Γιατί στηρίζω το ΕΠΑΜ

Σπύρος Στάλιας Οικονομολόγος ΜΑ, PhD

 Θα ήθελα να ανακοινώσω, σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, ότι το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο- ΕΠΑΜ, μου έκανε τη τιμή να με καλέσει να συστρατευτώ στη Μάχη των Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, και με έθεσε επικεφαλή του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

 

Η πρόσκληση με συγκίνησε, με τίμησε, και την αποδέχτηκα.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση, επειδή το ΕΠΑΜ αποτελεί την ύψιστη έκφραση της πολιτικής λογικής, στο παράλογο πολιτικό τοπίο της Πατρίδας μας σήμερα.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση, επειδή το ΕΠΑΜ, γνωρίζει αυτά που πρέπει να γίνουν για την Πατρίδα μας, αρχής γενομένης από την επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα, για να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο των μνημονίων που οδηγούν στον όλεθρο, στην καταστροφή και στην υποδούλωση.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση επειδή το ΕΠΑΜ, με την γνώση που διαθέτει και από την σκληρή θέληση που το διακρίνει, μπορεί να εγγυηθεί στους Έλληνες, την δημοκρατία, την ανεξαρτησία, την οικονομική ανάπτυξη, την δουλειά σε όλους, εκλεκτή παιδεία, υψηλή υγεία και σταθερή την αξία του Εθνικού Νομίσματος.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση του ΕΠΑΜ γιατί η ηγεσία του, τα στελέχη του και οι οπαδοί του είναι Ωραίοι Έλληνες, όχι δούλοι. Είναι κοσμοπολίτες πατριώτες, που ξέρουν από που προέρχονται, άρα μη έκθετοι σε τραγωδίες, όχι ανόητοι διεθνιστές.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση γιατί με το ΕΠΑΜ θα βάλουμε πίσω την Ελλάδα στη Δουλειά και ο πλούτος της θα ανήκει στους ‘Ελληνες.

Σας καλώ και σας παρακαλώ, να συνδράμετε όλοι σας αυτή τη προσπάθεια, με επίμονη θέληση, για μας τους ιδίους, για τα παιδιά μας, για τους απόμαχους της δουλειάς, για την πρόοδο της Χώρας μας.

Ας στείλουμε στα Υπόγεια της Ιστορίας, εκεί που ανήκουν οι σκοτεινές δυνάμεις, η νδ, ο σύριζα, το ποτάμι, το κκε, η χα, η λαέ, το ανέλ, το πασόκ!

 

Σπύρος Στάλιας Οικονομολόγος, ΜΑ, Ph.D
Υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας-ΕΠΑΜ
spyridonstalias@hotmail.com