Μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, οργανώνουν κι άλλο «κλώνο» του Πατριωτικού Μετώπου στην Ελλάδα

«Ψευδοσχέδιο Μάρσαλ», ετοιμάζουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, με στόχο να χτυπήσουν το Πατριωτικό Μέτωπο.

Συγκεκριμένα, με δόλωμα «την αποπληρωμή του χρέους από Ελληνοαμερικανούς», στο πρότυπο του σχεδίου Μάρσαλ, (κατά το οποίο χρησιμοποιήθηκαν «ναρκωδολάρια» για να χρηματισθεί η τότε «άρχουσα τάξη» των «νενέκων» και των ταγματασφαλιτών της χώρας μας), οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, προχωρούν σε «εκδήλωση δημοσίου ενδιαφέροντος» για να «πληρώσουν το χρέος της χώρας». Με προμετωπίδα «ελληνοαμερικανούς», οι οποίοι «θυμήθηκαν» τώρα πως η Ελλάδα «καίγεται».

Ετοιμάζουν παράλληλα τη δημιουργία «Ελληνικού Πατριωτικού Μετώπου» ή κάτι παρόμοιο (κι άλλου κλώνου δηλαδή του Κινήματός μας) και απαιτούν «δήθεν αλλαγή του Συντάγματος» στα «αμεσοδημοκρατικά πρότυπα» ως προϋπόθεση για να πληρώσουν το χρέος. Ετοιμάζουν και κακέκτυπο, ψευδεπίγραφο δηλαδή αντίγραφο του Νέου Αμεσοδημοκρατικού Συντάγματος που κατέθεσε υπ’ όψη του ελληνικού Λαού το ΠΑΜ, εδώ και χρόνια.

Όλα αυτά εν’ όψει του καλέσματος του Πατριωτικού Μετώπου «προς όλον τον ελληνικό Λαό», στις 5 Νοεμβρίου στο Σύνταγμα, έτσι ώστε να περάσουν στα πρότυπα της Ελβετίας του Ιωάννη Καποδίστρια, όλες οι εξουσίες στο Λαό, με την ψήφιση του Νέου Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας.

Φαίνεται πως μετά την περιθωριοποίηση των αποδειχθέντων ως «ανίκανων πρακτορίσκων» τους οι οποίοι δημιούργησαν «κλώνους» του ΠΑΜ και την πλήρη τους αποτυχία να πείσουν τον Λαό, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην «επόμενη φάση».

Δυστυχώς στην όλη ιστορία – όπως γίνονταν πάντοτε – εμπλέκονται αφελείς Ομογενείς από τη μία πλευρά και αδίστακτοι επαγγελματίες πράκτορες, Ομογενείς και Αγγλοσάξονες, από την άλλη. Άτομα τα οποία ήταν γνωστά στους δημοσιογραφικούς κύκλους της Ομογένειας από τη δεκαετία του ’80, τότε που ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης, βρίσκονταν στις ΗΠΑ, ως φοιτητής στο CUNY και ως δημοσιογράφος σε ελληνοαμερικάνικα έντυπα και ΜΜΕ.

Στο παιχνίδι παίρνουν μέρος και «δημοσιογράφοι» (τι άλλο!), οι οποίοι θα «ανακοινώσουν» πως «έχουν σχέση με Σερβία και Ρωσία» και πως «αυτοί διαχειρίζονται τις σχέσεις της Ελλάδας με τις Βαλκανικές χώρες και τη Ρωσική Ομοσπονδία». Θα επιχειρήσουν μάλιστα να στήσουν παράλληλο «σκηνικό συνεργασίας» στο περιβάλλον του νέου Προέδρου της Σερβίας κ. Νίκολιτς αλλά και στη Μόσχα, σε μια επιχείρηση να διεμβολίσουν τις καλές σχέσεις του ΠΑΜ με Σερβία και Ρωσία.

«Παιχνίδι» θα παίξουν και «δημοσιογράφοι» που έχουν εμπλακεί στο παρελθόν με αγορές όπλων και οι οποίοι το «παίζουν» σήμερα «πατριώτες» με περίεργες εκδόσεις και  έντονη παρουσία στο διαδίκτυο.

Όλα δείχνουν πως μετά την αποτυχημένη φάση της «δαιμονοποίησης» του Πατριωτικού Μετώπου και του Προέδρου του (ακροδεξιοί, ακροαριστεροί, εγκληματίες κλπ), ξεκινά η φάση της συστηματικής «κλωνοποίησης» του κινήματός μας και φυσικά εξαπάτησης του ελληνικού Λαού.

Έχουν όμως γνώση οι φύλακες.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, ούτε είχε, ούτε έχει τις πλάτες κανενός. Ούτε χρηματοδοτικά, ούτε κάλυψη από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ της χώρας.

Το μόνο που διαθέτει είναι η ειλικρινής και έντιμη φωνή του. Με όση λοιπόν φωνή διαθέτει, χωρίς «φόβο και πάθος», λέγει:

Έλληνες γρηγορείτε. Μην τους πιστεύετε.

  • Ετοιμάζονται να σας πουν τα ίδια ψέματα που είπαν τη δεκαετία του ‘90 στους Σέρβους ηγέτες, οδηγώντας τους αμέσως μετά στη φυλακή και στο θάνατο. Ενώ στη συνέχεια, διέλυσαν με τα βομβαρδιστικά και τους πυραύλους τους τη χώρα τους, διανέμοντας τα ιμάτια της Σερβίας στους εχθρούς της.
  • Αν έλθουν δολάρια, θα είναι για τους ολίγους εκλεκτούς τους. Τα υπόλοιπα θα επιστραφούν (όπως έγινε με το σχέδιο Μάρσαλ) στις ΗΠΑ, για να εξυπηρετηθούν τα «μεγάλα αφεντικά» που συνδέονται με το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
  • Αν έλθουν δολάρια, θα έλθουν μόνο με ένα στόχο: Τη διάλυση του εθνικού μας χώρου αυτή τη φορά.

Ελάτε όλοι στο Σύνταγμα στις 5 Νοεμβρίου, να ανακόψουμε εμείς οι Έλληνες, όπως πρέπει και όπως γνωρίζουμε, την πορεία της χώρας μας προς την άβυσσο.

Ελάτε να περάσουμε σε αυτό που έπρεπε να έχουμε από το 1827 και τον μέγιστο, Ιωάννη Καποδίστρια:

ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Πατριωτικό Μέτωπο
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης