Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι η οικογένειά μας

 

Από την ΚΟΙΝΩΝΙΑ:

 

Η παντελής έλλειψη εθνικής και πνευματικής αυτοσυνειδησίας εκφράστηκε πρόσφατα από εκπρόσωπο μεγάλης πολιτικής παρατάξεως, ο οποίος διεκήρυξε χωρίς ίχνος ντροπής ότι «Στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρήκαμε την οικογένειά μας, τους δικούς μας ανθρώπους και είναι αδιανόητο να βγούμε από αυτήν την οικογένεια»! Και τα διακηρύσσει αυτά, ενώ γνωρίζει ότι με το κατάπτυστο ΜΝΗΜΟΝΙΟ η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση μας εκβιάζει για να μας δώσει χρήματα να υποθηκεύσουμε τά εδάφη και τα Μνημεία της Πατρίδος μας!

Είναι, αλήθεια, να απορεί κανείς, πώς συμβιβάζεται ο χαρακτηρισμός του πατριώτη, του ανθρώπου που θέλει να υπηρετεί με ειλικρίνεια την πατρίδα του, με την πιο πάνω διακήρυξη αφού είναι σε όλους πια γνωστό ότι η Ευρώπη σε καμμιά χρονική στιγμή δεν βοήθησε την Ελλάδα, αλλά την χρησιμοποίησε ή για να της αλλοιώσει τον πνευματικό της Ορθόδοξο προσανατολισμό ή ως ένα πιόνι της παγκόσμιας σκακιέρας για να φέρει σε δύσκολη θέση και να απειλεί τους αντιπάλους της.

Σαράντα ολόκληρα χρόνια, για να θυμηθούμε μόνο την πρόσφατη συμπεριφορά της Ευρώπης, η Ευρώπη “σφυρίζει” αδιάφορα μπροστά στο άδικο Κυπριακό πρόβλημααλλά και στο μεγάλο αγκάθι της εδαφικής μας εθνικής κυριαρχίας, δηλαδή του κράτους των Σκοπίων.

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ποιά άραγε βοήθεια μπορούμε να περιμένουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση που μας επιτεθεί πολεμικά ένας λαός, αφού σε καιρό ειρήνης, χωρίς να απαιτείται κάποιο κόστος, η Ευρωπαϊκή Ένωση μας απαξιώνει και δεν εκφράζεται έστω και λεκτικά υπέρ του κράτους μέλους της, δηλαδή της Ελλάδος, έστω και για “τα μάτια του κόσμου”;

Μιά Ευρωπαϊκή Ένωση που απαξιώνει την Ελλάδα σε κάθε συζήτηση οποιουδήποτε θέματος σε τί μας χρησιμεύει, εκτός μόνο από το να αλλοιώνει το φρόνημα του λαού μας και να μας υποχρεώνει να καταστρέφουμε τη γη μας και να θάβουμε τα προϊόντα της; Για να μας δώσει κάποιες πενταροδεκάρες τις οποίες θα απαιτήσει να της επιστρέψουμε με πολλαπλάσιους τόκους, αφού με την πολιτική της μας εξαθλίωσε;

Την Ευρωπαϊκή Ένωση την χρειαζόμαστε για να υποχρεώσει τους Κυβερνήτες μας να αποδεσμεύσουν τις ένοπλες δυνάμεις και τη δικαιοσύνη από την κομματική εξουσία, πράγμα το οποίο είναι καθεστώς σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Χρειαζόμαστε την Ευρωπαϊκή Ένωση για να εποπτεύει το πού δαπανώνται τα χρήματα που δόθηκαν για συγκεκριμένες ανάγκες και όχι να αφήνει την ευχέρεια στους πολιτικούς να σφετερίζονται τα χρήματα προς ίδιόν τους όφελος και κατόπιν να απαιτεί την επιστροφή τους, εξαθλιώνοντας ουσιαστικά τους πολίτες της πατρίδος μας, για να έχει την ευχέρεια τελικά να κυβερνήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση τον τόπο μας.

Είναι δυνατόν να έχουν οι Πιστωτικές Κάρτες των πολιτών «πιστωτικό όριο» και να μην έχει η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση πιστωτικό όριο στον δανεισμό των Κρατών, αλλά το πιστωτικό της όριο να είναι ή χρεωκοπία των Κρατών;

Την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν την χρειαζόμαστε για να χρεωκοπήσουμε αλλά σαν ένα τύπο ορκωτού λογιστή, για να ελέγχει τη χρηστή διαχείριση των χρημάτων που αυτή μας έδωσε και όχι ως ένα τοκογλύφο που προσφέρει αφειδώς χρήματα, γνωρίζοντας ότι αυτά θα σπαταληθούν και θα τα απαιτήσει όπως τα απαιτούν οι τοκογλύφοι!

