Το Πολυτεχνείο και η σφετεριστική αυθάδεια…

Άρθρο του Θύμιου Παπανικολάου για τους σφετεριστές του Πολύτεχνείου και ένα σχόλιο του Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} επι του θέματος.

 

Για μια εμπεριστατωμένη ανάλυση που δείχνει αυτούς που πραγματικά ήταν πίσω απο τα γεγονόντα του Πολυτεχνείου διαβάστε και το “Ελλάδα – Ισραήλ, σύμμαχοι ή εχθροί (1 από 4)” www.berlin-athen.eu/index.php σ’ αυτή εδώ την ιστοσελίδα

 

του Θύμιου Παπανικολάου

Κάθε χρόνο στην επέτειο της Εξέγερσης του Νοέμβρη του 1973 κατακλύζεται η εμπορική αγορά από τους σφετεριστές του Πολυτεχνείου και συνωστίζεται στην τηλεοπτική αγορά το πλήθος των κάλπικων παράδων…

Οι πάντες σπεύδουν στις τηλεοπτικές πασαρέλες να πουλήσουν όλα τα
«κουρέλια και τους σπάγκους του παζαριού τους».

Βεβαίως αυτά που καταναλώνονται κυρίως είναι οι παραχαράξεις του Πολυτεχνείου και τα ψεύδη, τα ασύστολα ψεύδη.

Το πλέον, όμως εμετικό είναι ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ και η καπηλεία του Πολυτεχνείου από τους εμπόρους της «προοδευτικότητας», τους «αριστερούς» κάθε απόχρωσης, από όλους εκείνους με τα ισόβια «αριστερά» πιστοποιητικά. Απ’ όλους αυτούς που ξεπούλησαν και εξαργύρωσαν τα πάντα: Όλα τα αγωνιστικά υπάρχοντά τους. Σαν μικρομπακαλίστικες ψυχές πούλησαν «τοις μετρητοίς» το λίγο «ηρωισμό» τους και τις αντιδικτατορικές τους μετοχές στο Χρηματιστήριο της πολιτικής συναλλαγής.

Ο σφετερισμός της Ιστορίας, με τη συνακόλουθη διπροσωπία, υποκρισία και απάτη, χαρακτηρίζει ΠΑΝΤΑ τα εκφυλιστικά ΠΟΛΙΤΙΚΑ φαινόμενα και «υποκείμενα» της Ιστορίας.

Στους κόλπους της Αριστεράς ο σταλινισμός αποτελεί το ΟΝΕΙΔΟΣ της σφετεριστικής αυθάδειας.

Τα ελληνικά προϊόντα και υποπροϊόντα του σταλινισμού, πλήρως, σήμερα ενσωματωμένα στο σύστημα, ζουν και αναπνέουν ακόμα μόνο μέσω του σφετερισμού και της εμπορίας των αγωνιστικών επαναστατικών Ιδεών και Παραδόσεων…

Γι αυτό και κάθε χρόνο τέτοιες μέρες σφετερίζονται και καπηλεύονται αγρίως το Πολυτεχνείο…

Και αυτόν, όμως, τον «κλασσικό» σταλινικό σφετερισμό, τον έχει ξεπεράσει, σε χυδαιότητα, κυνικότητα και αλαζονεία, η πασοκική ελονοσία…

Το ΠΑΣΟΚ έχει «σπάσει» όλα τα ρεκόρ, ιδιαίτερα η «εκσυγχρονιστική» του μετάλλαξη…

Η «εκσυγχρονιστική» κάστα των νεόπλουτων της εξουσίας, που αποτελεί το ολοκληρωμένο και τελειωτικό προϊόν του εκφυλισμού του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί, στην ελληνική ιστορία, την πιο μακάβρια γκριμάτσα της κυνικής σφετεριστικής υποκρισίας και απάτης.

Αυτή η κάστα εξαργύρωσε τα πάντα, μετέβαλε το Πολυτεχνείο σε μούμια Αιγυπτιακή, αλλά και σε «πλυντήριο» των εγκλημάτων της, αποτέλεσε την αιχμή της δωσίλογης φρενοβλάβειας και συνεχίζει να σφετερίζεται το Πολυτεχνείο!!!

