη Ρωσία με την εξάλειψη όλων των εμποδίων, όπως η σύγκλιση σε επίσημο και προσωπικό επίπεδο.

Σωτηρία και διατήρηση της Ελλάδος – ενός βυζαντινού αετού της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Έτσι ήταν στον 19. αιώνα – με την νίκη του ρωσικού στρατού κατά του “Μεγάλου οθωμανικού κράτους.” Δυστυχώς απο τον 19. αιώνα δεν έχει αλλάξει τίποτα στην επιλογή των φίλων της απο την Ελλάδα.

Ο μύθος της ενωμένης Ευρώπης καταρρέει μπροστά στα μάτια μας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε με «αγενείς» στόχους, για την προετοιμασία υποτακτικών δορυφόρων των ΗΠΑ στην Ευρώπη, με συμμάχους στο πρόσωπο των πολλών εκατομμυρίων αφρο-ασιατικών μεταναστών, για την αντίθεση των ευρωπαϊκών χωρών με τη Ρωσία, με την οποία παραδοσιακά είχαν στενές.

Μια τέτοια ένωση δεν έχει το δικαίωμα ύπαρξης. Ο Κόσμος βρίσκεται στο κατώφλι νέων πολιτικών ενώσεων.

Υ.Γ. “Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται μια συμμορία του Στάλιν που θα εκτελέσει τους κερδοσκόπους τραπεζίτες.” – Αυτά είπε η ειδική απεσταλμένη της «Komsomolskaya Pravda», Daria Aslamova  («Στην Σοβιετική Ένωση όλα ήταν καλύτερα»), σε μια συνομιλία που είχε με έναν αξιωματούχο στην Αθήνα. Και αυτό ισχύει και για εκείνους, που επωφελούνται από την Ελλάδα στην ευρωζώνη και ελπίζουμε να το δούν και οι Έλληνες. Άλλες παρατηρήσεις δεν χρειάζονται.

http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[backPid]=78&tx_ttnews[tt_news]=2831&cHash=a71069580222daad0003e2d6594144ef