Η Independent και η συμμορία «ΑΑΑ»: “Ο Έλληνας ζητιάνος βγήκε στη γύρα

ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ κρύβονται πίσω από τα κατάπτυστα αυτά δημοσιεύματα; Γιατί δεν αντιδορούν τα κόμματα εξουσίας; Ιδού η απάντηση!

Γιώργος Αδαλής
Είναι γνωστά τα δημοσιογραφικά σύνδρομα που διακατέχουν τους Γερμανούς δημοσιογράφους! Λιγότερο γνωστά όμως είναι τα … Αγγλικά σύνδρομα!

Ετσι σήμερα η Independent, αποκαλεί τον Αντώνη Σαμαρά με τον πηχυαίο τίτλο της “Ζητιάνο”! Συγκεκριμένα αναφέρει , “ο Έλληνας ασθενής επιστρέφει ξανά για βοήθεια” και συνεχίζοντας λέει “Ο Έλληνας ζητιάνος περιοδεύει για μία ακόμη φορά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Ο πρόεδρος της κυβέρνησης (συνεργασίας) Αντώνης Σαμαράς ζητάει περισσότερο χρόνο για την υλοποίηση του Μνημονίου“.

Ολα αυτά στους τίτλους! Εκεί όπου περνάνε τα μηνύματα στο υποσυνείδητο των αναγνωστών. Γιατί στη συνέχεια και προφανώς γα να γλιτώσει την χλεύη των σοβαρών ανθρώπων, αναφέρει την αλήθεια και γράφει “η Ελλάδα στενάζει ευρισκόμενη σε βαθιά ύφεση εδώ και πέντε χρόνια, με την ανεργία να έχει εκτιναχθεί στο 23%“.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα η τύχη της Ελλάδας θα κριθεί στη συνάντηση Μέρκελ Σαμαρά, εάν δηλαδή πείσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός το μεγάλο αφεντικό της Ευρώπης, την Γερμανίδα Καγκελάριο.

Όλα παίζονται εκτιμά η εφημερίδα: “Η Μέρκελ ή θα σπρώξει τους Έλληνες στην έξοδο για να διατηρήσει τη συνοχή της κυβέρνησης της, ή θα τους βοηθήσει με τον κίνδυνο να καταρρεύσει“.

Αυτά και άλλα πολλά γράφει, εξίσου χλευαστικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες.
Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μια τάξη, και να πάψουμε να βρίζουμε συλλήβδην , Αγγλους , Γάλλους και λοιπούς … φραγκολεβαντίνους!

Η συγκεκριμένη εφημερίδα, όπως και άλλα μεγάλα tabloid στην Αγγλία ελέγχονται από θυγατρικές τραπεζικών οίκων, της οικογένειας Ρόθτσιλντ, που όπως σας έχω πει επανειλημμένως, είναι ιδιοκτήτρια ως και της Τραπέζης της Ελλάδος!

Εχουν μεγάλες τοποθετήσεις σε Ελληνικές τράπεζες όπως η Πειραιώς, και πρόσφατα αγόρασαν την Αγροτική Τράπεζα!

Οι τράπεζες των Γερμανών Ρόθτσιλντ, που εδρεύουν στην Αγγλία, επιθυμούν να βοηθήσουν την Γερμανία στο θεάρεστο έργο της, που είναι η κατάργηση της Ελληνικής Δημοκρατίας και η μετατροπή της χώρας μας σε ένα απέραντο Γερμανικό Λάντεν!

Μια αποικία από την οποία οι Αγγλικές τράπεζες, σε συνεργασία με Ολλανδικές εταιρίες πετρελαιοειδών, θα εκμεταλλευτούν τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, και θα τον παραδώσουν πάμφθηνα , βορά στην γερμανική Βιομηχανία! Ολα αυτά, θα σας τα γράψω με λεπτομέρειες στις προσεχείς μέρες!

Ο Αντώνης Σαμαράς προεκλογικά, είχε δηλώσει ότι θα ανακηρύξει και θα εκμεταλλευτεί την ΑΟΖ!

Οι «σφαλιάρες» που τρώει καθημερινά από μερίδα του Ευρωπαϊκού Τύπου, δεν είναι ούτε τυχαίες, αλλά ούτε κατευθυνόμενες από κάποιο από τα γνωστά κόμπλεξ των Αγγλοσαξόνων!

Η συμμορία των «ΑΑΑ», και κυρίως Γερμανία – Αγγλία – Ολλανδία, έχουν ήδη διεισδύσει οικονομικά στη χώρα μας, παρακάμπτοντας τις ΗΠΑ, έχουν διεισδύσει τεχνολογικά και εξοπλιστικά στην Αμυνα της Ελλάδας και πάνω απ όλα, έχουν εξαγοράσει κάθε τι που κινείται στο ελληνικό χρηματιστήριο!