Ένα μικρό δείγμα είναι το παρακάτω σχόλιο-ρεπορτάζ, που διαβάσαμε ΕΔΩ:

greki-gr.blogspot.gr/2013/11/social-media.html

«Η αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για το Πολυτεχνείο με τον Παύλο Φύσσα προκάλεσε σάλο στα social media

Mε τη φωτογραφία του Παύλου Φύσσα να φιγουράρει ανάμεσα στον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Σωτήρη Πέτρουλα και Νίκο Τεμπονέρα, η Νεολαία του ΠΑΣΟΚ δημιούργησε μία αφίσα για την 40η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Στην αφίσα, η οποία έχει προκαλέσει έντονη κριτική στα social media, κυριαρχεί το σύνθημα «Σήμερα πεθαίνει ο φασισμός», αλλά και το μήνυμα της πρωτοβουλίας…
του ΠΑΣΟΚ κατά του νεοναζισμού και της ρατσιστικής κοινωνικής βίας.

Παράλληλα, τη φωτογραφία συνοδεύουν τα λόγια του Ανδρέα Παπανδρέου «Η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Εθνική Υπερηφάνεια δεν είναι ποτέ δώρο. Είναι απόκτημα και αποκτάται με αγώνα κάθε μέρα. Είναι θέμα μόνιμου Αγώνα».

Ωστόσο, η αφίσα φαίνεται πως έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη με έντονες κριτικές να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου μέσα από τα social media, μιλώντας για οικειοποίηση των νεκρών.

«Καπηλεύεστε νεκρούς που δεν ήταν δικοί σας ποτέ… κόμμα του 3#… αστείοι» σχολιάζει κάτω από το συγκεκριμένο post στο Facebook ένας χρήστης.

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος με ειρωνικό ύφος αναρωτιέται αν θα κατέβουν οι ίδιοι στην πορεία.

ΟΥΣΤ | Ο Παύλος Φύσσας στην αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για το Πολυτεχνείο

Τόσους ήρωες εχει το Πασοκ να βάλει στην αφίσα. Τον Ακη,τον Μαντέλη,τον Πάγκαλο,τον ΓΑΠ,τους Αριστερούς βρήκε να βάλει; #Afisa_Pasok».

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…

Πηγή: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7996

   
Σχόλιο του Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ}στο www.olympia.gr


Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    Η εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου πραγματοποιήθηκε στις {14/17} Νοεμβρίου 1973 . Η επέμβαση του στρατού τη διέλυσε στις 17 Νοεμβρίου. Εν συνεχεία και ενώ η στρατοκρατική κυβέρνηση του Γεωργίου Παπαδοπούλου και και του Σπύρου Μαρκεζίνη είχεν προγραμματίσει εκλογές , στις {24/25} Νοεμβρίου 1973 ανετράπη από το εκδηλωθέν πραξικόπημα από τον ταξίαρχο Δημήτριο Ιωαννίδη , που επέβαλε στυγνή δικτατορία στην Ελλάδα ,όπου η Ε.Σ.Α. είχε τον πρώτο λόγο, με βασανισμούς αντιφρονούντων κ.λ.π. βιαιότητες και ακρότητες !…

    Κατόπιν δημιούργησε και στην Κύπρο πραξικόπημα με αποτέλεσμα τον παρ’ολίγο πόλεμο της Ελλάδας με την Τουρκία , κατόπιν της εισβο- λής της στην Κύπρο.Αυτή η χαώδης κατάσταση είχε διάρκεια μέχρι τις 22 Ιουλίου 1974.

    Δηλαδή το Πολυτεχνείο δεν έριξε τη χούντα όπως ισχυρίσθησαν οι δήθεν αντιστασιακοί και οι επανελθόντες πολιτικοί από το εξωτερικό, όπου δήθεν έκαναν αντίσταση εναντίον της χούντας . Στην πραγματικότητα αγόραζαν ακίνητα με τα χρήματα που μάζευαν από εισφορές του Π.Α.Κ. , επιδίδονταν σε χορευτικές επιδείξεις ζεϊμπέκικου στα ελληνικά σκυλάδικα της Γερμανίας , ζούσαν με χλιδή και έσπερναν εξώγαμα ανά την Ευρώπη. Φυσικά είχαν και το μόνιμο χαρέμι τους , για τις δύσκολες ημέρες .

    Απλώς το Πολυτεχνείο έδωσε την ευκαιρία στον Δ. Ιωαννίδη και στους όπισθεν αυτού πάτρωνές του της C.I.A., να ρίξουν τους Παπαδόπουλο και Μαρκεζίνη που είχαν προγραμματίσει εκλογές, γιατί δεν επέτρεψαν στους Αμερικανούς τη χρησιμοποίηση του ελληνικού εναερίου χώρου, για να βοηθήσουν το Ισραήλ περί το τέλος Οκτωβρίου του 1973 στον πόλεμο του Γιόμ Κιππούρ.

