Εν όψει της βεβαίωσης του ΕΝΦΙΑ

Γράφει ο Ι. Κ. 

 

Σήμερα 20/7 έλαβα συστημένη επιστολή από την εφορία Ναυπλιου όπου μου ανακοινώσε την εγγραφή υποθήκης της α΄ κατοικίας μου για το ποσό οφειλής των 4,238 € (το οποίο προέρχεται από την εισφ. Αλλ. Του 2011, το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. ,το Ε.Ε.Τ.Α. και τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α.) τα οποία ουδέποτε αποδέχτηκα ως οφειλή των δυνάμεων κατοχής της πατρίδας μας . 
 
Αφού κατάσχεσαν μέσω της ΠΕΙΡΑΙΩΣ 340 € από λογαριασμό που ήμουν συνδικαιούχος (τα οποία δεν απεδόθησαν στο υπ.οικ. )και είδαν ότι δεν μπορούν να εισπράξουν από αλλού , διότι είμαι άνεργος αυτή τη στιγμή , προχώρησαν οι αθεόφοβοι στην υποθήκευση.
 
Έχω καταθέσει ένα σκασμό έγγραφα έως σήμερα εξηγώντας τους λόγους άρνησης αποδοχής και εξόφλησης των οφειλών αυτών μη έχοντας λάβει ουδεμία απάντηση , παρά μόνο ότι εφαρμόζουν το νόμο .
 
Το σατανικό σχέδιο αρπαγής της περιουσίας μας μέσω της Ατζέντας 21 και 30, εφαρμόζεται κατά γράμμα από τους μισθοφόρους εκφραστές του Δ’ ΡΑΙΧ και της παγκοσμιοποίησης .
 
Παρακαλώ όποιος μπορεί να μου προτείνει κάτι ( που δεν έχω πράξει ακόμα αντιστεκόμενος )που να έχει νομική υπόσταση ( πριν τους πλακώσω στις αγωγές ) ας επικοινωνήσει μαζί μου .
 
Ι. Κ. Ναύπλιο
http://www.triklopodia.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B1-21-%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9/