Η συνεργασία της Ελλάδος με την Ευρωπαϊκή Ένωση μπορούσε να αποβεί επωφελής, τουλάχιστον οικονομικά, μόνο με δύο προϋποθέσεις:

Αν οι κυβερνήτες μας θα ήσαν πνευματικοί άνθρωποι, άνθρωποι της δικαιοσύνης, που υπηρετούν με ευσυνειδησία το δημόσιο συμφέρον, οπότε θα διεκδικούσαμε με αξιώσεις αυτά που δικαιούμεθα ή άν η Ευρωπαϊκή Ένωση ασκούσε τους ελέγχους που έπρεπε να ασκεί στα χρήματα που αυτή χορηγούσε και όχι να γίνεται συμπαίκτης των Ελλήνων πολιτικώνστο πιο άθλιο και βρώμικο οικονομικό παιχνίδι του αιώνος!

Η Παράταξή μας λοιπόν υπάρχει και απευθύνεται προς το λαό και προς την Ευρώπη λέγοντας και στους δύο τα ίδια ακριβώς πράγματα, γιατί σιχαίνεται τη διγλωσσία, η οποία εξ άλλου αποτελεί και το συστατικό της υπάρξεως και λειτουργίας όλων των μέχρι σήμερα κομμάτων της Βουλής.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Η Παράταξή μας ιδρύθηκε για να μιλήσει με εντελώς διαφορετικό τρόπο στον Ελληνικό λαό και να του δηλώσει ότι, πριν διατυπώσει οποιαδήποτε επιμέρους πολιτική αφορώσα τους τομείς της δημόσιας ζωής, διαβεβαιώνει ότι, αν ήθελε ο λαός να της εμπιστευθεί τη διακυβέρνηση της Χώρας μας, προτίθεται να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση μόνο με όρους που θα υπαγορεύσει η Ελλάδα, με όρους που έχει δικαίωμα να υπαγορεύσει η Ελλάδα βάσει του Καταστατικού της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, τους οποίους όρους, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις, ενεργούσες επί ζημία της Πατρίδος μας, δεν διεκδίκησαν ποτέ ούτε προτίθενται να διεκδικήσουν.

Ο πρώτος όρος, πριν κάν συζητηθεί το θέμα του λεγομένου χρέους της Πατρίδος μας, θα είναι η απαίτηση λεπτομερούς καταγραφής των οφειλομένων χρημάτων και του λόγου της οφειλής των, ώστε να υπάρξη η δυνατότητα να δημευθεί η περιουσία όλων των Ελλήνων πολιτικών που εμπλέκονται στην τραγωδία της Πατρίδος μας. Δηλαδή το γιατί δανειστήκαμε χρήματα, από ποιες πηγές έχει γίνει αυτός ο δανεισμός, τί προμηθευθήκαμε με τα χρήματα αυτά, τι ωφελήθηκε η χώρα μας από αυτόν τον δανεισμό και πώς εξακολούθησε επί μία εικοσαετία ο δανεισμός αυτός χωρίς να γίνεται σταδιακή επιστροφή των ήδη δανεισθέντων χρημάτων. Ένας τέτοιος δανεισμός με τόση προθυμία δικαιολογείται μόνο από τοκογλύφους και όχι από οικονομικές ενώσεις σαν την Ευρωπαϊκή Ένωση που αποσκοπούν στην ευημερία των μελών της.

Ο δεύτερος όρος είναι, να λάβει θέση η Ευρωπαϊκή Ένωση στο θέμα της απαγορεύσεως εξαγωγής πετρελαίου, ουρανίου και άλλων πολυτίμων ορυκτών από το υπέδαφος της Πατρίδος μας και να μας δοθούν εξηγήσεις.

Τρίτος όρος, να τεθεί ευθέως το ερώτημα: ΄Εχει παραιτηθεί η Ελλάδα από τη διεκδίκηση της έντοκης επιστροφής του υποχρεωτικού δανείου, του έτους 1942 προς Γερμανία και Ιταλία; Αν ναι, να μας δοθούν γραπτές αποδείξεις, ώστε να καταλογισθούν ευθύνες σε ΄Ελληνες πολιτικούς.

Αν δεν έχει παραιτηθεί η Ελλάδα αυτής της διεκδικήσεως, προτίθεται η Ε.Ε. να αναγκάσει τις χώρες αυτές να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους προς την Ελλάδα όπως εκβιάζει την Ελλάδα να αποπληρώσει τις δικές της υποχρεώσεις;

Τέταρτος όρος, να τεθεί θέμα αμέσου επιστροφής των τονων χρυσού της Ελλάδος, που βρίσκονται στα θησαυροφυλάκια Αγγλίας και Αμερικής.

Πέμπτος όρος, να παύσει η Τράπεζα της Ελλάδος να είναι ο θησαυροφύλακας του Ελληνικού χρυσού, δεδομένου ότι η κατ’ ευφημισμόν ονομαζομένη Τράπεζα της Ελλάδος είναι μια ιδιωτική εταιρεία της οποίας μόλις το 6% ελέγχει το ελληνικό δημόσιο, η δε προσπέλαση στο θησαυροφυλάκιο για έλεγχο των αποθεμάτων χρυσού είναι απρόσιτη και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρωθυπουργό ακόμη χωρίς την άδεια του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν δώσει απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και κατά συνέπεια δεν ικανοποιήσει αυτά μας τα αιτήματα, είναι ηλίου φαεινότερον ότι η περαιτέρω παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο ορισμός της εσχάτης προδοσίας!

http://www.koinwnia.com/2010-01-19-10-29-58/tautotita/orama-politikes-arxes