Vodafone: Κατεβάστε τους διακόπτες της επιτέλους

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Αναρωτιέμαι συχνά-πυκνά: Πόσο ξευτίλες είναι οι πολιτικοί που κυβερνούν αυτόν τον τόπο;

Μπορούν και κατακλέβουν το Λαό, μπορούν να στέλνουν στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπατριώτες μας, μπορούν να στέλνουν τους πραιτοριανούς τους να δηλητηριάζουν με χημικά, τους οργισμένους πολίτες. Αλλά να πάρει η ευχή, τσίπα δεν έχουν καθόλου, όταν πρόκειται για το δικό τους σπίτι. Τη δική τους  οικογένεια. Το δικό τους όνομα.

 

Μάλλον όχι. Έχουν εδώ και χρόνια εκπαιδευτεί στο «με φτύνουν, άρα ψιχαλίζει». Και ακόμα, διακατέχονται από αυτό που λέγαμε παλιά στο στρατό, ως σύνδρομο του… ανθυπασπιστή: Γλοιώδης και γλύφτης με τους ανωτέρους/ισχυρότερους του, σαδιστής και ανελέητος με τους κατωτέρους/ανίσχυρους. (Σ.σ. Δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση τον βαθμό του ανθυπασπιστή. Το «σύνδρομο του ανθυπασπιστή», είναι σχήμα λόγου).

Με πρώτον τον πρωθυπουργό που τόβαλε στα πόδια εγκαταλείποντας τον θώκο του όταν είδε τα δύσκολα. Τον Καραμανλή τον νεώτερο, που ενώ γνώριζε τι γίνεται γύρω του, «εποίησε την νήσσαν», με την δικαιολογία πως «θα τον δολοφονούσαν».  Ανέχτηκε να παρακολουθεί το προσωπικό του τηλέφωνο μια ιδιωτική επιχείρηση, η Vodafone και το μόνο που μπόρεσε να κάνει, ήταν να ψελλίζει διαμαρτυρίες, σαν παιδάκι που του πήραν τη σοκοφρέτα. Άντε και να ζητήσει από την αρμόδια αρχή να ρίξει ένα προστιματάκι, το οποίο ακόμη δεν γνωρίζουμε αν το πλήρωσε η πολυεθνική.

Από τότε που σε διαφημιστικό της η πολυεθνική αυτή, εντέχνως έβαλε στο φόντο το τουρκάστερο που υποτίθεται πως κυκλοφορεί στην Κρήτη, με στόχο την αυτονομία της, παρακολουθώ στενότερα τον ρόλο της εταιρίας αυτής.

Διαπίστωσα (και είμαι σίγουρος ότι το διαπιστώνεται και εσείς), πως όλες οι διαφημίσεις της πχ, ακόμη και η τελευταία, «του Κίτσου η μάνα κλαίει, γιατί της τέλειωσαν οι μονάδες», είναι σταθερά και μόνιμα υποτιμητικές και ρατσιστικές για τους Έλληνες. Είναι παράλληλα ειρωνικές, χλευαστικές και μονίμως έχεις την αίσθηση πως οι κύριο αυτοί, μας φτύνουν συνεχώς κατάμουτρα.

Ίσως κάποιοι από τους φίλους που διαβάζουν αυτές τις γραμμές, θα αναρωτηθούν: Τι έπαθε τούτος και τάβαλε με τη Vodafone. Πήρε καμιά επιχορήγηση από τον ΟΤΕ, και ξαφνικά ξεσπάθωσε;

Πέρα από το κατηγορηματικό όχι, θα σας πω τι έπραξα, όπως κάθε Έλληνας Πατριώτης έπρεπε να πράξει, το 2005. Όταν ο ΟΤΕ, στους χάρτες των τηλεφωνικών του καταλόγων, εσκεμμένα ή μη, τύπωσε πάνω στην ιδιαίτερή μου Πατρίδα, το Νομό Πέλλας, την ένδειξη, «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Με τους πολιτικούς της Μακεδονίας, όλων των αποχρώσεων να έχουν εξαφανιστεί από τα τηλέφωνα, αποφασίσαμε με άλλους Πατριώτες-Δημοκράτες του Νομού μας, να πράξουμε αυτό που έπρεπε: Σφραγίσαμε με αλυσίδες τον ΟΤΕ των Γιαννιτσών και βάλαμε φωτιά στους τηλεφωνικούς καταλόγους. Αποτέλεσμα: Μέσα μόνο σε μερικές ώρες και μετά από απειλές για συλλήψεις, ο ΟΤΕ, απέσυρε όλους τους τηλεφωνικούς καταλόγους της Μακεδονίας.

Αυτό θα έπρεπε να πράξει ένας αξιοπρεπής πολιτικός και σήμερα με την προκλητική και ρατσιστική Vodafone. Αντί να σέρνονται σαν κοχλιοί, γλύφοντας και έρποντας στις δεξιώσεις και στα sponsoring της πολυεθνικής, θα έπρεπε να της δώσουν την απάντηση που της αξίζει.

Αυτό θα έπραττα και ο υπογράφων, ως αξιοπρεπής, ελεύθερος και δημοκράτης Έλληνας: Θα κατέβαζα όλους τους διακόπτες των αναμεταδοτών της.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης