Ανθελληνική διαδικτυακή προπαγάνδα της ΠΓΔΜ προκαλεί αντιδράσεις συλλόγων της Μακεδονίας

Συνεχίζεται η διαδικτυακή προπαγάνδα της ΠΓΔΜ και των υποστηρικτών των αναθεωρητικών βλέψεων της ηγεσίας της γειτονικής χώρας στην Ελλάδα με την δημοσίευση ψευδών βίντεο για την υποτιθέμενη ύπαρξη «μακεδονική μειονότητας» στην Μακεδονία.

Οι διαδικτυακοί προβοκάτορες χαρακτηρίζου τον πληθυσμό της Μακεδονίας ως «Mακεντόνετς» που καταπιέζονται από τις ελληνικές Αρχές, παρουσιάζονται προπαγανδιστικά σκοπιανά τραγούδια, που κάνουν λόγο για «Μεγάλη Μακεδονία» και «σκλαβωμένους» Μακεδόνες.

Λόγω της ανυπαρξίας οποιουδήποτε αληθινού υλικού οι καλοθελητές του Γκρουέφσκι χρησιμοποίησαν υλικό από τις εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου Λευκαδίων Ημαθίας ο οποίος διαμαρτυρήθηκε και κατήγγειλε το απαράδεκτο γεγονός.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου,  «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε για την παράνομη και παράλογη χρήση φωτογραφιών του συλλόγου μας, από «ανώνυμους» χρήστες του διαδικτύου, σε βίντεο που δημιούργησαν με τραγούδι  άγνωστης προέλευσης, χωρίς  να έχουν από εμάς την απαραίτητη άδεια χρήσης των φωτογραφιών μας».

Ο Σύλλογος προτίθεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα του  και σκοπεύει να φτάσει έως και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να αποσυρθούν τα προκλητικά βίντεο, της φιλοσκοπιανής προπαγάνδας.

 

 defencenet.gr