    Αυτά μας διδάσκει η ιστορική μνήμη και όχι οι ψευτοτελετές για τους ανύπαρκτους νεκρούς στο χώρο του Πολυτεχνείου, καθώς και στους δήθεν ομαδικούς τάφους του νεκροταφείου Ζωγράφου που δήλωσεν ο δήμαρχός του και κατόπιν δήμαρχος Αθηναίων Δ. Μπέης .

    Αυτός είναι ο μύθος που γελοιοποίησε τη Ν.Δ.και το ΠΑΣΟΚ ! Κι’αυτό διότι ενώ γνώρι- ζαν την ανυπαρξία νεκρών στο Πολυτεχνείο, έψαχναν επισταμένως από τις 24 Ιουλίου 1974, μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου 1984, για να ανακαλύψουν έστω και ένα νεκρό φοιτητή , ή και τουρίστα στο χώρο του Πολυτεχνείου, ή έστω έξω από αυτόν , για να δικαιολογήσουν τις φαιδρότητες και τις εκλογικές φιέστες που έκαναν κάθε χρόνο, τιμώντας τους ανύπαρκτους νεκρούς του Πολυτεχνείου.

    Τον Αύγουστο δε του 1974, ο υπουργός της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας Γ.Α. Μαγκάκης , αποδέχτηκε πρόταση του Τεχνικού Επιμελητηρίου που ανέφερε τα εξής : «Οι φονευθέντες φοιτηταί του Ε.Μ.Π. θα ανακηρυχθούν μετά θάνατον τιμής ένεκεν, μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος . Παραλλήλως πίναξ με τα ονόματά των θα αναρτηθή εις τα γραφεία του Τ.Ε.Ε., ενώ αι οικογένειαί των θα τύχουν πλήρους συνταξιοδοτήσεως υπό του Ταμείου Εργοληπτών Δημοσίων Εργων !».

    Φυσικά όπως ήταν επόμενο, μέχρι σήμερα δεν έχει αναρτηθεί ο σχετικός πίνακας και ούτε έχει συνταξιοδοτηθεί καμία από τις οικογένειες των δήθεν νεκρών ηρώων του Πολυτεχνείου !…

    Για να εξαπατήσουν δε τον ελληνικό λαό προέβησαν στα αποκαλυπτήρια μιάς αναμνηστικής πλάκας με τους νεκρούς του Πολυτεχνείου . Επειδή όμως δεν υπήρχε ουδείς νεκρός εντός και σε απόσταση τριακοσίων μέτρων πέριξ του Πολυτεχνείου, έγραψαν με μεγάλα γράμματα τα ονόματα των υποτιθέμενων νεκρών του. Από κάτω δε με πολύ μικρότερα γράμματα έγραψαν ότι αυτοί , είναι οι νεκροί φοιτητές της Εθνικής Αντίστασης του 1941 – 1944 !… Αν αυτή δεν είναι απάτη τότε ποία είναι ; Ολα αυτά χωρίς ίχνος σεβασμού αλλά και ντροπής , στους ηρωικούς νεκρούς φοιτητές της Εθνικής Αντίστασης που τους εξίσωσαν με την περιβόητη «ΗΛΕΝΙΑ».

    Μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι’αυτή την απάτη, φέρουν οι δημοσιογράφοι αλλά και η Δικαιοσύνη, που συνεχίζει να ανέχεται αυτή την καταφανέστατη απάτη ! Κι’αυτό διότι : «Το αδίκημα της απάτης στοιχειοθετείται δια της παράστασης ψευδών γεγονότων ως αληθών». Τι λέει επ’αυτού ακόμα και σήμερα ο εξοχώτατος υπουργός Δικαιοσύνης κόντε Δένδιας ;

    Και για να ακριβολογήσω.Το Νοέμβριο του 1974,κατά τον πρώτο εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, πού έριξε τη στρατοκρατία του Γεωργίου Παπαδόπουλου, και εγαθίδρυσε τη στυγνή δικτατορία του Δ. Ιωαννίδη που κατατυράννισε την Ελλάδα, ένας νεαρός ονόματι «Ιωάννης Ηλιόπουλος», δήλωσεν ότι μεταξύ των νεκρών ήταν και η φιλενάδα του «Ηλένια Ασημακοπούλου». Είχε δε αναρτήσει σ’αυτό το χώρο φωτοτυπημένα αντίγραφα της φωτογραφίας της στα οποία είχεν αναγράψει το ερώτημα : «Τί απέγινε ;».

