To ISIS παράγει πλέον τα δικά του χημικά όπλα

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

To ISIS παράγει πλέον τα δικά του χημικά όπλα και έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης 

αποτελούμενο από μουσουλμάνους επιστήμονες που έχουν έρθει από το Ιράκ και την Συρία, καθώς και από άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής.
 
Το χειρότερο είναι ότι οι ισλαμιστές έχουν καταφέρει να προσλάβουν ακόμη και μερικούς δυτικούς ειδικούς στην παρασκευή χημικών όπλων, καθώς και μέλη της αμυντικής βιομηχανίας του Σαντάμ Χουσεΐν όπως αναφέρουν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.
 
Χρηματοδοτεί τις έρευνές τους και πληρώνει τους επιστήμονες με τα έσοδα από την πώληση του συριακού και του ιρακινού πετρελαίου σε δυτικές χώρες!
 
Ήδη εδώ και πολλούς μήνες υπήρχαν στοιχεία που συνελεξαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες για την δημιουργία τομέα στον ISIS αφοσιωμένο στην έρευνα και τα πειράματα πάνω σε όπλα μαζικής καταστροφής, επανδρωμένου με επιστήμονες oι οποίοι χρησιμοποιούν την μόρφωσή τους προς ώφελος του ισλαμιστικού σκοπού για την μετατροπή του πλανήτη σε Παγκόσμιο Χαλιφάτο.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας Manuel Valls προειδοποίησε ότι το ISIS θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει χημικά ή βιολογικά όπλα στις επιθέσεις του, σε ευρωπαϊκές πόλεις, προκαλώντας εύλογους φόβους σε όσους τον άκουσαν. 
 
Όμως πλέον είναι πολύ αργά για δάκρυα, εδώ και χρόνια οι ισλαμιστές χρησιμοποιούν χημικά κατά πάντων στην Συρία. Το είχαν κάνει και τον Αύγουστο του 2013 στην Γκούτα όταν οι ΗΠΑ, αν και γνώριζαν ποιοι τα είχαν χρησιμοποιήσει, έκανα τις… χαζές και έλεγαν ότι επρόκειτο για δολοφονικό χτύπημα του Μ.Άσαντ κατά αμάχων, για να δημιουργηθεί μια αφορμή να επέμβουν στην Συρία.
 
Κάτι το οποίο απέτρεψε τότε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν.
 
Τότε μάλιστα είχε αναρτηθεί και βίντεο που δείχνει τον ισλαμιστή τρομοκράτη Ναντίμ Μπαλούς να ομολογεί την κατοχή και χρήση χημικών όπλων, εναντίον γυναικών και παιδιών, επειδή ανήκουν στο “αντίθετο” στρατόπεδο, και να είναι” περήφανος” για αυτό, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. 
Το θέμα είχε αναδείξει και το αμερικανικό mintpressnews για το οποίο δουλεύει η ρεπόρτερ Dale Gavlak που έκανε το ρεπορτάζ, η οποία ενίοτε ως συνεργάτης δουλεύει και για λογαριασμό του Associated Press, το ρεπορτάζ όμως έγινε για το mintpressnews.
 
Η Dale Gavlak, μετέδωσε πως Σύροι ισλαμιστές αντάρτες της αποκάλυψαν ότι εκείνοι ευθύνονται για το μακελειό.
 
Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, η επίθεση οφείλεται σε λάθος χειρισμό των χημικών που προμηθεύτηκαν οι Σύροι αντάρτες από την Σαουδική Αραβία.
 
«Μιλώντας με γιατρούς, κατοίκους της Γκούτα, αντάρτες και τις οικογένειές τους, πολλοί πιστεύουν πως οι δυνάμεις των ανταρτών πήραν τα χημικά μέσω του επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπα Μπαντάρ μπιν Σουλτάν και είναι οι υπεύθυνοι για την επίθεση», μετέδωσε η Dale Gavlak.
 
Οι αντάρτες φέρονται να είπαν πως δεν ήταν κατάλληλα εκπαιδευμένοι για να χειρίζονται χημικά όπλα. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο δεν αποκλείεται αρχικά τα όπλα να προορίζονταν για την Αλ Κάιντα (ακόμα χειρότερα δηλαδή, για να καταλάβουμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε). 
 
Το ωραίο με τους ισλαμιστές αντάρτες της Γκούτα ήταν ότι επρόκειτο για οργανώσεις που χρηματοδοτούνταν και εξοπλίζονταν από την τουρκική ΜΙΤ. Η Τουρκία ήθελε με κάθε τρόπο να προκαλέσει δυτική επέμβαση στην Συρία.
 
Αν και το ISIS έχει ήδη χρησιμοποιήσει αέριο μουστάρδας στο πεδίο της μάχης, οι δυτικές υπηρεσίες δεν ήταν καθόλου σίγουρες για την δυνατότητά των ισλαμιστών να παράγουν πιο εξελιγμένα χημικά όπλα κατάλληλα για μια ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση.
 
Μετά όμως τα πρόσφατα γεγονότα, αυτό που όλοι έχουν συνειδητοποιήσει είναι ότι το ISIS αυτομορφώνεται και εξελίσσεται συνέχεια και με τάχιστους ρυθμούς.
 
Ιρακινοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν ότι ο έλεγχος σε μεγάλες εκτάσεις  στο Ιράκ και την Συρία δίνουν την δυνατότητα στους τζιχαντιστές για πειράματα ακόμα και σε ανθρώπους!
 
Ο ISIS θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα,και ήδη οι ιρακινές δυνάμεις έχουν αρχίσει να διανέμουν αντιασφυξιογόνες μάσκες και στολές προστασίας για τις δυνάμεις που σταθμεύουν δυτικά και βόρεια της Βαγδάτης.
 
