Γιούλια Τιμοσένκο – Σκοτώστε τους Ρώσους με ατομικές βόμβες

Σε μια μαγνητοφωνημένη τηλεφωνική συνομιλία η Γιούλια Τιμοσένκο ζητά να σκοτωθούν οι Ρώσοι που ζούν στην Ουκρανία με ατομικές βόμβες. Η Τιμοσένκο το επιβεβαίωσε στο Twitter, είπε όμως ότι είναι μανιπουλαρισμένη. Υπάρχει όμως το γνήσιο βίντεο

 

Μετάφραση απο το γερμανικό κείμενο, που δημοσίεύθηκε στο ιστολόγιο

 

http://alles-schallundrauch.blogspot.co.at/2014/03/julija-tymoschenko-totet-die-russen-mit.html: Το αποδεικτικό βίντεο στο τέλος

 

Εμμανουήλ Σαρίδης

 

 

 

 

Κυκλοφόρησε μια ακόμη μαγνητοφωνημένη τηλεφωνική συνομιλία για την Ουκρανία μεταξύ του Νέστορα Shufrych και της Γιούλια Τιμοσένκο από τις 18. Μαρτίου, στις 23:17 τοπική ώρα. Αυτή η “Αγία” Τιμοσένκο, όπως την εμφανίζουν οι δυτικές εφημερίδες και στην τηλεόραση μοιάζει σαν ένα άκακο και ευαίσθητο πλάσμα, λέει πράγματα που είναι συγκλονιστικά και απίστευτα. Για παράδειγμα, ότι θα πρέπει οι Ρώσοι που ζούν στην Ουκρανία να σκοτωθούν με ατομικές βόμβες.

Ο Νέστωρ Shufrych είναι βουλευτής στο ουκρανικό κοινοβούλιο και μέχρι τις 23. Νοεμβρίου 2012 ήταν Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας ώσπου απολύθηκε λόγω της επανεκλογής του στο κοινοβούλιο απο τον Πρόεδρο Yanukovych.

Shufrych: Όσον αφορά την Κριμαία, σας λέω, ότι είμαι σοκαρισμένος! Σήμερα είχα μια συνομιλία με έναν από τους κοινούς μας φίλους που σχεδόν έκλαιγε … Και τον ρώτησα, πώς θ …

Τιμοσένκο: Κοιτάξτε, εγώ η ίδια είμαι πρόθυμη να πάρω ένα πολυβόλο στο χέρι και να πυροβολήσω αυτό το καθίκι (τον Πούτιν ) στο κεφάλι.

Shufrych: Χθές είπα, σε περίπτωση που Θεός φυλάξοι γίνει μια στρατιωτική σύγκρουση, εγώ είμαι έφεδρος αξιωματικός και ο μεγαλύτερος γιος μου είναι ένας έφεδρος αξιωματικός, και οι δυό μας θα πάρουμε τα όπλα για να υπερασπιστούν τη χώρα μας .

Τιμοσένκο: Κοιτάξτε, η υπόθεση ξεπερνά τα σύνορα. Χέστο … θα πρέπει να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε αυτούς τους καταραμένους Κατσάπους (τους Ρώσους) μαζί με τους ηγέτες τους .

Shufrych: Θα σας πω …

Τιμοσένκο: Μακάρι να ήμουν εκεί και να διύθηνα τις επιχειρήσεις, θάχανε φάει σκατά αντι να πάρουν την Κριμαία.

Shufrych: Με την ευκαιρία , ξέρετε, σκέφτηκα κι’ εγώ. Αν είσασταν εκεί, θα ήταν ίσως … αλλά εμείς δεν είχαμε την ισχύ των όπλων … και ξέρετε τι πονάει περισσότερο …

Τιμοσένκο: Θα εύρισκα έναν τρόπο να σκοτώσει αυτά τα κορόιδα. Και ελπίζω, μόλις το μπορέσω, να δραστηριοποιήσω όλες τις διασυνδέσεις μου και να ξεσηκώσω ολόκληρο τον κόσμο, για να μεταβληθεί η Ρωσία σε ένα καμένο χωράφι.

Shufrych: Εγώ σας λέω, είμαι σύμμαχός σας, και μάλιστα κατι περισσότερο από αυτό. Θέλω να σας πω … μιλήσαμε σήμερα, σήμερα το πρωί ήταν μια διάσκεψη των ηγετών των κομμάτων και τότε μίλησα στον Βίκτωρα . Ο Βύτια ρώτησε τι πρέπει να κάνουμε με τα υπόλοιπα 8 εκατομμύρια Ρώσους που ζουν ακόμα στην Ουκρανία; Να τους ανακηρύξουμε σε προγεγραμμένους!

