Δεν παραλαμβάνουμε την Κάρτα του πολίτη (χαφιεδόκαρτα)

Λέει το Πατριωτικό Μέτωπο

Ενημερώσαμε τους Έλληνες για τη «χαφιεδόκαρτα». Διανέμαμε χιλιάδες φυλλάδια για το τι αυτή σημαίνει, για την ελευθερία και την αξιοπρέπειά μας. Γυρίσαμε όλη την Ελλάδα σε ημερίδες, διαλέξεις και ομιλίες: ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Η ΧΑΦΙΕΔΟΚΑΡΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ.

Κάποιο καλοί φίλοι, ετοιμάζουν και πάλι συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες. Διανομή και πάλι φυλλαδίων. Καλά κάνουν. Θα είμαστε εκεί, μια που δεν λείψαμε ποτέ και από κανέναν αγώνα, κατά αυτής της κάρτας που μετατρέπει τον πολίτη σε σκύλο με κολάρο.

Όμως ήλθε η ώρα της ενεργούς αντίστασης. Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται να προχωρήσουμε – όσοι μπορούμε – σε ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. Και ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε αυτό, είναι με τα ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ένα από αυτά, είναι ο νόμος. Και η συντομότερη και ευκολότερη επιλογή χρήσης του υπάρχοντος νόμου, είναι η ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ με τη συμπλήρωση της Υπεύθυνης Δήλωσης βάσει του άρθρου 8 του Νόμου 1599/1986. Με την οποία ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΤΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΦΙΕΔΟΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ.

Από κει και πέρα, κάποια από μας, προφανώς στην αναμέτρησή μας με το εγχώριο σύστημα και τους διεθνείς νεοταξίτες που μας θέλουν δεμένους χειροπόδαρα, ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

Εκεί πια, έρχεται η στιγμή του χρέους μας απέναντι στην ιστορία, τους ήρωες, τους μάρτυρες, τους ποιητές μας. Εμείς του Πατριωτικού Μετώπου, με πρώτο τον Πρόεδρό μας, ΘΑ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

Και αυτό όμως δεν φτάνει. Τέτοιου τύπου επιλογές, δεν έχουν νόημα, αν δεν είναι κοινωνικοποιημένες και δεν παίρνουν τη μορφή συλλογικής αντίστασης. Γι’ αυτό:

Από σήμερα κιόλας και εν όψει της «έλευσης» της Κάρτας του Πολίτη.

1.    Συμπληρώνουμε και υπογράφουμε υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Νόμου 1599/1986. (Βρείτε την εδώ).

2.    Την στέλνουμε στο φαξ 210-3311652, για να κατατεθεί ομαδικά στο Υπουργείο – καταπληκτικός ευφημισμός!!! – Προστασίας του Πολίτη.

3.    Οργανώνουμε Επιτροπές Στήριξης των Ελλήνων Πολιτών που θα διωχθούν ή θα φυλακισθούν.

Τα ψέματα τελείωσαν. Η αυτοί ή εμείς, αδέλφια Έλληνες. Και για να γίνει αυτό, ήλθε η ώρα και πάλι, το δένδρο της λευτεριάς, να ποτισθεί με αγώνες δύσκολους, γεμάτους πόνο και θυσίες. Εμείς του Πατριωτικού Μετώπου τραβάμε μπροστά. «Όσοι πιστοί, προσέλθετε»…

Πατριωτικό Μέτωπο