Έγχρωμοι αντιεξουσιαστές

“Και με την βούλα του Δικαστηρίου αποδεικνύεται ότι  στις τάξεις των αντιεξουσιαστών έχουν στρατολογηθεί και παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι βεβαίως είναι και οι πρώτοι που εξαφανίζονται όταν επεμβαίνουν οι “εξουσιαστές” αστυνομικοί. 

 

Η δε συμμετοχή τους δεν οφείλεται βεβαίως σε ιδεολογική σύμπτωση παρά στην προσδοκία αμοιβής. 

Η όλη συμπεριφορά των “αντιεξουσιαστών” στην ουσία στηρίζει την “εξουσία” αφού με επιθέσεις εναντίον τοίχων, κάδων, τζαμαριών με αντεγκλήσεις με τους αστυνομικούς από ασφαλή απόσταση και στην συνέχεια με την άτακτη υποχώρησή τους, δίνουν στην εξουσία αφορμές για να αλλάζει προσωρινά η καθημερινή ατζέντα, καλύπτοντας σημαντικότερα γεγονότα, αλλά και για να φανεί ότι η εξουσία συλλαμβάνει τους ταραξίες για να τους αφήσει αργότερα ελεύθερους. Δηλαδή πρόκειται για “μαϊμού” επαναστάτες που εξυπηρετούν μόνον το σύστημα και προσφέρουν την ευκαιρία σε μαμμόθρεφτα παιδαρέλια να κάνουν την ψυχοθεραπεία τους.
Περιέργως δε, η αστυνομία γνωρίζει από πριν την επόμενη δράση τους και έχει προετοιμαστεί εγκαίρως. Φυσικά η εξουσία που εκφράζεται κυρίως από τους πολιτικούς και βουλευτές των 7-8000 ευρώ  μηνιαίως δεν αγγίζεται. Ο…θυμός τους στρέφεται κατά αστυνομικών των 700 ευρώ, οι οποίοι βεβαίως έχουν και αυτοί ευθύνες. Ίσως κατ’ επιλογή ίσως κατ’ εντολή. 
Και όπως εξομολογήθηκε μέλος των αντιεξουσιαστών: “όταν θέλουμε να εμφανίσουμε όγκο μαζεύουμε καμιά 50αριά λαθρομετανάστες και 20 εμείς μαζευόμαστε μια καλή ομάδα για να κάνουμε εντύπωση. Το ίδιο και όταν λιντσάρουμε χρυσαυγίτες. Εκεί οι περισσότεροι είναι μετανάστες και έρχονται και τζάμπα.
Επισυνάπτω σχετικό δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας.
Δάμων”