Η μαύρη βίβλος του ΣΥΡΙΖΑ

Τα παρακάτων ισχυρίζονται οι … αντίπαλοί του:

 

Τις τελευταίες 5 εβδομάδες, ο «Αντίοχος»… ξεβράκωσε τον ΣΥΡΙΖΑ από τη στήλη του στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή». Το αφιέρωμα- ξεβράκωμα ολοκληρώθηκε, και με την άδειά του το μαζέψαμε και το δημοσιεύουμε ολόκληρο

 

Ευχαριστώ στον Γιάννη για την αποστολή

Το κείμενο στο σκίτσο του Κουφογιώργη λέει: Καλημέρα σας, κύριοι! Ονομάζομαι Τσίπρας και ψάχνω στη Γερμανία να βρω συμμάχους για τις ρεφορμιστικές ιδέες μου!

ΕΣ

 

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

 

Ένα… ποτ-πουρί από την «κόκκινη ορχήστρα» του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Να μιλήσουμε για τον ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν. Δύσκολο! Δύσκολο, γιατί πρέπει να γεμίσουμε όλες τις σελίδες αυτής την εφημερίδας, της επόμενης, της μεθεπόμενης και πάει λέγοντας. Θα κάνουμε, λοιπόν, μια πρώτη επιλογή των πιο τρανταχτών ντοκουμέντων, ένα «ποτ-πουρί» σ’ αυτά που… τραγουδάνε οι συνιστώσες του συνονθυλεύματος, που δείχνουν τι καπνό φουμάρουν αυτοί που θέλουν και να μας κυβερνήσουν.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο – ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΑΟΖ, γιόκ για τα αμερικανάκια του ΣΥΡΙΖΑ!  

 

Όταν λέγαμε πριν από χρόνια ότι η Ελλάς είναι «μαγαζί γωνία», έχει πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.τ.λ., χαρακτηριζόμαστε «φαντασιόπληκτοι», «βλαμμένοι», «παραμυθατζήδες» κ.α. Και να που ήρθε ο καιρός να υποστηρίζουν το ίδιο επιστήμονες διεθνούς κύρους και να έχει γίνει η χώρα μας πεδίο ανταγωνισμού διεθνών δυνάμεων για το ποιος θα αναλάβει την εξόρυξη. Και ο ΣΥΡΙΖΑ μούγκα! Δε βλέπει, δεν ακούει, δε μιλάει! Κουβέντα για την ΑΟΖ, ούτε καν στα λόγια, για πολιτική εκμετάλλευση! Κι όταν ακούγεται κάτι, αυτό είναι εναντίον της ΑΟΖ («Δεν θα πολεμήσουμε για τις ΑΟΖ» – Το πολιτικό μας σχέδιο για τις οργανωτικές αρχές του ΣΥΡΙΖΑ – Συνιστώσα «Κόκκινο») Γιατί άραγε; Διότι είναι αμερικανάκια! Και τι θέλουν οι Αμερικάνοι; Προς Θεού, όχι εκμετάλλευση τώρα! Να φτάσει σε σημείο η Ελλάς να δηλώσει αδυναμία αποπληρωμής των δανείων της, ώστε σε αντάλλαγμα για να μην πτωχεύσει να παραχωρήσει τα δικαιώματα της εκμετάλλευσης του υπογείου πλούτου της στους διεθνείς τοκογλύφους και να… πατσίσει. Μετά, μπορεί να μας δώσουν κάποια ψίχουλα ελεημοσύνης και απαραιτήτως θα βάλουν στο παιχνίδι και τους Τούρκους. Αυτό το παιχνίδι παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ!

(ΥΓ): Και για να μην ξεχνιόμαστε, επειδή εμείς μιλάμε με αποδείξεις: ποιο ήταν το μόνο κόμμα της  βουλής που ψήφισε «ΟΧΙ» στον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, για λόγους… προστασίας του περιβάλλοντος; Ο ΣΥΡΙΖΑ! Τυχαίο; Δε νομίζω!

 

TSIPRAS3D

 

Θέσεις για τα Εθνικά Θέματα… δεν υπάρχουν!

 

Ψάχνω, ψάχνω και ξαναψάχνω στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ τις θέσεις του για τα Εθνικά Θέματα, αλλά δε βρίσκω τίποτα σχετικό! Δεν υπάρχει κεφάλαιο για τα Εθνικά Θέματα! Δύο είναι οι εκδοχές γι’ αυτό: είτε αδιαφορούν γι’ αυτά πλήρως, είτε θεωρούν πως αν ανακοινώσουν τις θέσεις τους θα τις διαβάσει ο κοσμάκης και θα φρίξει! Μπορεί, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ να αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι οποιαδήποτε αναφορά στα Εθνικά μας Θέματα, αλλά δεν κάνουν το ίδιο οι «θαρραλέες» συνιστώσες του. Διαβάστε παρακάτω, τις λυσσαλέα ανθελληνικές δημοσιευμένες θέσεις της συνιστώσας «Το Κόκκινο», που δεν έχουν καμιά διαφορά από του υπολοίπου συνονθυλεύματος –αν δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε- και φανταστείτε τι λιγότερο θα έλεγαν οι Ερντογάν, Μπερίσα και Γκρουέφσκι, καθώς επίσης και οι αμερικανοσιωνιστές προστάτες τους.

 

Η επιτομή της προδοσίας!

Τα “εθνικά θέματα”

 

Κυπριακό:

 

Η Κύπρος είναι ανεξάρτητη χώρα-μέλος του OΗΕ. Ωστόσο, ο εγχώριος εθνικισμός διεκδικεί το δικαίωμα της Ελλάδας να παρεμβαίνει στο Κυπριακό “υπέρ των ελληνο-κυπριακών συμφερόντων” (που λογίζονται σαν εθνικά συμφέροντα), να πειθαναγκάζει την Κυπριακή Δημοκρατία στη μία ή την άλλη στρατηγική επίλυσης του Κυπριακού, να μιλάει για ενιαίο αμυντικό χώρο Ελλάδας – Κύπρου κ.λπ.

 

Μακεδονικό:

 
Η Ελλάδα διεκδικεί το “δικαίωμα” να έχει λόγο στο τι ονομασία θα επιλέξει το γειτονικό της κράτος και αποδύεται σε διπλωματικούς μαραθώνιους και πολιτικές πιέσεις ώστε να μην καθιερωθεί ως επίσημη ονομασία το “Δημοκρατία της Μακεδονίας”, που ήταν το συνταγματικό όνομα αυτού του κράτους από την περίοδο που ήταν ακόμη αυτόνομη περιοχή στην ομόσπονδη Γιουγκοσλαβία του Τίτο! Στο όνομα ποιας απειλής και ποιου συμφέροντος;

 
Ελληνοτουρκικά:

 
Εδώ έχει γίνει πια πάγιο συστατικό της καθημερινής ειδησεογραφίας οι “παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου στο Αιγαίο”. Τι συμβαίνει εδώ; Απλούστατα, η Ελλάδα εννοεί να έχει 6 μίλια χωρικά ύδατα και 10 μίλια εθνικό εναέριο χώρο. Κάτι που δεν συμβαίνει με καμία άλλη χώρα, αφού εθνικός εναέριος χώρος και χωρικά ύδατα ταυτίζονται. Σ` αυτό το χώρο ανάμεσα στα 6 και στα 10 ναυτικά μίλια γίνονται οι πιο πολλές αερομαχίες και εμπλοκές πολεμικών αεροσκαφών Ελλάδας και Τουρκίας, ενώ φυσικά γίνονται και ελληνικές παραβιάσεις του τουρκικού εναέριου χώρου, καθώς οι καθημερινές αερομαχίες έχουν πλέον ενταχθεί από τις αντίπαλες Πολεμικές Αεροπορίες σε εκπαιδευτικό “πρόγραμμα ρουτίνας” για τους πιλότους… Και πέρα απ` όλα αυτά, η Ελλάδα δεν έχει παραιτηθεί ακόμη επίσημα από το τυπικό της δικαίωμα να αυξήσει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια, το οποίο θα ισοδυναμούσε με μετατροπή του Αιγαίου σε ελληνική λίμνη.