Αν πάρετε ένα προς ένα τα περιοδικά και τις εφημερίδες που «χτυπούν» την Ελλάδα, θα διαπιστώσετε ότι είτε ανήκουν σε κάποιο όμιλο των Ρόθτσιλντ, είτε χρηματοδοτούνται από τράπεζες της «συμμορίας» είτε ανήκουν σε ανθρώπους που είναι ενταγμένοι στο τεράστιο αυτό κύκλωμα!

Είναι τα ίδια περιοδικά που είχαν «σκυλιάσει» στην κυριολεξία, προκειμένου η χώρα μας να αγοράσει Ολλανδικές Φρεγάτες και όταν αυτό πραγματοποιήθηκε , μετά ηρέμισαν!

Συνεπώς, δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει η σημερινή επίθεση του Independent στον Αντώνη Σαμαρά, διότι είναι ένα άμεσο μήνυμα!

«Ο ζητιάνος» όπως τον αποκαλούν, θα πάει στη συνάντηση με πεσμένα τα φτερά, και η Μέρκελ θα του συστήσει να μην ανακηρύξει ΑΟΖ, αν θελει επιμήκυνση!

Ο Σαμαράς θα το δεχτεί και έτσι οι εταιρίες που επένδυσαν στην εξόρυξη πετρελαίου στην Κατεχόμενη Κύπρο, θα μπουν σφήνα στο παιχνίδι της Noble στην Αν.Μεσόγειο και στο Αιγαίο!

Αν τώρα όλα αυτά σας φαίνονται ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας, παρακολουθείστε τις ομιλίες σαμαρά και προσπαθήστε να βρείτε μετεκλογικά αυτά τα τρία γράμματα! ΑΟΖ

Δεν θα τα βρείτε πουθενά!

Όμως το θέμα πλέον, όπως σας το περιγράφω, συζητείται ανοιχτά, καθαρά και ξάστερα σε όλα τα επίπεδα της διπλωματίας!

Γιατί ο χρόνος τελειώνει και οι Ισραηλινοί με τις ΗΠΑ πιέζουν την Ελλάδα να ανακηρύξει μονομερώς την ΑΟΖ!

Ο Σαμαράς λοιπόν, γνωρίζει ότι πρέπει να πάρει μια απόφαση!

Μια απόφαση που δεν πήρε ούτε ο Παπανδρέου ούτε ο Παπαδήμος και τους έφαγε το μαύρο φίδι!

Και πως να την πάρει άλλωστε, όταν το ίδιο του το κόμμα, η ΝΔ, χρωστά 100 εκ ευρώ σε τράπεζες που ελέγχει η συμμορία που σας προανέφερα;

Ελλείψει λοιπόν ορυκτών και κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, η Κεντρική Ευρώπη είναι πλήρως εξαρτημένη από τον Πούτιν! Αυτά επιθυμούν από τη χώρα μας, μόνο που τα θέλουν … τζάμπα!

Δυστυχώς, δεν έχουν καταφέρει μόνο να τα πάρουν τζάμπα, αλλά τελικά κατάφεραν, με την τεχνητή αυτή κρίση, να μας βάλουν να τους πληρώνουμε από πάνω(!), προκειμένου να ρουφήξουν τον πλούτο της χώρας μας! Δεν είναι λίγα άλλωστε τα 68 δις ευρώ που οικονόμησε η Γερμανία της Μέρκελ από την χρηματοπιστωτική κρίση εις βάρος της Ελλάδας!!

Και για να είμαι ακριβοδίκαιος, τη μερίδα του λέοντος δεν θα την καρπωθούν τα κράτη ως κράτη , αλλά 4 κολοσσιαίες εταιρίες που σχεδίασαν και συντηρούν αυτό το παιχνίδι!

Δυστυχώς, στην χώρα μας αυτή τη στιγμή, δίνουμε εντολές σχηματισμού Κυβέρνησης σε ανθρώπους που δεν είναι ικανοί και και διατεθειμένοι να αναμετρηθούν με αυτούς που καθημερινά καταστρέφουν την πατρίδα μας! Και το βάρος αυτό ελλείψει τέτοιων πολιτικών, θα πέσει κάποια στιγμή στον ίδιο το λαό!

Κι αν νομίζετε ότι αυτά τα γράφω σήμερα, κάνετε λάθος! Πρώτη φορά τα έγραψα το 1999 όταν άπαντες με αποκάλεσαν τρελό !!!

Σήμερα, που τα γράφω για πολλοστή φορά, μοιάζω λιγότερο τρελός από το 1999!

Ετσι δεν είναι;;;

aegeantimes.gr