Τιμοσένκο: Γαμώτο, θα τους πλάκώσουμε με ατομικές βόμβες!

Shufrych: Δεν διαφωνώ μαζί του εδώ, γιατί αυτό που συνέβη είναι ένα κακό πράγμα . Αλλά φαίνεται η ακόλουθη εναλλακτική λύση, επειδή σήμερα υπάρχουν ενέργειες που είναι σαφώς παράνομες. Αυτές οι παράνομες ενέργειες θα πρέπει απο ένα διεθνές δικαστήριο …

Τιμοσένκο: Θα πάμε στη Χάγη στο Διεθνές Δικαστήριο …

——————–
 
ΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟ, η Γιούλια Τιμοσένκο θα πρέπει να παραπεμφθεί στο Διεθνές Δικαστήριο, να δικαστεί, να καταδικαστεί και να κλειστεί στη φυλακή. Καλούμε όλους τους εισαγγελείς και αστυνομικούς να αναζητήσουν αυτή την εγκληματία στο νοσοκομείο Charite του Βερολίνου και να την συλλάβουν.

Το τελείως παράλογο σ’ αυτή τη συνομιλία είναι, ότι αυτοί οι δύο που παριστάνουν και τους ουκρανούς πατριώτες και θέλουν να καταστρέψουν τη Ρωσία και τους Ρώσους, μιλούν μεταξύ τους στα ρωσικά. Γιατί και οι δυό τους δεν γνωρίζουν ούτε καν την δικιά τους γλώσσα, τα ουκρανικά! Ούτε και ο Klitschko, που γεννήθηκε στην Κιργιζία και η μητρική του γλώσσα είναι η ρωσική.

Είναι απο καιρό γνωστό, ότι γυναίκες που απέκτησαν ισχύ μπορεί να γίνουν βίαιες και κτηνώδεις απο τους άνδρες. Αυτά που λέει εδώ η Τιμοσένκο είναι απίστευτα. Να ισοπεδωθεί η Ρωσία και να σκοτωθούν και οι Ρώσοι στην χώρα τους με ατομικές βόμβες. Η γυναίκα αυτή σαν πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας δεν είναι απλά ο κάποιος και θα έπρεπε να σκεφτεται τα λόγια της. Εκτός αυτού θέλει να βάλει υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για το αξίωμα του Προέδρου της Ουκρανίας. Πώς μπορείς να είσαι τόσο απεχθής και να λές τέτοια απάνθρωπα πράματα; Αυτό το άτομο που θέλει να διαπράξει μια μαζική δολοφονία, υποστηρίζεται όμως απόλυτα από τη Δύση και ιδιαίτερα από την Μέρκελ.

Με την αποκάλυψη του αληθινού της χαρακτήρα, είναι η υποψία του Γενικού Εισαγγελέα της Ουκρανίας καλύτερα κατανοητή, ότι υπάρχουν ενδείξεις για την εμπλοκή της Τιμοσένκο στις παραγγελθείσες δολοφονίες του Yevhen Schtscherban , ο οποίος δολοφονήθηκε το 1996 μαζί με τη σύζυγό του. Στην δε δολοφονία θα πρέπει να συμμετέχει και ο πρώην πολιτικός της μέντορας Pavlo Lazarenko, ο οποίος μέχρι τον Νοέμβριο του 2012 εξέκτιε στις ΗΠΑ μια μακρά ποινή φυλάκισης για απάτη και ξέπλυμα χρήματος. Από ένα πρωτόκολλο στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι φανερό, ότι η δολοφονία του Schtscherban αμοίφθηκε με χρήματα από τους λογαριασμούς του Lazarenkos και της Τιμοσένκο.

  

——————————

 

UPDATE: Εν τω μεταξύ η Τιμοσένκο επιβεβαίωσε το γνήσιο της συζήτησης, γράφει όμως στο Twitter, ότι το μέρος όπου ζητάει την καταστροφή των Ρώσων στην Ουκρανία είναι μανιπουλαρισμένο. Α, έτσι θα είναι, γιατί όμως σχεδον σε όλη τη συνομιλία της μιλάει για τη δολοφονία των Ρώσων;

 

Οι παγκόσμιοι εγκληματίες συναντήθηκαν σε ένα τραπέζι στις Βρυξέλλες.
Ο Πούτιν φαίνεται να ακύρωσε την πρόσκλησή τους στην σύνοδο κορυφής της G8 😉
 

http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[backPid]=78&tx_ttnews[tt_news]=3922&cHash=1bd34b2749acfd9a200e9c2c38a933b1