 
Μειονότητες:

 
Οι Έλληνες στη νότια Αλβανία φυσικά συνιστούν ελληνική μειονότητα. Όταν επισκέπτονται την περιοχή Έλληνες επίσημοι, τους υποδέχονται με ελληνικές σημαίες και τα σχετικά. Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης όμως δεν είναι Τούρκοι αλλά Έλληνες μουσουλμάνοι. Και στις σπάνιες επισκέψεις Τούρκων επισήμων οι τουρκικές σημαίες και η εκδήλωση της τουρκικής εθνικής συνείδησης καταγγέλλονται περίπου σαν τουρκική εισβολή στη Θράκη. Και φυσικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει μακεδονική μειονότητα, αλλά πριν λίγα χρόνια τα εθνικά μας σαΐνια ανακάλυψαν… εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στη Δημοκρατία της Μακεδονίας!

 

SYRIZA-TURK

 

«Οι Τούρκοι κατακτούν την Δυτική Θράκη», δια του ΣΥΡΙΖΑ!

 

Αρχίζουμε από τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους τουρκόφρονες της Θράκης και βέβαια με τους υποβολείς τους, το Τουρκικό Προξενείο.

Βλέπεται στη φωτογραφία που παραθέτουμε την κοινή προεκλογική αφίσα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ και Καραγιουσούφ, στον νομό Ροδόπης, στην οποία η μόνη λέξη που είναι στα ελληνικά είναι το «ΣΥΡΙΖΑ». Παρατηρούμε, λοιπόν, πως στην αφίσα (στην οποία κυριαρχούν τρία χρώματα, το πράσινο, το κόκκινο και το μαύρο, που κατά… διαβολική σύμπτωση είναι τα χρώματα της σημαίας της «Ανεξάρτητης Θράκης») υπάρχει το εξής σύνθημα, γραμμένο στα τούρκικα: «Turkler bati thtakya’yi fetihe ciclilar». Τι πάει να πει αυτό; «Οι Τούρκοι κατακτούν τη Δυτική Θράκη»!

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης».

 

Τελειώνουμε, με την ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων του… οθωμανολάγνου ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την οριστική απόρριψη από τον Άρειο Πάγο του αιτήματος για αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», οργάνου του Προξενείου και του βαθέως κράτους της Άγκυρας για την κατάκτηση της Θράκης μας:

 

«Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει με ανησυχία το γεγονός ότι ο  Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώριση της ως νόμιμου σωματείου παρά την δικαίωσή της από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται άδικα και παράλογα η παραβίαση του στοιχειώδους συλλογικού δικαιώματος ελεύθερης ίδρυσης συλλόγων που προστατεύεται ρητά τόσο από το Σύνταγμα της Ελλάδας όσο και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Μάλιστα, είναι λυπηρό από τη σκοπιά της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι η αίτηση απορρίφθηκε  με το σκεπτικό ότι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου δεν είναι δεσμευτικές! Κατά συνέπεια, η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την ελληνική Πολιτεία να πράξει τα δέοντα ώστε οι συμπολίτες μας της μειονότητας της Θράκης να μπορούν να απολαμβάνουν ισότιμα τα δικαιώματα που τους κατοχυρώνει το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση».

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχιστής των βουλγαροκομιτατζήδων.

 

Περνάμε χωρίς καμιά καθυστέρηση στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το Μακεδονικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ, εν αντιθέσει με το ΚΚΕ που κρύβει επιμελώς τις πομπές του, είναι πανάξιος και σχετικά άφοβος διάδοχος του παλαιού ΚΚΕ-προφυλακής του σλαβισμού, του συμμορίτικου ΔΣΕ, του ομοσπονδιακού μεγαλοϊδεατισμού του Τίτο  και των παραδόσεων του βουλγαροκομιτατζιδισμού και καθόλου δε διστάζει να διακηρύττει με κάθε ευκαιρία το… δίκιο των Σκοπιανών!

 

Η… σουφραζέτα, οι «Έλληνες καπιταλιστές» και μια πορεία στα Σκόπια.    

 

Πριν από λίγο καιρό, λοιπόν, μια… σουφραζέτα βουλευτίνα κάποιας συνιστώσας, έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα των Σκοπίων, όπου ισχυρίστηκε ότι για την μη λύση του προβλήματος του ονόματος ευθύνονται οι… Έλληνες καπιταλιστές, χωρίς φυσικά να αποδοκιμαστεί από τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν το τελευταίο κρούσμα εθνοπροδοσίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Μακεδονικό, αλλά όχι βέβαια και το πρώτο. Το 2008, 14-16 Μαΐου, αντιπροσωπεία του ροζ συνονθυλεύματος είχε επισκεφτεί τα Σκόπια, σ’ ένα ταξίδι «για την ειρήνη και τον αντιμιλιταρισμό», για να βάλει «βέτο στον εθνικισμό και εμπάργκο στο μιλιταρισμό» (όπου «εθνικισμός» και «μιλιταρισμός» εννοείται ο ελληνικός κι όχι ο σκοπιανός) και να διαδηλώσει ξεδιάντροπα με τους «Μακεντόνσκι» σωβινιστές.

 

SYRIZA76

 

Η διακήρυξη των σκοπιανολάγνων του ΣΥΡΙΖΑ.
Και για να μη λέμε κουβέντες του αέρα, ιδού η διακήρυξη των σκοπιανολάγνων του ΣΥΡΙΖΑ:  

 

«Θα συναντηθούμε σε δημόσια εκδήλωση στα Σκόπια, για να προετοιμάσουμε την ειρήνη, να καταγγείλουμε το μιλιταρισμό και να ενώνουμε τα χέρια μας για να διαδώσουμε αυτό το μήνυμα στους λαούς μας. Πιστεύουμε στον αυτοκαθορισμό της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και την ειρηνική συμβίωση των δύο λαών και των δύο κρατών, στη φιλία των καθημερινών ανθρώπων των δύο λαών που δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν. Απορρίπτουμε την προγονολατρεία που δημιουργεί εθνικισμούς βασισμένους σε πολεμικά πρότυπα και φιγούρες που αναδείχθηκαν πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια, και εμπνεόμαστε από άλλους προγόνους, που πριν επίσης δυόμιση χιλιάδες χρόνια αντιστάθηκαν στους τότε διαρκείς πολέμους, όπως μας δείχνει το έργο Αχαρνής του δραματουργού Αριστοφάνη. Ζητούμε επίσης την αναγνώριση του εθνικού αυτοκαθορισμού των κατοίκων της Δημοκρατίας της Μακεδονίας είτε ονομάζονται Μακεδόνες, είτε Αλβανοί, Τούρκοι, Ρομά, Σέρβοι, Βλάχοι, Βόσνιοι, καθώς και την αναγνώριση των μειονοτήτων στην Ελλάδα. Ζητούμε την αναγνώριση και την προστασία των γλωσσών των δύο χωρών, των επισήμων και των μειονοτικών, γιατί θεωρούμε ότι κάθε γλώσσα είναι ένας πολιτιστικός πλούτος και καμιά γλώσσα δεν μπορεί να καταστέλλεται για να ικανοποιούνται οι εθνικισμοί και οι μεγαλοϊδεατισμοί».

 

Αβανταδόροι των Τούρκων στο Κυπριακό!

