Σπρώχνουν (και) την Αίγυπτο σε εμφύλιο. Έλληνες, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Οι Αγγλοσάξωνες, σε αγαστή συνεργασία με τους Σάϋλοκς (όπως πάντοτε γίνονταν ιστορικά στην πρόσφατη ιστορία των ανθρωπίνων κοινωνιών), σπρώχνουν και την Αίγυπτο, όλο και πιο βαθειά στον εμφύλιο σπαραγμό.

 

Το DivideandConquer (Διαίρει και Βασίλευε), παραμένει το ισχυρότερό τους όπλο. Ένα όπλο που βασίζεται στην ευκολία με την οποία οι Λαοί, παρασύρονται στη βία. Μια ευκολία  η οποία συνήθως προκύπτει από την ανισοκατανομή του πλούτου, την ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση των Λαών, την οποία οι ίδιοι πάντοτε, Αγγλοσάξωνες και Σάυλοκς, δημιουργούσαν. Και φυσικά, με την καλλιέργεια των εντάσεων μεταξύ των κοινωνικών ομάδων.

 

 

– Χτες μοιράζοντας όπλα, και στα Τάγματα Ασφαλείας, και στους αντάρτες του Δημοκρατικού Στρατού, αλλά και στους στρατιώτες του Εθνικού Στρατού, σήμερα πυροδοτώντας τις εντάσεις αλλά και την ένοπλη αναμέτρηση, μέσα από τα «κοινωνικά δίκτυα», «πορτοκαλί και ροζ επαναστάσεις» και «Άνοιξες».

 

– Χτες μεταξύ «κομμουνιστών-εθνικιστών», σήμερα μεταξύ «σουνιτών-σιϊτών».

 

Η «Σερβική Άνοιξη» που πυροδοτήθηκε το 1991 στα Βαλκάνια, από Αγγλοσάξωνες, Σάυλοκς και Γερμανούς, άνοιξε τελικά έναν αιματηρό κύκλο, που συνεχίζει μέχρι σήμερα, να «περιτριγυρίζει» ως χορός σατανικών δαιμόνων, τη Μεσόγειο. Έτσι, η «Σερβική Άνοιξη», όπως και η «Αραβική Άνοιξη», δεν ήταν τελικά, καθόλου «Άνοιξες». Ήταν και παραμένουν αιματηροί εφιάλτες, χτες στους Σέρβους, σήμερα στους Αραβικούς πληθυσμούς, οι οποίοι συνεχίζουν να αλληλοεξοντώνονται σε Λιβύη, Τυνησία, Μάλι, Συρία και τελευταία, στην Αίγυπτο.

 

– Ελληνίδες και Έλληνες: Ο διάολος, έχει στήσει χορό στην αυλή μας, στη Μεσόγειο. Ζητά πάλι αίμα, αδελφοκτόνους σκοτωμούς. Το ίδιο σκηνικό, επιθυμεί διακαώς και για την Ελλάδα.

 

– Γυρίστε την πλάτη σας στα διαρκώς και επικίνδυνα κλιμακούμενα κηρύγματα μίσους, Τσίπρα-Μιχαλολιάκου, με μειδιόντες επιδιαιτητές τους εγχώριους ατζέντηδές των Αγγλοσαξώνων και των Σάυλοκς, Σαμαρά και Βενιζέλο.

 

Για μας, το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν περισσεύει ούτε ένας Έλληνας. Ούτε μια σταγόνα ελληνικό αίμα.

 

Ακούστε λοιπόν τη φωνή του αγνού και άδολου Πατριωτισμού. Αυτού που γέννησε όλα τα εθνικοαπελευθερωτικά αλλά και κοινωνικά Κινήματα σε τούτον τον τόπο. Αυτού που το μόνο που ζητά από τον Ελληνικό Λαό, είναι, να του παραδώσει τις εξουσίες της Πραγματικής (Άμεσης) Δημοκρατίας.

 

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας