Η παγκόσμια προσφορά ρυζιού που έχει μολυνθεί από μη εξουσιοδοτημένα πειράματα με γενετικά τροποποιημένο ρύζι στις ΗΠΑ

“Η συνύπαρξη” παραδοσιακών και γενετικά τροποποιημένων σπόρων οδηγεί μέσω της σταυρογονιμοποίησης, της διάδοσης των γενετικά τροποποιημένων σπόρων, μέσω των γεωργικών μηχανημάτων και της ακούσιας ανάμειξης κατά την αποθήκευση … πολύ σύντομα στην εκτεταμένη μόλυνση των συμβατικών καλλιεργειών

 

 

 

Μετάφραση απο τα γερμανικά: Εμμανουήλ Σαρίδης

Εισαγωγή
Ποτε θα καταλάβουν οι Έλληνες, ότι όλες οι φασαρίες και η αναστάτωση που δημιουργούν τα Μαζικά Μέσα, οι μπλογκατζήδες και οι δημοσιογράφοι για να τα πιάσουν και οι πολιτικοί για να κυβερνήσουν, προωθούνται και χρηματοδοτούνται απο το σύστημα του σιωνιστικού Ηγεμόνα; Γιατί; Για να μήν βλέπουν οι παραπλανημένοι και ευέξαπτοι Έλληνες – και οι άλλοι λαοί – αυτα που προωθούνται πίσω απο το παραπέτασμα της φασαρίας.

 

Φωνάζετε, λοιπόν, εσείς και αφήνετε τους πονηρούς των σιωνιστικών πολυεθνικών να σχεδιάζουν το μέλλον σας, που αν δεν αλλάξετε, προβλέπεται να είναι μαλλον ζοφερό. Διότι αυτοί που θα σας υποχρεώσουν να σπέρνετε και να τρώτε γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, θα είναι και οι ίδιοι που θα σας πουλάνε και τα πανάκριβα φάρμακά τους για τις ασθένεις που οι οργανισμοί αυτοί προκαλούν. Και μην νομίζεται ότι με τα φάρμακα αυτά θα γιατρευτείτε, γιατί τα φάρμακά τους δεν έγιναν για να θεραπεύουν, αλλά για να προκαλούν εθισμό στον χρήστη, που θα τα πέρνει ώσπου να πεθάνει.
Εμμανουήλ Σαρίδης

Επι του θέματος τώρα

 

Οι ΓΤΟ, οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί, στα ανγκλικά genetically modified organism (GMO) είναι ένας Δούρειος Ίππος. Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις, ότι το σύνολο της παγκόσμιας προσφοράς ρυζιού έχει ήδη μολυνθεί απο μη εγκεκριμένες γενετικά τροποποιημένες (ΓΤ) ποικιλίες ρυζιού της αμερικανικής πολυεθνικής εταιρίας Bayer CropScience..
 
Σε μια νέα καταχώρηση στο GM Contamination Register (Μητρώο Μόλυνσης GM) αναφέρεται, ότι κατά τα έτη 2006 και 2007 ανακαλύφθηκαν σε περισσότερες από 30 χώρες τρεις διαφορετικές ποικιλίες παράνομου μεταλλαγμένου ρυζιού, οι οποίες πουθενά στον κόσμο δεν είχαν εγκριθεί για παραγωγή ή κατανάλωση.
 
Και σ’ αυτή την περίπτωση φαίνεται να είναι η δοκιμαστική σπορά ρυζιού που ξεκίνησε η Bayer CropScience το 1990 η αιτία για μια εκτεταμένη και πλέον μη αναστρέψιμη γενετική ρύπανση. Αν και επισήμως το 2002 όλες οι δοκιμές του λεγόμενου Franc rice/Frankenreis διεκόπησαν, φαίνεται οι τρεις αυτές ποικιλιες του γενετικά τροποποιημένου ρυζιού να βρήκαν τον δρόμο για έναν γενικό εφοδιασμό με ρύζι. Μια παρόμοια μόλυνση ανακαλύφθηκε πρόσφατα και σε γενετικά τροποποιημένο ρύζι και λινάρι στα τρόφιμα, που και στις δύο περιπτώσεις ήταν το αποτέλεσμα δοκιμών πεδίου απο εταιρείες βιοτεχνολογίας (Biotech).
 
“Στις ΗΠΑ ποτέ δεν έχει φυτευτεί γενετικά τροποποιημένο ρύζι για εμπορική χρήση, η μόλυνση προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα από δοκιμές πεδίου με ρύζι ανθεκτικό στα ζιζανιοκτόνα, που έγιναν στα μέσα της δεκαετίας του 1990 μέχρι τις αρχές της νέας χιλιετίας από την Bayer CropScience (ή των προκατόχων εταιρειών της Aventis CropScience και AgrEvo – όλες σιωνιστικών συμφερόντων Ε.Σ.)”, εξηγεί η εγγραφή στο GM Contamination Register.
 
“Όταν ανακαλύφθηκε ήταν μόνο η μια από τις μολυσμένες ποικιλίες (LLRICE62) εγκεκριμένη για καλλιέργεια στις Ηνωμένες Πολιτείες, όχι όμως οι άλλες δύο ποικιλίες (LLRICE 601 και LLRICE 604).”
 
Σε μια μελέτη που ανατέθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) δεν ανακαλύφθηκε, εαν η μόλυνση ήταν το αποτέλεσμα μιας πολλαπλής επικονίασης ή αλλιώς ονομαζόμενης “ροής γονιδίων” ή μιας μηχανικής ανάμιξης. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι σίγουρα, ότι γενετικά τροποποιημένο ρύζι που καλλιεργείτο για “δοκιμαστικούς σκοπούς” σκόρπισε αδέσποτο στους παρακείμενους αγρούς και οι αμερικανικοί αγρότες ρυζιού υφίστανται τώρα τις συνέπειες. Διότι στην στην ΕΕ, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, τις Φιλιππίνες και άλλες χώρες υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί για την εισαγωγή γενετικά τροποποιημένου ρυζιού. Η δε Ρωσία και η Βουλγαρία έχουν απαγορευσει τελείως την εισαγωγή αμερικάνικου ρυζιού.
 
“Η μόλυνση επηρεάζει επίσης την παραγωγή σπόρων προς σπορά”, αναφέρει παραπέρα η έκθεση, η οποία είναι καλά κρυμμένα στα αρχεία της ιστοσελίδας Better Business Bureau και ούτε θεματοποιείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. “Στις αρχές του 2007 απαγορευθηκε ολόκληρη η συμβατική ποικιλία ρυζιού Clearfield 131 από τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές,  μετά τη μόλυνση που διαπιστώθηκε. Για τον κατασκευαστή, την BASF (σιωνιστικών συμφερόντων, Ε.Σ.) αυτό σήμαινε μια απώλεια δισεκατομμυρίων “.
 
Η αμερικανική γεωργία, το χλωμό άλογο της Αποκάλυψης έρχεται τροφίμων

Όταν στο εγγύς μέλλον οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκαλύψεως θα καλπάζουν  στον πλανήτη, να είμαστε βέβαιοι, ότι το ωχρό άλογο, που συμβολίζει την πείνα, θα έχει γεννηθεί και εκτραφεί στις ΗΠΑ. Διαβαζόμενο σωστά αυτό σημαίνει, ότι ο πιο επιθετικός και ύπουλος προμηθευτής των γενετικά τροποποιημένων φυτών και όλου του τρόμου που συμβαδίζει με την κατανάλωση τους, θα είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την πλήρη καταστροφή του εφοδιασμού του κόσμου με τρόφιμα – μέσω του Δούρειου Ίππου ΓΤΟ.
 
“Επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν, ότι η μόλυνση μέ ΓΤΟ είναι αναπόφευκτη, εάν γίνουν τέτοιες καλλιέργειες σε μια περιοχή”, λέει η έκθεση του Earth Open Source στο θέμα “ΓΤΟ, Μύθοι και Αλήθειες: An evidence-based examination of the claims made for the safety and efficacy of genetically modified crops” – μια τεκμηριωμένη εξέταση των ισχυρισμών που διατυπώθηκαν για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών”. “Η συνύπαρξη” … οδηγεί μέσω της σταυρογονιμοποίησης, της διάδοσης των γενετικά τροποποιημένων σπόρων, μέσω των γεωργικών μηχανημάτων και της ακούσιας ανάμειξης κατά την αποθήκευση … πολύ σύντομα στην εκτεταμένη μόλυνση των συμβατικών καλλιεργειών “.

 

 
Πηγές για το κείμενο μεταξύ άλλων:

 

GMContaminationRegister.org
RealFarmacy.com
EarthOpensource.org

 
Πηγές:  
info.kopp-verlag.de vom 08.07.2013
http://pravdatvcom.wordpress.com/2013/07/11/weltweite-reisversorgung-durch-nicht-genehmigte-versuche-mit-gentechnisch-verandertem-reis-in-den-usa-kontaminiert/

http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[backPid]=78&tx_ttnews[tt_news]=3386&cHash=d90203cfb712d9f720d6240481683a79