 

Ούτε στο Κυπριακό ζήτημα, δεν είναι διαφορετικές (μη προδοτικές) οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Γενικότητες περί της ανάγκης επανένωσης του νησιού, περί «επαναπροσέγγισης των δύο κοινοτήτων» (δηλαδή, «ο φονιάς με το θύμα αγκαλιά», που τραγουδάει κι ο Σαββόπουλος), μακριά κι αλάργα η λογική της «μητέρας – πατρίδας», «οι Τούρκοι είναι αδέρφια μας» και βέβαια αναφανδόν υποστήριξη του αμερικανόπνευστου σχεδίου Ανάν, για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δε μετανιώνει:«

 

«Επίσης, στο θέμα της κατοχής της Βόρειας Κύπρου, που είναι απεχθέστατη όπως κάθε κατοχή και πρέπει να σταματήσει, δεν ξεχνούμε ότι η προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού το 2004 με το σχέδιο Ανάν, που προέβλεπε και την απόσυρση του μεγαλύτερου μέρους των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής, δεν ευοδώθηκε λόγω της άρνησης της πλειοψηφίας των Ελληνοκυπρίων, συμπεριλαμβανομένου και του ΑΚΕΛ (άποψη που υποστήριξαν διάφοροι αριστεροί φορείς και κόμματα εντός Ελλάδος από τον χώρο του πατριωτικού αντι-ιμπεριαλισμού) με αποτέλεσμα να βαλτώνει έκτοτε. Και με άλλο δυστυχέστατο αποτέλεσμα να νιώσει προδομένη η εξέγερση των Τουρκοκυπρίων και να έχουμε σήμερα μια πολύ αντιδραστικότερη εξέλιξη στη Βόρεια Κύπρο. Ευτυχώς ο Συνασπισμός τότε είχε υποστηρίξει το σχέδιο Ανάν, όπως και άλλες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου η Κύπρος είναι μια ανεξάρτητη χώρα και πρέπει να βοηθηθεί με κάθε τρόπο από τα ειρηνιστικά κινήματα της Ευρώπης και της Τουρκίας για να επανενωθεί, και όχι να εκφέρεται λόγος που εδράζεται στη φιλοσοφία της μητέρας-πατρίδας».

 

«Διεθνής εναέριος χώρος και όχι εθνικός»!

 

Ποια η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τον εθνικό εναέριο χώρο και τις τουρκικές παραβιάσεις; Ας δούμε τι έγραφε επ’ αυτού η «Αυγή» πρόπερσι τέτοιον καιρό (23/01/2011), δικαιολογώντας απόλυτα τον τσαμπουκά των Τουρκαλάδων και ασελγώντας στη μνήμη τόσων και τόσων παλικαριών της Αεροπορίας μας, που έπεσαν για να υπερασπιστούν τον «διεθνή εναέριο χώρο και όχι εθνικό», σύμφωνα με τους συριζαίους:

 

«Για παράδειγμα, επειδή πολύς λόγος έγινε, από πλευράς επίσημων αριστερών φωνών, και για τις υπερπτήσεις στο Αιγαίο, υπενθυμίζουμε ότι ο εναέριος χώρος ανάμεσα στα 6 και στα 10 μίλια δεν υπάγεται στον εθνικό εναέριο χώρο. Για το ψεύδος αυτό οι ελληνικές κυβερνήσεις βασίζονται σε ένα ελληνικό προεδρικό διάταγμα του 1936 το οποίο όρισε πως για τον εναέριο χώρο ανάμεσα στα 6 και στα 10 μίλια η Ελλάδα από μόνη της αναλαμβάνει την υποχρέωση της ρύθμισης της εναέριας κυκλοφορίας. Το προεδρικό αυτό διάταγμα δεν αναφέρεται ούτε σε κυριαρχικά δικαιώματα ούτε σε οριοθέτηση του εθνικού εναέριου χώρου, απλώς  ως έγγραφο παρέμεινε στα χρονοντούλαπα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, χωρίς να έχει καμία διεθνή αξία. Ο χώρος λοιπόν ανάμεσα στα 6 και στα 10 μίλια αποτελεί διεθνή εναέριο χώρο και όχι εθνικό».

 

Υφαλοκρηπίδα Αιγαίου: οι Τούρκοι έχουν δίκιο!

 

Ποια η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου; Σύμφωνα με τους οθωμανολάγνους του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάς παραβιάζει τις διεθνείς συνθήκες, άρα η Τουρκία έχει δίκιο:

 

«Σχετικά με την υφαλοκρηπίδα οι ελληνικές κυβερνήσεις ζητούν από την Τουρκία να αποδείξει ότι σέβεται το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες, προσερχόμενη με την ελληνική κυβέρνηση στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για την επίλυση του θέματος. Όμως οι ελληνικές κυβερνήσεις λησμονούν ότι ούτε η Ελλάδα σέβεται τις διεθνείς συνθήκες εφόσον έχει εξοπλίσει παράνομα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με στρατιωτικές μονάδες και κάθε είδους πολεμικό υλικό. Σύμφωνα με τις διάφορες συνθήκες που υπέγραψε η χώρα μας, έχει την υποχρέωση να διατηρεί τα νησιά αποστρατικοποιημένα».

 

TSIPRANDREOU

 

ΣΥΡΙΖΑ: η χαρά Τούρκων, Αλβανών, Σκοπιανών και Αμερικανοσιωνιστών!

 

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: ΣΥΡΙΖΑ κατά της οριοθέτησης-ανακήρυξης της ΑΟΖ, κατά του ελληνο-ρωσσικού αγωγού φυσικού αερίου, υπέρ των τουρκοφρόνων της Θράκης και της αναγνώρισής τους ως «Τούρκων», κατά παράβαση της Συμφωνίας της Λωζάννης (σχετικά δημοσιεύματα στο προηγούμενο φύλλο), υπέρ των Σκοπίων για το όνομα της Μακεδονίας (και γι’ αυτά που θ’ ακολουθήσουν, δηλαδή την απόσπαση της Μακεδονίας από τον εθνικό κορμό) και υπέρ της αναγνώρισης «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα, υπέρ των τουρκικών επιδιώξεων στην Κύπρο, υπέρ των τουρκικών θέσεων στο Αιγαίο, για τον εθνικό εναέριο χώρο και την υφαλοκρηπίδα, κατά οποιασδήποτε εθνικής διεκδίκησης στην Βόρειο Ήπειρο (που αυτοί αποκαλούν «Νότιο Αλβανία»)! Δηλαδή, η χαρά του Μπερίσα, του Γκρουέφσκι, του Ερντογάν και των αμερικανοσιωνιστών! Αυτή είναι η αμερικανοκομμουνιστική-νατοϊκή αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ!

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο- ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

Ο… Ρεπούσης του ΣΥΡΙΖΑ!

 

Κατ’ αρχάς, ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε απολύτως και ομοφώνως την Ρεπούση καθώς και τον υπόλοιπο εθνομηδενιστικό θίασο των ανιστόρητων «ιστορικών» του Σόρος. Και μην απορήσετε καθόλου αν δείτε «αύριο» -όταν και αν σχηματισθεί τέλος πάντων η «κυβέρνηση της αριστεράς», με ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ- την Ρεπούση… υπουργό Παιδείας. Με υφυπουργό τον Νάσο Θεοδωρίδη, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της «Αντιεθνικιστικής Κίνησης». Τι ρόλο παίζει ο λεγάμενος; Είναι η… αρσενική εκδοχή της Ρεπούση, του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι που έχει χρεωθεί (με 108…) την αποδόμηση της Ιστορίας μας. Και σε δικά του κείμενα –που βέβαια δεν έχουν διόλου αποδοκιμαστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ- θα αναφερθούμε σήμερα.

 

Έπρεπε να πούμε «ναι» το ’40!

 

Τι ήταν η 28η Οκτωβρίου; «Ο πόλεμος που τελικά δεν ήταν “τρικούβερτο γλέντι”», απαντά ο… ιστοριοδίφης Νάσος, σε κείμενο που δημοσιεύτηκε στην «Αυγή» της 27ης Οκτωβρίου 2009 και αναδημοσιεύεται έκτοτε όταν πλησιάζει η επέτειος του μεγάλου «ΟΧΙ». Και εξηγείται: «69 χρόνια μετά την τραγωδία του θανάτου και της αναπηρίας δεκάδων χιλιάδων φαντάρων, έχει έρθει η ώρα για μια ψύχραιμη ιστορική αποτίμηση που να απαντάει στο ερώτημα αν τελικά βγήκε κερδισμένη η ελληνική κοινωνία από μια εξ αντικειμένου σύμπλευση με το φασιστικό καθεστώς Μεταξά στην οποία οδηγήθηκε από τον εθνικιστικό παροξυσμό της εποχής, προκειμένου να αποτραπεί η απλή διέλευση ενός άλλου φασιστικού στρατού, με μόνο επιχείρημα ότι ο δεύτερος στρατός ήταν “ξένος” (αλλά εξίσου φασιστικός). Υποστηρίζω ότι η εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτό το σφαγείο θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί. Η 28η Οκτωβρίου δεν σήμαινε ούτε την “ενότητα” ούτε “το μεγαλείο του έθνους”, αλλά την είσοδο της Ελλάδας σε ένα παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό πόλεμο…».

