Τι υποστηρίζει η Πατριωτική Πολιτοφυλακή για την εγκληματικότητα

Τι υποστηρίζει η  Πατριωτική Πολιτοφυλακή για τα συνεχόμενα κρούσματα εγκληματικότητας λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας:

Τρεις μέρες πριν άλλο ένα κρούσμα εγκληματικότητας έλαβε χώρα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μιας περιοχής που όπως πολλές άλλες γνωρίζει την υποβάθμιση, την εγκληματικότητα και τον τρόμο από της ορδές λαθρομεταναστών αλλά και η πρώτη περιοχή που έμπρακτα αντιστάθηκε σε όλα αυτά.

Δεκάδες φορές ομάδες ένοπλων λαθρομεταναστών επιτέθηκαν σε κατοίκους της περιοχής είτε με πρόθεση την ληστεία είτε προέβαιναν σε άλλων ειδών εγκληματικές ενέργειες. Τελευταία ήταν η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε μαγαζάτορας εντός του καταστήματός του από λαθρομετανάστες για να τον ληστέψουν και του κατάφεραν θανάσιμα πλήγματα με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να χαροπαλεύει για μόλις 20 ευρώ. Αμέσως τα ΜΜΕ ξεκίνησαν το γνωστό παιχνίδι τους προσπαθώντας να βρουν γωνία στο δεκάρικο και να ανακαλύψουν πάλι φασιστικές επιθέσεις. Αλλά επειδή η πραγματικότητα είναι αμείλικτη χτες πάλι ομάδες ένοπλων λαθρομεταναστών επιτέθηκαν στους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι βρισκόμενοι σε άμυνα συγκρότησαν ομάδες περιφρούρησης της περιοχής τους. Αργότερα εντοπίστηκε το σημείο που ξεκινούσαν όλα αυτά και ήταν δυο από τα πολλά παράνομα μαγαζιά που διατηρούν στην ευρύτερη περιοχή και ασχολούνται με το λαθρεμπόριο διαφόρων αντικειμένων.

Η κατάσταση φτάνει σε σημείο βρασμού καθώς κανείς δεν αφουγκράζεται την φωνή των Ελλήνων πλην ελαχίστων ακόμα και τώρα νοιάζονται για βουλευτικούς θώκους και λούσα και ο λαός πεινάει, είναι άνεργος και εξαθλιωμένος, τον βρίζουν ρατσιστή και φασίστα επειδή υπερασπίζεται το δίκιο του και στο τέλος θα τον πετάξουν σε μια γωνιά στην νέα Γάζα των Βαλκανίων, ανήμπορο και συντετριμμένο νομίζουν… Οι Έλληνες όσο τους προκαλούν και τους πατούν θα εγείρονται και θα αμύνονται -πάντα σε άμυνα ήμασταν, πάντα άλλοι μας προκαλούσαν, τώρα γίνεται το ίδιο, μην νομίζετε λοιπόν ότι θα απαντήσουμε αλλιώς… Φυλάτε τη γη σας και την τιμή της, μόνο με σπαθί… Έλεγε ο Περικλής Γιαννόπουλος και έτσι ήταν είναι και θα είναι.

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή όπως και σύσσωμος ο Εθνικιστικός και Πατριωτικός χώρος είναι αλληλέγγυοι σε κάθε Έλληνα, σε κάθε Ελληνική περιοχή που υποφέρει. Εγερθείτε λοιπόν Έλληνες, αναβαπτισθείτε με το ιερό νερό της πατρίδας, ελάτε στο πλάι μας στις μάχιμες γραμμές της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής, γίνετε όλοι πολίτες οπλίτες.

Υποδιοικητής Πατριωτικής Πολιτοφυλακής

http://patriotikipolitofilaki.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2077.html