Η Ρωσία έχει προμηθεύσει τις ιρακινές δυνάμεις με 1.000 προστατευτικές στολές κατά χημικών επιθέσεων, τόνισε ο Χακίμ αλ-Ζαμιλι επικεφαλής της επιτροπής ασφάλειας και άμυνας του κοινοβουλίου του Ιράκ.
 
Αμερικανοί αξιωματούχοι εδώ και καιρό γνώριζαν ότι οι ισλαμιστές του ISIS είχαν στην κατοχή τους και χρησιμοποιήσαν εναντίον Κούρδων και Σύρων αέριο μουστάρδας. 
 
Αξιωματούχοι της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών (BND) είχαν πάρει δείγματα αίματος από Πεσμεργκά και είχαν δηλώσει: “Γνωρίζουμε ότι το ISIS επιτέθηκε με χημικά στο Βόρειο Ιράκ, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τη χρήση χημικών αερίων”.
 
Περισσότεροι από 120 άνθρωποι τραυματίστηκαν από δύο χημικές επιθέσεις του ISIS στο Marea κοντά στο Χαλέπι στις 21 Αυγούστου και την 1η Σεπτεμβρίου, είπε ο Tarek Najar διευθυντής νοσοκομείου στην περιοχή.
 
Σύμφωνα με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, το ISIS είναι σε θέση να κατασκευάσει μόνο του αέριο μουστάρδας καθώς δεν υπάρχουν άλλα αποθέματα στη Μέση Ανατολή.
 
Ο Hamish Bretton-Gordon, πρώην διοικητής του Βρετανικού χημικού, βιολογικού, ραδιολογικού και πυρηνικού συντάγματος είπε ότι το ISIS χρησιμοποιεί χημικά όπλα από εργαστήρια στο πανεπιστήμιο της Μοσούλης!
 
Ο Tim Trevan, πρώην επιθεωρητής των Η.Ε. για τα χημικά όπλα είπε ότι αρχικά χρησιμοποίησαν αποθέματα από την εποχή Σαντάμ Χουσείν αλλά δεν είναι δύσκολο να το κατασκευάσουν σε μικρές ποσότητες.
 
Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες ο υπ. Εσωτερικών της Γερμανίας με μια παράξενη δήλωση διέψευσε ότι βρέθηκαν εκρηκτικά αλλά είπε ότι “δεν μπορεί να αποκαλύψει τι βρήκαν οι αρχές «γιατί θα τρομοκρατηθεί η πόλη»”!
 
Ταυτόχρονα και ο Β.Πούτιν έδωσε διαταγή να αξιολογηθεί η δυνατότητα της Ρωσίας να επιβιώσει από επίθεση ΠΒΧ όπλων και αν όχι να παρθούν να κατάλληλα μέτρα!
 
Συγκεκριμένα, έδωσε διαταγή στο Συμβούλιο Ασφαλείας να αξιολογήσει την ετοιμότητα της Ρωσίας να επιβιώσει από πυρηνική, βιολογική ή χημική καταστροφή. Επιπλέον, ο Β.Πούτιν ζήτησε να αυξηθεί και να αποθηκευτεί ο προστατευτικός εξοπλισμός, να σιγουρευτούν ότι λειτουργεί κανονικά και αν όχι να γίνουν οι κατάλληλες προσαρμογές.
 
Ο Β.Πούτιν είπε στο Συμβούλιο Ασφαλείας ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αναθεωρήσει και να ενισχύσει τα αμυντικά πρωτόκολλα της Ρωσίας απέναντι σε πυρηνική ραδιολογική, χημική και βιολογική απειλή σε περίοδο ειρήνης και πολέμου!
 
“Πρέπει να αναλύσουμε σε τι έκταση ανταποκρίνονται στις σημερινές πραγματικότητες και αν υπάρχει ανάγκη να κάνουμε τις απαιτούμενες βελτιώσεις”!
 
“Στο κοντινό μέλλον πρέπει να δημιουργήσουμε ατομικά μέσα προστασίας των πολιτών, να αποφασίσουμε ποια είναι θεωρητικά και τεχνικά απαρχαιωμένα και να αναπτύξουμε νέα τεχνολογία και μέσα ώστε να τα αντικαταστήσουμε με σύγχρονα”!
 
Πώς μεταφέρθηκαν τα χημικά όπλα από τη Μέση Ανατολή στην Ευρώπη; Με τον ίδιο τρόπο που έφτασαν και οι τρομοκράτες ισλαμιστές… μέσω των κυμάτων λαθρομετανάστευσης..
 
Το ζήτημα είναι, τώρα τι κάνουμε;
 
Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, ο δημοσιογράφος Michael Weiss επικοινώνησε με το αποστάτη τζιχαντιστή, ο οποίος υποστήριξε, ότι ,τουλάχιστον δύο από τους τρομοκράτες της περασμένης Παρασκευής, ήταν από τους Γάλλους που εκείνος είχε εκπαιδεύσει και είχαν επιστρέψει στην πατρίδα τους υπακούοντας στις οδηγίες των αρχών στο χαλιφάτο, που ήταν:«Μείνετε στις χώρες σας και αγωνιστείτε από εκεί, σκοτώστε τους πολίτες, ανατινάξτε τα κτήρια, κάνετε ό,τι μπορείτε, δεν χρειάζεται να επιστρέψετε»… 
 
Έχουμε περάσει πλέον σε άλλη φάση: Ο πόλεμος δεν είναι… εκεί (Συρία), έχει έρθει… εδώ (Ευρώπη) με ότι και αν σημαίνει αυτό.

pronews