Ντροπή κύριε Παπούλια

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

                                                                                                           

            Συμπληρώθηκαν 39 χρόνια «αποκατάστασης της Δημοκρατίας» από την «επάρατο» χούντα των Συνταγματαρχών και ο διορισμένος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, από τα πτωχευμένα κόμματα της μεταπολιτεύσεως, Κάρολος Παπούλιας, έκανε «βαρυσήμαντες» δηλώσεις προς τα καθοδηγούμενα από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ΜΜΕ, για να τις μεταφέρουν στον υπνωτισμένο, αποχαυνωμένο και ακρωτηριασμένο Ελληνικό λαό. Είπε, λοιπόν μεταξύ άλλων ο «λαοφιλής» και «λαοπρόβλητος» Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, που δεν μπορεί να ξεμυτίσει βήμα χωρίς την πολυάριθμη φύλαξή του, γιατί ως κύριος υπεύθυνος της σημερινής ανθρωπιστικής κρίσεως που περνάει ο λαός της πατρίδας μας, θα εισπράξει την οργή του:

«…η ανοδική πορεία της περιόδου της μεταπολίτευσης σταμάτησε με “βίαιο τρόπο” καθ΄ ότι ήταν ασταθές το έδαφος πάνω στο οποίο αναπτύχθηκε…η μάχη είναι για τη διασφάλιση της οικονομικής μας αυτοδυναμίας που αποτελεί όρο για την Εθνική αξιοπρέπεια και την κοινωνική δικαιοσύνη, αλλά ταυτόχρονα είναι μια μάχη εναντίον της υποχώρησης της δημοκρατίας…».

Αλλά όμως, εξοχότατε δερβέναγα και δυνάστη του Ελληνικού λαού, οργίζομαι με τις διαπιστώσεις σας στο έτος 2013! Διαπιστώσεις για γεγονότα που θα βιώναμε στις ημέρες της Προεδρίας σας; Έτσι, αναίσχυντα διαπιστώνετε σήμερα όλα εκείνα για τα οποία ενημέρωσε την «εξοχότητά σας» η κ. Μπενάκη, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, επί κυβερνήσεως Ν.Δ. του Κώστα Καραμανλή; Δηλαδή, όταν κατά την πρώτη θητεία σας στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα σας προσφώνησε εκ μέρους της βουλής των Ελλήνων, για τον διορισμό σας, στις 12/12/2004  από χειρογράφου και εσείς συνειδητά υπομείνατε χωρίς αντίλογο, τα όσα θλιβερά και Εθνικά επικίνδυνα σας απηύθυνε η κ. Μπενάκη; «…αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την προεδρεία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μια πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα Εθνικά σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν, χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης…».

http://www.youtube.com/watch?v=pVuKCZSG_SA

Αυτά τα υποτιθέμενα επιστημονικής φαντασίας σενάριαπαρακολούθησε κεραυνόπληκτος τότεο Ελληνικός λαός και είδε τον νέο του Πρόεδρο, άφωνο και απαθή να μην αντιδρά σε όλα αυτά που ετοίμαζε για τα επόμενα χρόνια η Νέα Τάξη Πραγμάτων, μέλος της οποίας ήταν και εξακολουθεί να είναι ο κ. Παπούλιας.

Όμως, δυστυχώς, μέσα σε λίγα χρόνια αυτά τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, έλαβαν σάρκα και οστά και έγιναν εφιάλτης για τους Έλληνες. Η Εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας δεν υφίσταται πλέον, γιατί φρόντισαν γι΄ αυτό τα 166 πολιτικά παχύδερμα της τρικομματικής-μνημονιακής-προδοτικής κυβέρνησης Σαμαρά (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ), όταν την Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013, στην Ελληνική Βουλή, το Ναό της Δημοκρατίας μας, «Έλληνες» βουλευτές κατ΄ ευφημισμό, κύρωσαν διά της ψήφου τους, Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αναφέρει: «…ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης» (ΦΕΚ 240/2012). Αυτή η συγκεκριμένη τροποποίηση της δανειακής σύμβασης, υποδήλωσε πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Δημοσίου καθώς και τα ιδιοκτησιακά του δικαιώματα υπόκεινται σε κατάσχεση από τους δανειστές μας, εάν και εφ΄ όσον δεν εκπληρωθεί η υποχρέωση πληρωμής, έστω και μιας δόσεως προς τους τροικανούς. Άλλωστε, η κατοχή της πατρίδας μας υλοποιείται, ήδη δια μέσω των ξένων γκαουλάιντερ-επιτρόπων, οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί στα Υπουργία και τις τράπεζες, προκειμένου σε μηνιαία βάση να ελέγχουν εάν οι προϋπολογισμοί τους εκτελούνται. Στην αντίθετη περίπτωση, δηλαδή εάν δεν έχουν επιτευχθεί οι προαποφασισμένοι στόχοι, τότε θα μπορούν να αντικαταστήσουν τις διοικήσεις τους με αυτά τα οικονομικά στελέχη-τεχνοκράτες από χώρες της ΕΕ. Κατ΄ αυτό τον τρόπο, όλοι αντιλαμβανόμεθα πως η χώρα μας είναι υπό ομηρία. Δεν είναι, πλέον, μια ανεξάρτητη χώρα. Τα δε Εθνικά μας σύνορα, πολύ σύντομα θα περιοριστούν προς χάριν των συμφερόντων των Ευρωπαίων «φίλων» μας (αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία, δημιουργία ΕΟΖ στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης μας, αξιώσεις-απαιτήσεις των Τούρκων στην ευρύτερη περιοχή των Ιμίων-Καστελόριζου) από τη στιγμή που η Ελλάδα είναι αποικία χρέους και τα μνημόνια αυτό και μόνο (χρέος) εξυπηρετούν.

