Η πένθιμη καμπάνα «του προαναγγελθέντος θανάτου», ξαναχτυπά

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Χτυπά και πάλι η πένθιμη καμπάνα του προαναγγελθέντος θανάτου, της δόλιας της Πατρίδας μας και του δυστυχέστερου Λαού μας. Το σχοινί της, λες από τραγική ειρωνεία, αυτή την φορά το κρατά ο εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα.

Σαν από μια κατάρα παλιά, σε τούτον δω τον τόπο της «φαιδράς πορτοκαλέας», οι σάπιοι, οι φελλοί και οι παλαβιάρηδες, τραβούν από το πόδι στον τάφο, τον μαγεμένο τούτον τόπο, που γέννησε ότι φωτεινότερο διαγράφτηκε στην ιστορία του παγκόσμιου πολιτισμού.

Και οι ελάχιστες εναπομείνασες φωνές, ούτε που ακούγονται πια, μέσα στον ορυμαγδό των εξαρτημένων στο αλκοόλ και στις ουσίες ΜΜΕανθρώπων, τις κοινοτυπίες των μισότρελων «αριστερών», τις ηλιθιότητες των κρετίνων «ακροδεξιών», τα μουρμουρητά των δεκάδων πια χιλιάδων εξαθλιωμένων ελληνόφωνων ζητιάνων.

Και σαν καβάφεια «ιδανική φωνή και αγαπημένη, τη νύχτα μακρινή που σβήνει», μέσα από τα βάθη των αιώνων, η φωνή του σοφού παππού, του Πλήθωνα του Γεμιστού, να θυμίζει πως ο εφιάλτης, ανοίγει και πάλι διάπλατα, την πόρτα της προδοσίας.

Ακούστε την αδέλφια:

http://youtu.be/opqyBvD1P1k

Πατριωτικό Μέτωπο

Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης