Η ανυπακοή και η αντίσταση είναι επιτακτική ανάγκη

Είδηση-1″..Προπηλακισμός εφοριακών από δεκάδες Ροδίτες που βρίσκονταν στο πανηγύρι των Μαριτσών, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

 

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν τριμελής ομάδα εφοριακών που πήραν εντολή από την υπηρεσία τους να μεταβούν για έλεγχο στο πανηγύρι, δέχθηκαν την οργή κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι αρχικά τους αποδοκίμασαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» το περιστατικό δεν έμεινε μόνο στις αποδοκιμασίες. Συνεχίστηκε με ύβρεις και άγριο προπηλακισμό, γεγονός που υποχρέωσε το κλιμάκιο των εφοριακών να καλέσει σε βοήθεια την Αστυνομία.
Είδηση-2 “..η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Σαββαΐδου υπέγραψε την απόφαση ΠΟΛ 1016/2015  με βάση την οποία σκανδαλωδώς και παρανόμως μετατρέπει την υποχρέωση καταβολής του φόρου 20% επί των διαφημίσεων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς από μηνιαία σε ετήσια! “και εντελώς τυχαίο..ένα λάθος”Μετά από τις τόσες πολλές αντιδράσεις για το λάθος, ενημερώθηκε το γραφείο του Μ. Σαγιά, ο οποίος επιμελήθηκε το νομοσχεδίου. Το αποτέλεσμα όλων έκανε την εμφάνιση του το πρωί της περασμένης Πέμπτης. Στο νόμο που ψηφίστηκε δεν υπάρχει καμία αναφορά για τον Ειδικό Φόρο! Το καθεστώς παραμένει το ίδιο και φυσικά δεν υλοποιείται η πρόθεση που αναφερόταν στην εισηγητική έκθεση για άμεση καταβολή του Ειδικού Φόρου Τηλεόρασης.
 

Ο Βαρουφάκης ευθέως δήλωσε ότι η Γ.Γ.Δ.Ε. ελέγχεται από τους δανειστές.Γι’ αυτό όπως ο Στουρνάρας έτσι και η Σαββαΐδου μένουν ακλόνητοι στις θέσεις-κλειδιά.Το παρελθόν και οι ρόλοι της Σαββαίδου είναι γνωστά.

 
H δυναμική αντίδραση των ανθρώπων στο πανηγύρι είναι η άμυνα στον εξανδραποδισμό ενός λαού από τους κατακτητές.Και δεν είναι υπερβολή αυτό.
 
Ας δούμε το μηχανισμό λειτουργίας τους και τους νόμους που μας επέβαλαν .
 
1ο βήμα-Οι φοροεισπράκτορες επιβάλουν πρόστιμο 5.000,00 ευρώ σε φτωχή γυναίκα που πουλάει χωρίς άδεια ΑΦΜ,κλπ στο πανηγύρι π.χ.μέλι ή γλυκά κουταλιού που έφτιαξε η ίδια από τα δέντρα του κήπου της
 
2ο βήμα-η γυναίκα φυσικά δεν μπορεί να πληρώσει το ποσό αυτό που με τις προσαυξήσεις διπλασιάζεται
 
3ο βήμα-η Γ.Γ.Δ.Ε κατάσχει και βγάζει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό το σπίτι με το κήπο της γυναίκας στο 1/3 της αντικ.αξίας όπου το αγοράζει ένας Γερμανός.
 
4ο βήμα-ο Γερμανός το διαμορφώνει και το νοικιάζει μέσω internet σε συμπατριώτες του-όπως γίνεται σε όλη την Ελλάδα από πολλούς ξένους, παράνομη ενοικίαση χωρίς άδεια, χωρίς σήμα ΕΟΤ, χωρίς βιβλία και φυσικά χωρίς φόρους και τέλη..Καμία φορολογική αρχή δεν τους ελέγχει αυτούς,μόνο τους Έλληνες.
 
Η Σαββαίδου κλπ υπάλληλοι των τοκογλύφων λοιπόν θα εξοντώσουν κάθε φτωχό που προσπαθεί να επιβιώσει αλλά θα προστατέψουν κάθε διαπλεκόμενο και λαμόγιο όπως τα κανάλια και τον επικυρίαρχο γερμαναρά που κάνει αφορολόγητες business στο προτεκτοράτο.
 
Η ανυπακοή και η αντίσταση δεν είναι καθήκον πλέον, έγινε επιτακτική ανάγκη επιβίωσης ενός λαού όταν αποφασίστηκε να του αρπάξουν όλους τους πόρους ζωής.
Χρειάζεται απ’ όλους συμπαράσταση,ενότητα και αλληλεγγύη με δυναμικές πράξεις.Και οι μικρές καθημερινές ατομικές αρνήσεις και αντιστάσεις γίνονται μεγάλο τείχος στους επιδρομείς και στους μισθοφόρους τους..
 
http://lysippos-mustang.blogspot.gr/2015/08/blog-post_7.html