 

«Μύθος» ο ηρωισμός των παππούδων μας το 1940!

 

Γιατί νικήσαμε το ’40; Επειδή οι πρόγονοί μας πολέμησαν ηρωικά; Όχι, απαντά ο «ιστορικός» του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι… μύθος! Άλλοι ήταν οι λόγοι: «Υπάρχουν πολλοί μύθοι για τον ελληνοϊταλικό πόλεμο. Ο πρώτος είναι ότι οι φαντάροι μας με εφ’ όπλου λόγχη στείλανε τους δειλούς εχθρούς στα βάθη της Αλβανίας. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική… Στα σχολικά βιβλία και στα πατριωτικά αφιερώματα η “θέληση” και το «φρόνημα» ήταν ο αποφασιστικός παράγοντας για το “ έπος της Αλβανίας”. Η αλήθεια είναι ότι ήταν η μορφολογία του εδάφους, το βεβιασμένο της ιταλικής επίθεσης -με όλες τις δυσκολίες ανεφοδιασμού από τα ακατάλληλα λιμάνια της Αλβανίας- και μια πολύ ισχυρή ελληνική στρατιωτική μηχανή».

 

Δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων – Να ζητήσουμε συγνώμη από τους Τούρκους!

 

Πάμε τώρα στη γενοκτονία των Ποντίων, από τις ορδές του Κεμάλ. Δεν υπήρξε γενοκτονία, απαντά ο «ιστορικός» του ΣΥΡΙΖΑ, στο άρθρο του υπό τον τίτλο «Μια ψύχραιμη προσέγγιση του ιστορικού ζητήματος περί Ποντίων», που δημοσιεύτηκε στην «Αυγή» της 20ης Μαΐου 2011 (παρατηρούμε πως τα χτυπήματά του είναι πάντα επετειακά). Δε φταίνε οι Τούρκοι, οι Έλληνες φταίνε που τους… καταπίεζαν, τους λήστευαν και τους σκότωναν, υποστηρίζει με απίστευτη θρασύτητα. Διαβάστε: «Από κοινωνικής και πολιτικής σκοπιάς το πιο αναληθές κατασκεύασμα είναι η θεωρία του λεγόμενου επαναστατικού αγώνα προς “απελευθέρωση” του Πόντου από τον “τουρκικό ζυγό”. Θεωρητικά ο όρος “απελευθέρωση” μπορεί να έχει αποδεκτό περιεχόμενο μόνο όταν αφορά σε μια σχετικά μεγάλη εδαφική περιοχή όπου η φίλια εθνική ομάδα αποτελεί την πληθυσμιακή πλειοψηφία. Στην προκειμένη περίπτωση ο ελληνικός πληθυσμός των τριών νομών ή Βιλαετίων, του Πόντου αποτελούσε μια σημαντική, μια μικρή ή μια εντελώς ασήμαντη μειοψηφία… Το πραγματικό αντάρτικο στον Πόντο άρχισε μόλις το 1916, όταν οι Ρώσοι κατέλαβαν την πόλη της Τραπεζούντας μεταφέροντας το ρωσοτουρκικό πολεμικό μέτωπο στην περιοχή εκείνη. Οργανωτής του ελληνικού αντάρτικου ήταν ο φανατικός “στρατηγός” Καραβαγγέλης, ο οποίος ήρθε στη Σαμψούντα το 1908 ως μητροπολίτης. Μετά τη δημιουργία των ανταρτικών σωμάτων με χρήματα και πολεμοφόδια που πήρε ο μητροπολίτης από τους Ρώσους, τα εξαπέλυσε να προσβάλουν τον τουρκικό στρατό στα μετόπισθέν του, τη στιγμή κατά την οποίαν οι Τούρκοι πολεμούσαν τον ρωσικό στρατό στο μέτωπο της Τραπεζούντας. Οι αντάρτες του Πόντου συντάχθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου με τα εχθρικά κατοχικά στρατεύματα της Ρωσίας, καταπολέμησαν τον στρατό του κράτους του οποίου ήταν υπήκοοι, καταπιέζοντας και σκοτώνοντας αλλόθρησκους συμπολίτες τους. Κάτω από την εγκληματική καθοδήγηση του Καραβαγγέλη οι χριστιανοί άρχισαν να πυκνώνουν τις τάξεις των ανταρτών χτυπώντας πισώπλατα τον τουρκικό στρατό και ληστεύοντας κυρίως τουρκικά χωριά, για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Λόγω των πράξεων αυτών ο τουρκικός στρατός άρχισε στην περιοχή της Μπάφρας το κυνήγι εναντίον των ανταρτών, που μετεξελίχθηκε βεβαίως σε μαζική εθνοκάθαρση, απολύτως κατακριτέα αλλά και διακριτή από μια “γενοκτονία”, που θα προϋπέθετε “άμεσο δόλο εξόντωσης μέχρις ενός”, πράγμα αναπόδεικτο… Συνεπώς είναι ανεπίτρεπτο να ζητούμε με θορυβώδη τρόπο από την Τουρκία να καταδικάσει τα δικά της εγκλήματα, χωρίς όμως να ζητάμε συγγνώμη για παρόμοια εγκλήματα που έκανε η “δική μας” πλευρά».

  

Έλληνες δεν υπάρχουν, εξαφανίστηκαν, είμαστε Σλάβοι!

 

Είναι οι σημερινοί Έλληνες απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων; Όχι, αποφαίνεται ο… Ρεπούσης του ΣΥΡΙΖΑ, είναι Σλάβοι, όπως έλεγε ο Φαλμεράυερ! Ιδού: «Δεν είναι τυχαίο ότι το πολύκροτο έργο του διάσημου Γερμανοί ιστορικού Ιάκωβου Φαλμεράυερ «Περί της καταγωγής των σημερινών Ελλήνων» δεν έχει εμφανιστεί επί 150 χρόνια στις προθήκες των ελληνικών βιβλιοπωλείων. Αιτία η ενοχλητική για το κατεστημένο αλλά πλήρως τεκμηριωμένη επιστημονικά άποψη του Φαλμεράυερ πως οι σημερινοί κάτοικοι της Ελλάδος δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους… Ούτε μια απλή σταγόνα αίματος, γνησίου ελληνικού αίματος, δεν τρέχει στις φλέβες των χριστιανών κατοίκων της σημερινής Ελλάδας. Μια τρομερή καταιγίδα διασκόρπισε ως την πιο απόμακρη γωνιά της Πελοποννήσου μια νέα φυλή συγγενή προς τη μεγάλη φυλή των Σλάβων. Οι Σκύθες – Σλάβοι, οι Ιλλυριοί – Αρβανίτες, οι συγγενικοί με τους Σέρβους και Βουλγάρους λαοί είναι ουσιαστικά εκείνοι που τώρα ονομάζουμε Έλληνες. Ο Φαλμεράυερ κατέδειξε πως το πάλαι ποτέ ένδοξο αρχαίο ελληνικό έθνος εκμηδενίστηκε οριστικά το 589 μ. Χ. στα χρόνια του Ρωμαίου αυτοκράτορα Μαυρικίου. Το τελειωτικό χτύπημα που εξολόθρευσε τον ελληνικό πληθυσμό ήρθε το 746 μ. Χ., με τη σαρωτική επιδημία της πανούκλας που θέρισε τους ελάχιστους εναπομείναντες…».

 

Ποια 400 χρόνια σκλαβιάς; Δεν ήμασταν υπόδουλοι των Τούρκων!

 

Και βέβαια, δεν ήταν δυνατόν να ξεφύγει από τον… ρέκτη «ιστορικό» του ΣΥΡΙΖΑ η εθνική επανάσταση του 1821, την οποία χαρακτηρίζει «μύθο»: «Στην ελληνική ιστοριογραφία σε σχέση με το 1821, κυριάρχησε ο μύθος της “εξέγερσης σε εθνική βάση”, και εκεί εντοπίζεται και η διαιώνιση της αδικαιολόγητης εχθρικής αντίληψης των Ελλήνων ενάντια στους Τούρκους. Ακούμε διαρκώς ότι “μας είχαν υποδουλώσει οι Τούρκοι”, αντί ν’ ακούμε τη σωστή φράση, ότι “οι λαοί των Βαλκανίων ήταν συλλήβδην υποδουλωμένοι στον Σουλτάνο”, ότι δεν υπήρχε δυνατότητα εκλογικής αντιπροσώπευσης, εφαρμογή εγγυημένων ατομικών και πολιτικών ελευθεριών κ.λπ. Αυτά ήταν τα πραγματικά προβλήματα κι όχι η εθνική ταυτότητα των κυβερνώντων. Το ελληνικό κράτος όμως επίτηδες αφήνει τους πολίτες του να πιστεύουν ότι ένας λαός (οι Τούρκοι) είχε δήθεν υποτάξει τον άλλο λαό (τους Έλληνες γενικώς). Πράγμα αστείο, ανιστόρητο και ανέφικτο…».

 

TSIPRAS235

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3ο- ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Το λαθρομεταναστευτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Αρχίζουμε αμέσως με το επίσημο προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό:

 
«Αγωνιζόμαστε για την διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και τη γρήγορη χορήγησή του». Με δεδομένο ότι σχεδόν όλοι οι λαθρομετανάστες κάνουν αίτηση χορήγησης ασύλου αμέσως μετά την είσοδό τους στην πατρίδα μας, αυτό σημαίνει πως θα νομιμοποιούνται σχεδόν όλοι!  «Επιδιώκουμε να δημιουργηθούν ανοιχτοί χώροι φιλοξενίας των προσφύγων, με υπηρεσίες κοινωνικής και νομικής προστασίας, αντί για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζονται». Δηλαδή, δωρεάν ξενοδοχεία φαγητού και ύπνου! Και ποιος ασιατο-αφρικανός δε θα θέλει να ’ρθει στην Ελλάδα!

 

«Επιδιώκουμε επίσης:

 
Την αποσύνδεση της χορήγησης άδειας παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων». Άρα, άδειες παραμονής σε όλους, και μάλιστα χωρίς όρους και προϋποθέσεις!

 
«Τη διευκόλυνση της οικογενειακής επανένωσης». Δηλαδή, να μας κουβαλήσουν εδώ όλο τους το σόι!

 
«Τη διευκόλυνση της πολιτογράφησης, προπάντων για παιδιά μεταναστών». Δηλαδή, να αποκτούν εύκολα και γρήγορα την ελληνική υπηκοότητα οι λαθρομετανάστες και ακόμα πιο εύκολα και πιο γρήγορα τα παιδιά τους! Ιδού οι νέοι «Έλληνες» ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ!

 

«Την κατάργηση κάθε περιορισμού πρόσβασης στους θεσμούς δημόσιας Υγείας και Παιδείας». Περάστε κόσμε! Εδώ όλα είναι τζάμπα! Πληρώνουν τα κορόιδα οι Έλληνες φορολογούμενοι!

 

Συνιστώσες: Άνευ όρων υπεράσπιση των μεταναστών!

 

Κι αν ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ τηρεί κάποια προσχήματα και δεν τα λέει ωμά τα πράγματα, οι συνιστώσες του δεν κωλώνουν πουθενά και τα λένε φόρα-παρτίδα. Ας παραθέσουμε ενδεικτικά τις θέσεις της συνιστώσας «Κόκκινο»:

 

«Ούτε βήμα πίσω στην πάλη ενάντια στο ρατσισμό: το πρόβλημα είναι ο ρατσισμός κι όχι οι μετανάστες!

 

Θέση του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες αλλά ο ρατσισμός! Στη βάση αυτή, θεωρούμε απαραίτητη την «άνευ όρων» υπεράσπιση των μεταναστών: Ελεύθερη διακίνηση των ανθρώπων, όχι των κεφαλαίων – ανοιχτά σύνορα: Γιατί όλοι/ες έχουν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης από χώρα σε χώρα και ιδιαίτερα όσοι/ες κινδυνεύει η ζωή τους από την πείνα και τον πόλεμο – κι όχι μόνο το κεφάλαιο. Κυρίως όμως γιατί κλειστά σύνορα σημαίνει φράχτες, νάρκες, Frontex και ειδικές μονάδες κεφαλοκυνηγών στα σύνορα, μετατροπή του Λιμενικού σε πολεμικό σώμα ενάντια στους μετανάστες, με αποτέλεσμα όλων αυτών να αυξάνεται το κόστος σε ανθρώπινες ζωές και να αυξάνονται τα «κόμιστρα» για τα κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τους μετανάστες. Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών: Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών σημαίνει κανένας μετανάστης «λαθραίος»: παροχή εγγράφων για όλους τους μετανάστες (απαγόρευση δίωξης για παράνομη είσοδο, καταγραφή, ταυτότητα μετανάστη, ταξιδιωτικά έγγραφα, νομιμοποίηση με απλές προϋποθέσεις, ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα)».

 

3637326664458

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4ο – ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Το ναρκω-πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πάμε τώρα στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα ναρκωτικά, οι οποίες είναι… αντιαπαγορευτικές. Και μάλιστα, χωρίς να κάνει την παλαιότερη διάκριση των «αντιαπαγορευτικών» σε «σκληρά» (που θα συνεχίσουν να απαγορεύονται) και «μαλακά» (που θα επιτρέπονται).  Όλα ελεύθερα! Μαστουρώστε, λοιπόν:

 
«Σήμερα, έπειτα από ευρύτατο διεθνή διάλογο, είναι κοινός τόπος ότι πρέπει να καταργηθεί η ποινική δίωξη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, με ασφαλιστικές δικλείδες για να καταπολεμηθεί το εμπόριο».

 

4653563463467

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5ο – ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ

Η… ροζ πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ: Σύκο κι έλα!

 

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να τάσσεται αναφανδόν κατά των μαθητικών και στρατιωτικών παρελάσεων, τις οποίες θεωρεί «μεταξικό κατάλοιπο», και να ζητά την κατάργησή τους, αλλά η θέση του είναι εκ διαμέτρου αντίθετη για κάποιες άλλες «παρελάσεις», των έκφαυλων αβροβατών, νεοελληνιστί των κραγμένων πισωγλέντηδων (που γίνονται με το επιτηδευμένα ανορθόγραφο σύνθημα «σύκο κι έλα»): «Ο ρατσισμός και η βία τους δεν έχουν θέση σε μία δημοκρατική και πλουραλιστική κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους αγώνες που διεξάγουν οι λεσβίες, γκέι, αμφί και τρανς και εύχεται κάθε επιτυχία στο φεστιβάλ και στο Athens Pride», δήλωσε το 2010 ο… κομμαντάντε Τσίπρας, κάνοντας έκκληση στην πολιτεία να «προστατεύσει το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, καταγγέλλοντας εκφοβισμούς και απειλές από ακροδεξιούς κύκλους».

Φέτος δε, η βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κατριβάνου δήλωσε σχετικά: «Σήμερα είναι μέρα gay pride, ας είμαστε όλες και όλοι εκεί για να γιορτάσουμε την ελευθερία έκφρασης κάθε σεξουαλικού προσανατολισμού, να αντισταθούμε στον εκφασισμό και τη βία».

 

ΣΥΡΙΖΑ προς κιναιδαριό: Θα σας κάνουμε και παιδιά!

