Κίνδυνοι για το έθνος, ο εξής ένας: Λαθρομετανάστευση

Όσοι δραστηριοποιούμαστε πολιτικά στον πατριωτικό-εθνικιστικό χώρο, έχουμε εδώ και πολλά χρόνια επισημάνει τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Δεν είναι άλλος, από την παράνομη και αθρόα είσοδο μεταναστών στην χώρα μας, που ακόμη και οι πιο μετριοπαθείς φωνές σήμερα, χαρακτηρίζουν ως εισβολή.

Και έχουμε επισημάνει αναλυτικότατα και τους λόγους για τους οποίους την θεωρούμε ως υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο:

 • Αλλοίωση του εθνικού μας ιστού (σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων και την υπεργεννητικότητα των αλλοδαπών).
 • Αλλοίωση του κοινωνικού μας ιστού.
 • Αύξηση της εγκληματικότητος, ζήτημα ασφάλειας.
 • Νομιμοποίηση της παρανομίας.
 • Αύξηση της ανεργίας στο εντόπιο εργατικό δυναμικό.
 • Προβλήματα στην Παιδεία.
 • Θρησκευτικό ζήτημα (αίτημα για δημιουργία τζαμιού, μάθημα θρησκευτικών στα σχολεία).

Θα μπορούσα να αναφέρω πολύ περισσότερους λόγους, υγειονομικούς π.χ. μια και όλοι γνωρίζουμε τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν οι άνθρωποι στο Πακιστάν π.χ. και να τις συνδυάσουμε με την αναζωπύρωση επιδημιών (ακόμη και της από χρόνια εξαφανισμένης πανούκλας) που παρατηρούνται στην πατρίδα μας.

Θέτω όμως το ζήτημα και οικονομικά, μιας και σχετίζεται άμεσα με την οικονομική κρίση που μας ταλαιπωρεί και να αναφέρω λίγα μόνο στοιχεία που δίνουν μια γενική ιδέα του προβλήματος:

 • Σε 12 δις το χρόνο υπολογίζεται το κόστος που επωμίζεται ο Έλληνας φορολογούμενος από την χρήση του συστήματος υγείας από τους παράνομους μετανάστες.
 • Τα δηλωθέντα εισοδήματα των νομίμων μεταναστών (στην πλειοψηφία τους παρανόμως νομιμοποιηθέντες αφού το κράτος με το έτσι θέλω τους έκανε από παράνομους, νόμιμους) είναι στην πλειοψηφία τους όσα ακριβώς χρειάζονται για να ανανεωθεί η άδεια παραμονής τους (για μια οικογένεια 10.500 ευρώ και λιγότερο από 150 ένσημα). Όσον αφορά τους παράνομους το ποσό είναι ανυπολόγιστο. Κερδισμένος; Η φοροδιαφυγή, την οποία τόσο κόπτονται οι πολιτικοί μας να την μειώσουν.
 • Γύρω στο 1 δις ανέρχονται τα εμβάσματα των μεταναστών στο εξωτερικό (σύμφωνα με την Eurostat) για το 2011.
 • Γύρω στα 100.000.000 ευρώ μας στοίχισαν τον προηγούμενο χρόνο οι 7.500 περίπου αλλοδαποί φυλακισμένοι.

Αυτά είναι λίγα μόνο στοιχεία, για να έχει ο αναγνώστης μια γενική εικόνα για το πόσο πολυπλόκαμο και επικίνδυνο είναι το ζήτημα της λαθρομεταναστεύσεως για την επιβίωσή μας ώστε να αποτελεί τον νούμερο ένα κίνδυνο για το έθνος μας. Και καλό θα είναι, όλοι οι φορείς (πολιτεία, αστυνομία, δήμοι), να ενσκήψουν με σοβαρότητα και άμεσα, στο πρόβλημα βάζοντας στην άκρη τους αφορισμούς και τις κραυγές περί «ρατσισμού» και «ξενοφοβίας». Διότι αυτές ακριβώς οι κραυγές προερχόμενες, κυρίως, από την Αριστερά, στάθηκαν βοηθοί και αρωγοί ενός ανίκανου κράτους, που μέσα σε μια 20ετία κατάντησε την χώρα του πολιτισμού και του φωτός να συναγωνίζεται σε «τριτοκοσμικότητα» το Αφγανιστάν.

http://www.e-grammes.gr/article.php?id=5710