Η απάντηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής στη ΔΗΜ.ΑΡ

Σε ότι αφορά τις ερωτήσεις του πολιτικού κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς καθώς και όλων αυτών που έχουν απίστευτο ταλέντο στην δημιουργία σεναρίων επιστημονικής φαντασίας, η Πατριωτική Πολιτοφυλακή δηλώνει τα εξής:

1) Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή είναι νόμιμο κίνημα με επίσημο καταστατικό.

2) Σεβόμαστε απόλυτα τους νόμους και το Σύνταγμα τους κράτους. Καλό είναι να ψάξουν καλύτερα ποιοι είναι αυτοί που παρανομούν.

3) Το κίνημά μας δεν έχει κανέναν σκοπό να αποκαταστήσει την αστυνομία και τον Στρατό. Δεν έχουμε γενικά καμία σχέση με υπηρεσίες του κράτους.

4) Η φιλοσοφία του κινήματός μας έχει καθαρά αμυντικό χαρακτήρα. Ο σκοπός μας είναι η εκπαίδευση των πολιτών στην αυτοάμυνα, στις πρώτες βοήθειες και στην ομαδικότητα ώστε στις δύσκολες στιγμές της κοινωνίας μας να μπορούν να προσφέρουν στον διπλανό τους και στην οικογένειά τους.

5) Στην ορεινή εκπαίδευσή μας τα όπλα που χρησιμοποιούνται είναι όπλα τύπου airsoft και είναι νόμιμα. Οτιδήποτε άλλο απαγορεύεται αυστηρότατα.

6) Τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν διάφοροι για το κίνημά μας όπως “συμμορία – παραστρατιωτικοί – φασίστες – εγκληματίες”, όχι μόνο δεν τους αποδεχόμαστε αλλά τους θεωρούμε συκοφαντικούς που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν κλίμα εναντίον μας και να πλήξουν το κίνημά μας.

7) Παραμένουμε Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες. Αν κάποιοι έχουν πρόβλημα με τις Ιδέες, τις Αξίες και τα Ιδανικά που αφορούν την Πατρίδα και το Έθνος μας, καλό είναι να αποδεχτούν επιτέλους ότι δεν θα τους περάσει. Η λάσπη εναντίον μας δεν μας αγγίζει.

http://patriotikipolitofilaki.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5.html