 

Πιο ολοκληρωμένες απόψεις του ροζ συνονθυλεύματος για το… φλέγον θέμα των… σύκων, βρίσκουμε στην «Ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων για Athens Pride». Πάρτε μάτι:

 

«… Συμμετέχουμε στο Athens Pride, γιορτάζουμε το δικαίωμα στη διαφορετική έκφραση και διαδηλώνουμε ενάντια στη θεσμική και κοινωνική ανισότητα. Επίσης, διεκδικούμε την κατάρτιση νομοθετικού πλαισίου για τη συμβίωση μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την παροχή δυνατότητας να δημιουργούν οικογένειες, είτε ως φυσικοί γονείς, είτε με υιοθεσία».

 

«Ως φυσικοί γονείς»; Δηλαδή θα κάνουνε και… παιδιά οι αχκαλέδες (εκ του «αχ καλέ»…); Και πως θα γίνει αυτό; Τόσο πολύ θα… προοδεύσει η επιστήμη με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;

 

SYRIZAAA

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6ο – ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μάρτυρες υπερασπίσεως των τρομοκρατών.

 

Τελειώνουμε με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της κόκκινης τρομοκρατίας και αντιστρόφως.

 

Σ’ όλες, λοιπόν, τις συλλήψεις τρομοκρατών –ακόμα κι όταν οι βόμβες έσκαγαν στα χέρια τους, μην αφήνοντας καμιά αμφιβολία, μιλάω για την περίπτωση Μαζοκόπου- ο Συνασπισμός –και νυν ΣΥΡΙΖΑ- έδινε πάντα το παρών, «συμπαραστάτης» και «αλληλέγγυος». Αλλά και στις δίκες των τρομοκρατών, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν παρών! Ενδεικτικά να αναφερθούμε στην παρουσία στελεχών του στη δίκη της 17 Νοέμβρη:

 

Βένιος Αγγελόπουλος, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μάρτυς υπερασπίσεως του Γιωτόπουλου.

 

Βουλευτής Δημήτρης Στρατούλης («εδώ Στρατούλης, με βαράει η Χρυσή Αυγή»). Μάρτυς υπερασπίσεως του Σερίφη.

 

Νίκος Μανιός, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Μάρτυς υπερασπίσεως του Σερίφη.

 

Χριστόφορος Παπαδόπουλος, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Μάρτυς υπερασπίσεως του Ηρακλή Κωστάρη, δολοφόνου του Μπακογιάννη.

 

Παναγιώτης Λάμπρου, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Μάρτυς υπερασπίσεως του Κωστάρη.

 
6246372444

 

Οι τρομοκράτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

 

Αλλά και οι τρομοκράτες είναι ΣΥΡΙΖΑ. Αμοιβαία τα αισθήματα, που λέμε. Όπως ο γνωστός αναρχοκομμουνιστής, ληστής και φονιάς ενός άτυχου ταξιτζή το περασμένο καλοκαίρι στην Πάρο, που έγραφε μετά τις εκλογές του 2012 στη σελίδα του στο Facebook: «Δεν είπαμε να κάνουμε επανάσταση. ΣΥΡΙΖΑ είπαμε να βγάλουμε στις εκλογές γαμώ τον μπελά μου, ούτε γι’ αυτό δεν είναι ικανός αυτός ο λαός;». Κι όπως αποκαλύφθηκε, το… πουλάκι μας, ήταν και διαδικτυακός (μόνο;) φίλος της… φερέλπιδος Ρένας Δούρου, αλλά και του Στρατούλη.

Επίσης, «κοινωνικός αγωνιστής» και ένοπλος ληστής είναι και ο υιός Βούτση, που δήλωνε υπερηφάνως (προ της συλλήψεως του βλασταριού του): «προτιμώ τις μολότοφ από τους καναπέδες». «Κοινωνικοί αγωνιστές» των Εξαρχείων είναι βέβαια και πολλά άλλα αβροδίαιτα τέκνα πολλών στελεχών του συνονθυλεύματος.

 

tsipras-usa

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7ο – ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

Η Lady G., ο Alexis και ο… μπάρμπα-Σαμ.  

 

Λέγαμε ότι… ξεβρακώναμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ… ξεβρακώθηκε από μόνος του στην Αμέρικα, μπροστά στον… μπάρμπα-Σαμ! Κι όχι μόνο ξεβρακώθηκε, αλλά έκανε και… βαθιά επίκυψη… Για μένα οι ύμνοι εκατέρωθεν δεν ήταν έκπληξη, ήταν κάτι αναμενόμενο. Το’ χα γράψει άλλωστε πριν από τις αμερικάνικες εκλογές, ότι αν ξαναβγεί ο Ομπάμα τότε το βάρος της αμερικανικής επιρροής στην Ελλάδα θα πέσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Το όλο παιχνίδι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το έπαιξε πολύ καλά η μαντάμ Γιάννα (Αγγελοπούλου, η… Lady G. των Olympic Games του 2004) με τους Δημοκρατικούς, μέσω του Ιδρύματος Κλίντον. Και τη δικαίωσαν τα αποτελέσματα της επίσκεψης.

 

«Έχουμε κοινά συμφέροντα και κοινούς στόχους».

 

«Έχουμε λοιπόν κοινά συμφέροντα και κοινούς στόχους, να εργαστούμε ώστε να αναχαιτίσουμε τη στρατηγική της ύφεσης, της κοινωνικής διάλυσης και τις ιδέες του μίσους και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού», είπε με νόημα ο αμερικανοκομμουνιστής… leader of SYRIZA στους γύπες του αμερικανοσιωνιστικού κατεστημένου κι έχει δίκιο απόλυτο. Διότι σε όλα τα σπουδαία ζητήματα ελληνικού ενδιαφέροντος, όπως π.χ. στα εθνικά μας θέματα, στο ενεργειακό (ΑΟΖ), στο λαθρομεταναστευτικό, στις «μειονότητες» και στα «προβλήματά» τους, στην περιθωριοποίηση της Ορθοδοξίας, αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής (εδώ κολλάνε οι «ιδέες του μίσους» που είπε ο… leader) κ.α., οι θέσεις ΣΥΡΙΖΑ και αμερικανοσιωνιστικού κατεστημένου ταυτίζονται απολύτως!

  

Η φάρσα των… αντιιμπεριαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Λένε μερικά κορόιδα, που βλέπουνε μόνο την επιφάνεια, ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και κάποιοι σκληροί αντιαμερικανοί, οι λεγόμενοι «αντιιμπεριαλιστές», που είναι οι προερχόμενοι από το ΚΚΕ. Πρόκειται για την εσωκομματική φράξια «Αριστερό Ρεύμα», που δήθεν εκπροσωπεί ο Λαφαζάνης (ή Αγιατολλάχ Λαφαζανί, όπως τον αποκαλούν οι άσπονδοι σύντροφοί του). Πρόκειται για μεγάλη φάρσα! Αυτός ο εσωκομματικός θίασος είναι δημιούργημα της ηγετικής κλίκας του ΣΥΡΙΖΑ, για να συγκρατούνται στο μαντρί όσοι αριστεριστές έχουν κάποιες αρχές και ιδέες, και δεν είναι λαμόγια του κερατά που ετοιμάζονται να πέσουνε με τα μούτρα στο φαί όταν θα καταλάβουν την εξουσία. Είναι λίγοι αυτοί –οι πιο πολλοί συριζαίοι είναι μεγάλες… φαγάνες και αχόρταγοι στην κυριολεξία- αλλά γιατί να τους χάσουν; Επιπλέον, αυτοί οι παλιάτσοι κάνουν τους κράχτες για να μαντρώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ ψηφοφόρους του ΚΚΕ.

 

Άχνα δεν έβγαλαν οι… θεριακλήδες του μαρξισμού-λενινισμού!

