Το μεγάλο ψέμα η πολιτική απάτη του Τσίπρα

Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης

Παρακολούθησα το διάγγελμα του Τσίπρα για βατό Σκοπιανό που ήταν μια πολιτική απάτη. Συγκεκριμένα ο Τσιπρας είπε ότι εάν δεν επικυρωθεί η συμφωνία από τα Σκόπια τότε η συμφωνία παύει να ισχύει.
Εδώ είναι το μέγα ψέμα και απάτη.

Από την στιγμή που η Ελλάδα δώσει το πράσινο φως και για ΝΑΤΟ και για Ευρωπαϊκή Ένωση αυτή ισχύει ούτως η άλλως και δεν έχει την δυνατότητα η Ελλάδα να ανακαλέσει την έγκριση της.

Και για να γίνω πιο σαφής εάν στα Σκόπια γίνει δημοψήφισμα και δεν εγκριθεί η συμφωνία μπορεί μεν η κυβέρνηση των Σκοπίων που μπορεί και να αλλάξει στην εξέλιξη του χρόνου να κατηγορηθεί για πολιτική αφερεγγυότητα τότε το ναι το δικό μας και για Ευρωπαϊκή Ένωση και για ΝΑΤΟ δεν μπορεί να ανακληθεί.

Παίζεται ένα θλιβερό παιγνίδι εξαπάτησης της κοινής γνώμης στηριζόμενο στην άγνοια των πολιτών δυστυχώς με την κάλυψή του μεγάλου μέρους των Μ.Μ.Ε, και ορισμένων πολιτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης που δυστυχώς λειτουργούν ως βαποράκια είτε της Γερμανίας είτε των ΗΠΑ.

Δυστυχώς ο Τσιπρας κάθε μέρα και περισσότερο δείχνει την πολιτική του δουλικότητα σε κάθε κατεύθυνση.

ΠΗΓΗ:
http://www.press-gr.com/2018/06/blog-post_527.html

 

Παπαδημούλης: Είναι μια καλή συμφωνία, η οποία υλοποιεί 100% όσα προσπάθησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
* Ανεπάγγελτε Παπαδημούλη ήρθες δεύτερος… σε πρόλαβε ο πατροκτόνος κι εθνικός ολετήρας Γιωργάκης…”

Φυσικά και μόνο η ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Μητσοτάκη (του πιο ακραιφνούς νεοφιλελεύθερου Εφιάλτη) είναι αποκαλυπτικότατη…


Τέτοια κυνική ομολογία υπεράσπισης του δωσιλογισμού του Μητσοτάκη δεν δείχνει, απλώς, τον δωσίλογο χαρακτήρα των «αριστερών» ανδρεικέλων του ΣΥΡΙΖΑ (Ο ΓΑΠ ήταν πάντα το υφυπουργείο των ΗΠΑ), αλλά και την έπαρση του θράσους τους και της βλακείας τους…

Καυχώνται τα «αριστερά» υποζύγια ότι πέτυχαν αυτά που ούτε ο Μητσοτάκης μπόρεσε να πετύχει!!!

Ο Παπαδημούλης, όπως και όλη η συριζαίοι με πρώτο και καλύτερο τον Τσίπρα επιβεβαιώνουν, καθημερινά και θορυβωδώς τη γνωστή ρήση του Ανιέλι:
«Υπάρχει ένα είδος Αριστεράς που είναι πιο χρήσιμη από την Δεξιά. Πρόκειται για εκείνη την Αριστερά που μπορεί να κάνει όλα όσα δεν θα μπορούσε να κάνει η Δεξιά».

Θα συμπληρώναμε επίσης: «Πρόκειται για εκείνη την Αριστερά που μπροστά στο δικό της ΨΕΥΔΟΣ, το ψεύδος της Δεξιάς ωχριά…».

Ευρηματική και η παρακάτω σατιρική εικόνα από εδώ:
https://aristidisdikaios.blogspot.com/2018/06/blog-post_12.html

Για το ίδιο θέμα και εδώ

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11021