Φασίστες και κουλτουροφασίστες

Ο Φασισμός δεν θα πεί είμαι ο Φασισμός. Θα πεί είμαι η Δημοκρατία, η Πρόοδος, η Νεωτερικότητα. Ε.Σ. – Του Πυθαγόρα Πυθαγορίδη

Τον φασισμό τον γνώρισε η ανθρωπότητα . Εσχάτως κυκλοφορεί μια μεταλλαγμένη μορφή φασισμού , ο “κουλτουροφασισμός” .

Παραθέτω χαρακτηριστικά γνωρίσματα των δύο φασισμών :

 

1) Ο φασισμός καταδίωκε τους ομοφυλόφιλους . Ο κουλτουροφασισμός προπαγανδίζει την ομοφυλοφιλία ( και δή τις ξεφωνημένες λούγκρες ) .

2) Ο φασισμός έδιωχνε όλα τα άλλα έθνη και τις φυλές απο την χώρα . Ο κουλτουροφασισμός ανοίγει τα σύνορα και φέρνει όλα τα έθνη και τις φυλές μέσα .

3) Ο φασισμός έκαιγε βιβλία Εβραίων . Ο κουλτουροφασισμός καίει βιβλιοπωλεία αντι-Εβραίων .

4) Ο φασισμός λογόκρινε τα ΜΜΕ . Ο κουλτουροφασισμός παρέδωσε όλα τα ΜΜΕ σε μεγαλοεργολάβους .

5) Ο φασισμός έπαιρνε τα σπίτια της ανεπιθύμητης εθνότητας . Ο κουλτουροφασισμός παίρνει τα σπίτια όλων των άλλων εθνοτήτων πλήν της μιάς ( εκλεκτής ) εθνότητας !

6) Ο φασισμός εξόντωνε με αέρια . Ο κουλτουροφασισμός εξοντώνει με αυτά που βάζει μέσα στις τροφές και τα εμβόλια .

7) Το αγαπημένο θέαμα του φασισμού ήταν οι στρατιωτικές παρελάσεις . Το αγαπημένο θέαμα του κουλτουροφασισμού είναι οι gay παρελάσεις ( και οι εκπομπές μαγειρικής ) !

8) Ο φασισμός προπαγάνδιζε , σαν must αντικείμενο , το τυφέκιον . Ο κουλτουροφασισμός προπαγανδίζει σαν must αντικείμενο το κινητό !

 

Το αστείον της υπόθεσης : Ο κουλτουροφασισμός διαλαλεί οτι είναι ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ !!!!!!!!

 

——————————-

 
Αντιγραφή απο την σελίδα “Κινημα της Μιλητου” (https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85/601554429944480?fref=ts )