    Οπως ήταν επόμενο όλες οι εφημερίδες έγραψαν διάφορες φανταστικές και συγκινητικές ιστορίες , γύρω από τό δραματικό τέλος του έρωτά της , με τον ολοφυρόμενο νεαρό που είχεν επίσης αναρτήσει και ένα μεγάλο πανώ στα κάγκελα του Πολυτεχνείου της οδού
    Στουρνάρη, το οποίο έγραφε τα εξής : «Εδώ δολοφόνησαν την Ηλένια».

    Κατόπιν τούτου διατάχτηκε τακτική ανάκριση από τη Δικαιοσύνη για την εξακρίβωση των συνθηκών του θανάτου της ηρωικής πλέον Ηλένιας Ασημακοπούλου. Από τη διενεργηθείσα ανάκριση αππεκαλύφθησαν τα εξής κωμικοτραγικά γεγονότα . Η εν λόγω δολοφονηθείσα φοιτήτρια κατά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ήταν ανύπαρκτο άτομο και ότι όλη αυτή η ιστορία ήταν στημένη απάτη, με εκτελεστικό όργανο το νεαρό δήθεν φίλο της.

    Η σχετική φωτογραφία που επεδείκνυε ο εν λόγω νεαρός απατεών, ήταν από κάποια διαφήμιση σαμπουάν της αγγλικής εταιρίας «ΜΠΡΕΚ» και απεικόνιζε το εκ Νέας Ζηλανδίας μοντέλο «Νάνσυ Κρίτλαντ !».

    Τελικώς ο δράστης αυτής της μεγάλης απάτης και διασποράς ψευδών ειδήσεων -καθώς οι όπισθεν αυτού- δημιούργησαν επικίνδυνη αναστάτωση στο πανελλήνιο με διαδηλώσεις κατευθυνόμενες από πολιτικά κόμματα , τα οποία ζητούσαν την τιμωρία των δολοφόνων της Ηλένιας . Τελικώς ο Ιωάννης Ηλιόπουλος καταδικάστηκε το Φεβρουάριο του 1975, λίαν επιεικώς σε εξαγοράσιμη ποινή εννέα μηνών με το ελαφρυντικό του νεαρού της ηλικίας ! Οι δε μεγάλοι ένοχοι όπισθέν του, ηγνοήθησαν από τη Δικαιοσύνη !

    Αυτό μου θύμισε κάποια κηδεία λίγο πριν από το κομμουνιστικό κίνημα του Δεκεμβρίου 1944, όπου μια νεκρική πομπή με κάποιο φέρετρο, είχε ξεκινήσει από την Ομόνοια δια της οδού Πανεπιστημίου, με προορισμό το Α’ Νεκροταφείο. Τη σχετική πομπή ακολουσαν η μαυροφορούσα και κλαίουσα γοερώς χήρα του μεταστάντος , τα τέκνα , οι γονείς και οι λοιποί συγγενείς και φίλοι , οι οποίοι με υψωμένες τις γροθιές, φώναζαν ότι οι μπάτσοι τον είχαν δολοφονήσει .

    Επειδή όμως τα συνθήματα ήσαν εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι δεν τον είχαν δολοφονήσει , ξέσπασε καυγάς μεταξύ των αστυνομικών και των βαρυπενθούντων συγγενών και φίλων του νεκρού. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής το φέρετρο έπεσε στο έδαφος και άνοιξε . Αντί όμως για νεκρό είχε μέσα πέτρες ! Σε κάποια δε παρόμοια περίπτωση , γιατί από τότε η Αστυνομία έψαχνε τα φέρετρα ,ανεκαλύφθησαν πυρομαχικά προοριζόμενα για το κίνημα των Ελασιτών.

    Εν συνεχεία η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ συνέχισαν τις φιέστες , με αποκορύφωμα την καθιέρωση το Μάϊο του 1979, του «Επους του Πολυτεχνείου», το οποίο περιλήφθηκε και στα «Αναγνωστικά Βιβλία» του δημοτικού σχολείου με ποιήματα, αφιερώματα κ.λ.π. στους ανύπαρκτους νεκρούς του Πολυτεχνείου ! {Δημοσιευτηκε στις 11-6-2009 στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» από τον Φ.Π.}.

 

http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[backPid]=78&tx_ttnews[tt_news]=3632&cHash=763e992819f7cd243b0f1c1a58f99d07