Πλησιάζει η ώρα

Η E.N.D. (“Ellas Never Die” και “End National Debt”) καλεί σε σύναξη εκπροσώπους του ελληνικού λαού

του Νίκου Γεωργαντζά

Ο Δημήτρης Κυπριώτης έγραψε πρόσφατα ένα ωραίο άρθρο γιά τους αγώνες που απαιτούν «η Ελευθερία και η Εθνική Ανεξαρτησία της Πατρίδας» μας της Ελλάδος [1]. Η ελευθερία και η εθνική ανεξαρτησία γιά τις οποίες λαλεί ο Κυπριώτης αφορούν την πολλαπλή κατοχή της χώρας μας, πρωταρχικά βέβαια από το πολιτικό σύστημα της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας [2].

Δεν χρειάζεται λοιπόν να επαναλάβουμε εδώ τα περί της άμεσης ανάγκης που υπάρχει να πάρει τώρα την τύχη της χώρας στα χέρια της η ελληνική μας κοινωνία. Σε τέλεια συναντίληψη με το σκεπτικό του Κυπριώτη, η E.N.D. [3] καλεί σε σύναξη όλες και όλους τους εκτός βουλής εκπροσώπους του ελληνικού λαού.

Στην σύναξη τούτη, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες 2 (δύο) ή 3 (τρεις) εβδομάδες, η E.N.D. αποβλέπει στην λεπτομερή ενημέρωση και στενή συνεργασία όλων μα όλων των εκτός βουλής πολιτικών κινημάτων και πατριωτικών μετώπων που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό μας κόσμο. Παρακαλώ αποστείλατε όλους όσους καταλόγους ηλεκρονικών στοιχείων των εκτός βουλής πολιτικών κινημάτων και πατριωτικών μετώπων έχετε στην διάθεσή σας στον πρόεδρο της E.N.D.:

Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης
Πρόεδρος της E.N.D.
Emmanuel Lambrakis

Σας ευχαριστώ,

Νίκος Γεωργαντζάς

ΥΓ: Γιά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τις πράξεις της E.N.D. προς την εξάλειψη της εθνικής κρίσης και του χρέους της πατρίδος μας, ο Δρ. Μανώλης Λαμπράκης, Πρόεδρος της οργανώσεως E.N.D. [3], εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της TV CRETA [4].

[1] Έφτασε η ώρα! Ο Ελληνικός λαός πρέπει να πάρει τώρα την τύχη της χώρας στα χέρια του!
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/blog-post_7835.html

[2] Γιώργος Δ. Κοντογιώργης (2012), “Κομματοκρατία και Δυναστικό Κράτος”
http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=609279

[3] E.N.D.: “Ellas Never Die” και “End National Debt”
http://ellasneverdie.org/

[4] Τετάρτη 22 Αυγούστου του 2012, ο Δρ. Μανώλης Λαμπράκης στην TV CRETA
http://tvcreta.gr/v2/index.php?module=news&news_cat1_id=8&news_id=216

 

 

http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[backPid]=78&tx_ttnews[tt_news]=2819&cHash=744c995aedb23dbf230c49ffb48c34e5