Τα δικαιώματα των πολιτών έχουν υποστεί τεράστιες μεταβολές και από ευυπόληπτοι πολίτες, έχουν καταντήσει ζήτουλες μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Ο ανθρωπιστικός Αρμαγεδδών κάθε μέρα που περνά χτυπά και νέες πόρτες Ελλήνων, οδηγώντας στην αυτοκτονία όλο και περισσότερους Έλληνες. Και όσοι προσπαθούν να αντέξουν, βιώνουν τις δραστικές μειώσεις των μισθών και των συντάξεων, την επιβολή δυσβάστακτων φόρων και χαρατσιών, την ανεργία των 1 εκ. 700 χιλ. ανθρώπων (400 χιλ. οικογένειες δεν έχουν ούτε ένα εργαζόμενο), το κλείσιμο ασύλληπτου αριθμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το εγκληματικό κούρεμα (PSI) της ομολογιακής αποταμίευσης, την αρπαγή χρυσών οικογενειακών κειμηλίων μέσα από τα σπίτια, το διώξιμο των νέων παιδιών της Ελλάδος σε άλλους οικονομικούς Παραδείσους, με αποτέλεσμα τον αφανισμό της φυλής μας, αφού κανένας νέος άνθρωπος δεν δύναται να δημιουργήσει οικογένεια. 

            Και ενώ Δημοκρατία είναι το πολίτευμα στο οποίο ο πολίτης έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να συμμετέχει ενεργά στη λήψη αποφάσεων που αφορούν την ίδια του τη ζωή, σύμφωνα και με τα λεγόμενα της Μπενάκη, είναι παντελώς απών και ήδη δοκιμάζει νέας μορφής διακυβέρνηση. Αυτής την τυφλής βίας του αστυνομικού κράτους Δένδια-Σαμαρά, που προεξέχον μέλημα έχουν την περιφρούρηση των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών, τους οποίους κατέστησαν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και βεβαίως τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Αυτού του κράτους που μετά και το τελευταίο πολυνομοσχέδιο που ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, βάζει οριστική ταφόπλακα στην όποια έσχατη ελπίδα των πολιτών και στην προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας μας.

            Άλλωστε, χαρακτηριστικά είναι τα δημοσιεύματα του έντυπου τύπου την ημέρα «αποκατάστασης της Δημοκρατίας». «Σφαγή από όλα τα Υπουργεία στην διαθεσιμότητα, επιπλέον 3.000 απολύονται από υγεία και τα ΑΕΙ-ΤΕΙ. Κατασχέσεις εξπρές και για χρέη 300 ευρώ», διαβάζουμε στην «Ελευθεροτυπία». «Στο στόχαστρο 10.200 υπάλληλοι σε ΑΕΙ-ΤΕΙ για να καλυφθεί το κενό της διαθεσιμότητας», διαβάζουμε στον «Ελεύθερο Τύπο». «Κατασχέσεις fasttrack ακινήτων καταθέσεων», αναφέρει η «Αυγή». Και από την άλλη μεριά διαβάζουμε στον «Λόγο» δημοσκόπηση: «To  70% των Ελλήνων περιμένει τα χειρότερα που δεν έχουν ακόμη έρθει». Και επιπλέον, στην «εφημερίδα των Συντακτών»: «Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, κέρδισε 80 δις ευρώ από τους τόκους των ομολόγων». Την δε επομένη ημέρα (25/7/2013) η εφημερίδα «Δημοκρατία» αναφέρει πρωτοσέλιδα και στο κύριο άρθρο της! «Τελική επίθεση στην πρώτη κατοικία. Η τρόικα εκβιάζει για αποφάσεις που θα φέρουν κοινωνική έκρηξη. 150.000 σπίτια με «κόκκινα» δάνεια στο στόμα των λύκων».

            Συμπερασματικά, αυτή είναι η Ελλάδα, κε Πρόεδρε επί των ημερών σας. Μια Ελλάδα εξαθλιωμένη, πτωχευμένη, που ζει μια Γενοκτονία, έναν αφανισμό. Μια Ελλάδα που την κυβερνούν άθλια, μικρόμυαλα, δειλά ανθρωπάκια, έρμαια των διαλυτικών και κατακτητικών ορέξεων της Μέρκελ. Πολιτικών μιασμάτων που πάνω από το συμφέρον της πατρίδος και του λαού της, βάζουν το συμφέρον των δανειστών-τοκογλύφων που ρουφούν το αίμα των Ελλήνων.

            Το χειρότερο όλων όμως, κε Πρόεδρε, είναι πως είστε στυγνά αμετανόητος. Ενώ γνωρίζατε τα πάντα από το 2004 (και ακόμη πιο πίσω σαν πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υπουργός στις κυβερνήσεις του), δεν κάνατε απολύτως τίποτε για να ανατρέψετε αυτήν την κατάσταση. Απολαμβάνετε καλά γηρατειά στη χλιδή των ανακτόρων σας και εξακολουθείτε να νομιμοποιείτε με την υπογραφή σας όλες τις προδοτικές πράξεις-αποφάσεις των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά.

            Τελειώνοντας, κε Πρόεδρε, ελπίζω και εύχομαι ο Θεός να σας δίνει μακροημέρευση, για να αντέξετε μέχρι την ημέρα που τίμιοι Δικαστές, εν ονόματι του Ελληνικού λαού, θα σας καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορουμένου με την εξευτελιστική κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας κατά του λαού και του Συντάγματος της πατρίδας μας.                     

 

 

 

 

www.apostoloupanos.gr