Το Πολυτεχνείο ακόμα διχάζει

Τελείωσαν οι γιορτούλες και τα πανηγύρια στην μνήμη των ”επαναστατών” του Πολυτεχνείου που ανέτρεψαν την κακιά Χούντα και έφεραν την υγιή μεταπολίτευση και δημοκρατία με τον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή να μας λέει ότι η Κύπρος κείται μακράν.

 

Οι συνεχιστές εκείνων των “αγώνων” έδωσαν και σήμερα το λιγοστό παρόν κρατώντας στην κεφαλή την ακόμα μετά από 30 χρόνια αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου. Μέρες πριν είχαν εξαπολύσει τεράστια επίθεση στην Χρυσή Αυγή η οποία με αφίσα της υποστήριξε ορθά, καθώς υπάρχουν πορίσματα και αναφορές γι αυτό, ότι δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο. Η επίθεση των δημοκρατών ήταν μαζική αλλά αποτυχημένη για άλλη μια φορά καθώς απουσία επιχειρημάτων δοκίμασαν με συκοφαντίες και χαρακτηρισμούς να κάνουν ζημιά στην μόνη Εθνική φωνή που έχει απομείνει στο Κοινοβούλιο και μιλά για αίμα, φυλή και κρατά περήφανα την Ελληνική σημαία.

 

Στην Ελληνική ιστορία η Νέμεσις ερχόταν μετά από κάθε Ύβρι, έτσι λοιπόν με μια απλή αναζήτηση ανασύραμε ένα άκρως φασιστικό κείμενο γραμμένο από τους πιο μαύρους φασίστες και σας το παραθέτουμε:«Είμαστε άοπλοι! Είμαστε άοπλοι!… Είμαστε τα νιάτα της Ελλάδος!… Αδέλφια μας στρατιώτες, δεν θα σηκώσετε όπλο… Δεν θα σηκώσετε και δεν θα πυροβολήσετε!… Δεν θα σκοτώσετε τ’ αδέρφια σας! Αδέρφια μας στρατιώτες! Αδέλφια μας στρατιώτες! Πώς είναι δυνατόν να πυροβολήσετε τ’ αδέρφια σας! Πώς είναι δυνατόν να χυθεί ελληνικό αίμα! Αφού όλοι πιστεύουμε στη λευτεριά! Εγώ πρώτος αρχίζω τον Εθνικό Ύμνο, το αιώνιο σύμβολο της ελευθερίας: “Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή, σε γνωρίζω από την όψη που με βία μετράει τη γη. Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε λευτεριά!” …; Ελληνικέ λαέ, πρέπει να μάθεις! Πρέπει να μάθεις ότι αυτή τη στιγμή αγωνίζονται τα παιδιά σου! Όλος ο ελληνικός λαός, και προπαντός ο λαός της Αθήνας, βρίσκεται στους δρόμους, μπροστά στα τανκς! Εδώ Πολυτεχνείο! Εδώ Πολυτεχνείο!»

 

Είναι ο παράνομος ραδιοφωνικός σταθμός του Πολυτεχνείου.

 

Η φωνή που ακούγεται ανήκει στον Δημήτρη Παπαχρήστο.

 

Είναι εμετικό πραγματικά οι “αγωνιστές” του Πολυτεχνείου να μας μιλούν για Ελληνικό αίμα και Εθνική ανεξαρτησία και να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο, πράγμα το οποίο καταδικάζουμε και εμείς παρέα με σύσσωμη την ανθελληνική αριστερά…

 

 

Μαύρος Καβαλάρης

http://elnewsgr.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3787.html