 

Γιατί πρόκειται για πολιτικούς απατεώνες και για γιαλαντζί αντιιμπεριαλιστές; Είδατε να διαμαρτυρηθούν καθόλου αυτοί οι… θεριακλήδες της μαρξιστικής ορθοδοξίας και… μουτζαχεντίν του αντιιμπεριαλισμού-αντικαπιταλισμού για την επίσκεψη του… leader στην Αμέρικα; Να του πουν: που πας Αλέξη, τι δουλειά έχεις εσύ μ’ αυτούς; Αν πας και προσκυνήσεις τους ιμπεριαλιστές και τους χρηματιστές, εμάς να μας ξεχάσεις! Είδατε να βγάλουν άχνα μόλις γύρισε ο… leader Alexis, να του βάλουν λίγο χέρι για όσα είπε για τα «κοινά συμφέροντα» και τους «κοινούς στόχους», για τα απίστευτα εγκώμια Alexi και Renas Dourou προς τον… πλανητάρχη, για τα «προβλήματα του παρελθόντος που θέλουμε να τα ξεπεράσουμε», για το ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φιλοευρωπαϊκό κόμμα και θα κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ» και τόσα άλλα… μαρξιστικώς-λενινιστικώς ανορθόδοξα που ειπώθηκαν στις ΗΠΑ;

 

Τουμπεκί ψιλοκομμένο κι από τις… συνιστώσες.

 

Τα ίδια ισχύουν και για τις «συνιστώσες» του συνονθυλεύματος. Κάτι Ρόζες, Κόκκινα, Πράσινα, τροτσκιστές, σταλινικούς, αναρχοαυτόνομους, σφυροδρέπανους κ.τ.λ. Τουμπεκί ψιλοκομμένο έκαναν τα… άγρια μωρά της άκρας αριστεράς για το… American dream του …leader. Και πώς να μιλήσουν αυτά τα… φρούτα, αφού είναι παλαιόθεν βαθιά χωμένα μέσα στο κόλπο του αμερικανισμού, του σιωνισμού και της παγκοσμιοποίησης;

 

ΣΥΡΙΖΑ, το νέο… brand name.

 

Πριν από 2-3 μήνες, το καθεστωτικό «Βήμα» είχε καρφώσει τους πολιτικάντηδες που «συνομιλούν» με ξένες πρεσβείες. Ιδού τι έλεγε για τον ΣΥΡΙΖΑ:

 
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο brand name στην ελληνική πολιτική σκηνή για τους ξένους διπλωμάτες στην Αθήνα. Η εκτόξευσή του στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η συμπεριφορά Ιανού που ακολουθούν πολλά στελέχη του αλλά και ο πρόεδρός του κ. Αλ. Τσίπρας έχουν πυροδοτήσει την περιέργεια των ξένων πρεσβειών. Όλα συμπυκνώνονται στο ερώτημα: «Πού το πάει ο Αλέξης;». Πάντως η εντύπωση που έχει δημιουργήσει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους ξένους συνομιλητές του είναι πολύ καλύτερη από τη δημόσια εικόνα που ο ίδιος δημιουργεί. Οι ξένοι διπλωμάτες τον βρίσκουν προσγειωμένο, έξυπνο και πνευματώδη… Οι προνομιακοί συνομιλητές των ξένων πρεσβειών αποτελούν την ομάδα των «πραγματιστών» (pragmatists) του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την  άποψη ευρωπαίου διπλωμάτη. Στην ομάδα αυτή περιλαμβάνονται η κυρία Ρένα Δούρου, αρμόδια για την εξωτερική πολιτική, ο κ. Δραγασάκης και ο κ. Γ. Σταθάκης επί οικονομικών ζητημάτων, αλλά και ο κ. Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος έχει ευρωπαϊκή εμπειρία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύουν και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα προετοιμάζεται επίσκεψη στελεχών του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά εν όψει των προεδρικών εκλογών προτιμήθηκε η αναβολή της για αργότερα. Οι συζητήσεις με την αμερικανική πρεσβεία είναι τακτικές, καθώς οι Αμερικανοί ενδιαφέρονται να μάθουν τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε περιφερειακά θέματα που τους απασχολούν ιδιαίτερα».

 

Παιδική χαρά ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στο ΠΑΣΟΚ του 1974-81!

 

Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί που δε μπορούν να χωνέψουν το παιχνίδι που παίζεται. Δεν έχουν παρά να θυμηθούν (οι παλαιότεροι) και να πληροφορηθούν (οι νεώτεροι) για τα ανάλογα παιχνίδια του ΠΑΣΟΚ και του εθνικού ολετήρα Άντριου Παπάντριου. Ο Παπάντριου και το ΠΑΣΟΚ της μεταπολίτευσης ήταν (φαινομενικά, στα λόγια) τόσο σκληροί αντιαμερικανοί, και αριστεριστές, και… τριτοκοσμικοί κ.τ.λ., που μπροστά τους ο Alexis, ο «σκληρός» μ-λ Λαφαζανί και οι παρδαλές συνιστώσες είναι… παιδική χαρά. «Αριστερά της αριστεράς» είχε αποκαλέσει τότε το ΠΑΣΟΚ ο κουφός ψευτοεθνάρχης, σε κάποιον από τους ομηρικούς (πλην όμως καραστημένους…) καυγάδες του στη βουλή με τον Παπάντριου. Και μην ξεχνάμε και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ήταν πάντα πρώτη μούρη στις δίκες των κόκκινων τρομοκρατών της εποχής. Και την είδαμε την εξέλιξή τους.

 

Φανταστείτε τι έχει να γίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει δώσει και τέτοια… δικαιώματα στους διεθνείς εντολοδότες, ούτε στα… ψέματα!

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8ο – ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ    

Δε θέλει να βγει, γιατί θα ξεφτιλιστεί!

 

Ολοκληρώνουμε το… ξεβράκωμα της κόκκινης ορχήστρας του ΣΥΡΙΖΑ, με το τελικό συμπέρασμα. Βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλει να βγει και κάνει  ότι περνάει από το χέρι του, ώστε να μη συμβεί ποτέ αυτό. Οι λόγοι είναι δύο. Πρώτον, γιατί είναι σίγουρο πως θα ξεφτιλιστεί και μάλιστα… επί τη εμφανίσει. Εννοείται φυσικά πως δεν πρόκειται να καταργήσει άμεσα το Μνημόνιο (με έναν νόμο!). Ο Alexis θα ακολουθήσει την ίδια ακριβώς μνημονιακή πολιτική της εξαθλίωσης του λαού, με τον Αντωνάκη. Μην ξεχνάτε πως κι αυτός… αντιμνημονιακά ξεκίνησε. Αποτελεί αυτό δέσμευσή του προς τους προστάτες του. Λογικό είναι, λοιπόν, να απογοητεύσει τον ελληνικό λαό και να μαζέψει… μούντζες, κατάρες και κοτρώνες. Κι αυτό θα γίνει πολύ γρήγορα, γιατί το συνονθύλευμα έχει καλλιεργήσει υπέρμετρες προσδοκίες στον ελληνικό λαό.

 

Αριστερά τέλος!

 

Δεύτερον, γιατί η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ θα σημάνει το οριστικό και αμετάκλητο τέλος της πολιτικής και ιδεολογικής κυριαρχίας της αριστεράς στην ελληνική κοινωνία. Κι όταν λέμε όλης, εννοούμε όλης! Και της «κυβερνώσας» του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, αλλά και της εκτός κυβερνητικού νυμφώνος του ΚΚΕ. Διότι, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι θα μπούνε στο ίδιο τσουβάλι.  Όπως έγινε και στην υπόλοιπη Ευρώπη, θα δει επιτέλους ο λαός ότι και οι αριστεροί δε διαφέρουν από τους άλλους. Σας θυμίζω την περίπτωση του ΚΚ Γαλλίας και του ΚΚ Ιταλίας. Των μεγαλύτερων ΚΚ της Ευρώπης, με ποσοστά άνω του 30%, που μόλις διαχειρίστηκαν την εξουσία –σε συνεργασία με τους σοσιαλιστές- τα έκαναν… θάλασσα και σήμερα είναι αμελητέες εξωκοινοβουλευτικές πολιτικές ποσότητες. Εδώ, όχι μόνο θα εξαφανιστούν πολιτικά οι αριστεροί, αλλά θα εξαφανιστούν και από την πιάτσα. Ξέρετε, κάτι απίθανοι τύποι που εμφανίζονται στην τηλεόραση, ακόμα και σε άσχετες εκπομπές, και δηλώνουν υπερηφάνως πως είναι αριστεροί, πως ήτανε στη Μακρόνησο κ.τ.λ., θα ντρέπονται πλέον να εμφανιστούν γιατί θα τρώνε… γιούχα.

 

Η ΝΔ και τα… εκκαθαριστικά της εφορίας.

 

Μπορεί, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ να αποφύγει το… μοιραίο; Δύσκολο ως απίθανο! Μπορεί τώρα να κατάφερε (διότι περί κατορθώματος πρόκειται…), με συνεχή αυτογκόλ, να βρίσκεται πίσω από την ΝΔ, αλλά μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό; Το κόμμα του Αντωνάκη έχει ρίξει ήδη όλα τα χαρτιά του στο τραπέζι και με την αμέριστη υποστήριξη των ΜΜΕ έχει καλλιεργήσει στον ελληνικό λαό την ψευδαίσθηση ότι τώρα πλέον ξεπεράσαμε τον κίνδυνο της πτώχευσης και της αποβολής από την ευρωζώνη, η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί και οσονούπω έρχεται και η… ανάπτυξη. Η ψευδαίσθηση θα διαλυθεί πολύ σύντομα. Και πιο συγκεκριμένα, μόλις θα ’ρθουν τα  πρώτα εκκαθαριστικά της εφορίας.

 

tsipras-lafazanis

 

Δεν την γλιτώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σ’ αυτή τη φάση, δεν μπορεί παρά να επωφεληθεί πρώτα και κύρια το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έστω κι αν εξακολουθήσει να μην ανεβάζει τις δυνάμεις του. Θα πέφτει το πρώτο κόμμα κι αυτό φτάνει ν’ αλλάξει τη σειρά των κομμάτων. Επιπλέον, θα δημιουργήσει έναν αέρα νίκης (αυτό που οι δημοσκόποι χαρακτηρίζουν «παράσταση νίκης») κι έτσι θα πάρει και την διόλου ευκαταφρόνητη κατηγορία των ψηφοφόρων που θέλουν να πηγαίνουν πάντα με τον νικητή.

 

Τέλος,  θα πιέσει εκλογικά το ΚΚΕ, που στις επόμενες εκλογές θα κινδυνεύσει να μείνει εκτός βουλής. Έτσι, με τα χίλια ζόρια, ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές. Πρώτο, αλλά όχι αυτοδύναμο. Αυτό, ότι κι αν κάνει δεν το γλιτώνει με τίποτα!

 

Συγκυβέρνηση – άλλοθι για τον Τσίπρα.

 

Τι μέλλει γενέσθαι σ’ αυτή την περίπτωση; Θα γίνει νέα συγκυβέρνηση, αυτή τη φορά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ. Ίσως –αν χρειαστεί, που μάλλον θα χρειασθεί- και αυτού του κομματιού που θα απομείνει από το ΠΑΣΟΚ. Αυτού του τύπου η συγκυβέρνηση θα είναι ένα θείο δώρο για τον Τσίπρα. Γιατί θα του επιτρέψει να κάνει τη θεαματική μνημονιακή κωλοτούμπα του, με άλλοθι τις αντιρρήσεις των κομμάτων με τα οποία θα συγκυβερνά, να… σκίσει το Μνημόνιο και να το καταργήσει με έναν νόμο καθώς και την ανάγκη να κυβερνηθεί ο τόπος και να μην γίνονται κάθε τρεις και λίγο εκλογές.

 

Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!  

 

Εδώ σας θέλω, λοιπόν. Θα μπορέσει να εφαρμόσει το υπόλοιπο (εκτός του οικονομικού) εφιαλτικό πρόγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ; Αυτό που περιγράψαμε αναλυτικά στα προηγούμενα σχετικά δημοσιεύματα, για την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, για την αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία», για την αναγνώριση των τουρκοφρόνων της Θράκης ως «Τούρκων», για το ξαναγράψιμο της ελληνικής ιστορίας επί το χείριστο, για την νομιμοποίηση των ναρκωτικών και της ανωμαλίας κ.τ.λ., κ.τ.λ.; Εξαρτάται από το ποιο κόμμα θα είναι στην αξιωματική αντιπολίτευση! Αν είναι η ΝΔ, κουτσά-στραβά θα το εφαρμόσει, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του. Αν είναι η Χρυσή Αυγή θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!

 

Τσίπρας: Αν αποτύχω κι εγώ έρχεται η Χρυσή Αυγή!

 

Ο… leader of SYRIZA το είπε καθαρά και μάλιστα δύο φορές, για να το… εμπεδώσουμε. Μία στους Αμερικανοσιωνιστές προστάτες του, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αμέρικα και μία σε συνέντευξή του στην ΝΕΤ. Έτσι, στην πρώτη περίπτωση, οι συνομιλητές του Alexi  (στο κατεστημένο Ινστιτούτου Brookings, που τον προσκάλεσε στην Αμέρικα) συμπέραναν πως ο… leader: «παρουσιάστηκε ως η τελευταία καλύτερη ελπίδα της Ελλάδας, προκειμένου αυτή να μην πέσει στα χέρια του νεο-φασιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής…». Την άλλη, το ομολόγησε καθαρά, πεντακάθαρα και αυτοπροσώπως, σε συνέντευξή του στην ΝΕΤ (σε εκπομπή της Στάη): «Δεν μπορεί κι εγώ ο Τσίπρας, άλλα να λέει προεκλογικά κι άλλα να κάνει μετεκλογικά. Τελειώσαμε μετά. Θα έχετε απέναντί σας τον Μιχαλολιάκο και θα συζητάτε και δε σας το εύχομαι καθόλου». Δώστε προσοχή στον πληθυντικό που χρησιμοποιεί ο Τσίπρας, στο «τελειώσαμε». Μιλάει όχι μόνο για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς, αλλά για λογαριασμό ολόκληρου του μεταπολιτευτικού συστήματος των σάπιων! Είναι, λοιπόν, ολοφάνερο πως αυτό που λέγεται ως φήμη έχει μεγάλη βάση: πως αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ με αξιωματική αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή, την επομένη φορά –που δε θα αργήσει- θα σημάνει η ώρα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού! Έτσι, λοιπόν, το κλειδί των εξελίξεων δεν είναι στο ποιος θα είναι στην επόμενη κυβέρνηση, αλλά στο ποιος θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση!

 

«Βαράτε» αλύπητα τον ΣΥΡΙΖΑ!

 

Δεν τρομάζουμε, λοιπόν, τον κόσμο με την αποκάλυψη του πραγματικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τον ρίχνουμε έτσι στις αγκάλες της ΝΔ, όπως μου παρατήρησε καλοπροαίρετος φίλος. Ίσα-ίσα, ξυπνάμε ένα μέρος των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι αριστεροί αλλά αντισυστημικοί, οι οποίοι αν δουν το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ θα λακίσουν  (και δε θα πάνε στην ΝΔ – ήδη το 7,5% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουνίου, είδαν τι εστί ΣΥΡΙΖΑ και κατευθύνονται προς την Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με πολύ πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse). Και παράλληλα ξυπνάμε κι ένα μεγάλο μέρος πατριωτών ψηφοφόρων της ΝΔ και του κόμματος Καμμένου, που οφείλουν να καταλάβουν πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αξιωματική αντιπολίτευση τη νερόβραστη ΝΔ, θα καταστρέψει την Ελλάδα. Αν έχει την Χρυσή Αυγή δε θα τολμήσει -ή αν τολμήσει δε θα καταφέρει- να εφαρμόσει το πρόγραμμά του και σύντομα θα αποτελέσει μια θλιβερή παρένθεση στη νεώτερη πολιτική ιστορία. Κι αυτοί, λοιπόν, έχουν μία και μόνη επιλογή: την Χρυσή Αυγή!

 

Πηγή: ethnikismos.net/2013/02/12/%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B7-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1/ 


  http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[backPid]=78&tx_ttnews[tt_news]=3399&cHash=c2238048f4a7094cbdc9c339b06ee4f6