LAGARDE, LACOSTE, LA TRAVIATA, LAMOGIA, TRALALA

Όθων Ιακωβίδης

Ο επιχειρούμενος από την (επιστημονικά οργανωμένη) προπαγάνδα του συστήματος αποπροσανατολισμός, οργιάζει:

  • Δεν μας νοιάζει πιά για το ότι η Ελλάδα μας, δεμένη χειροπόδαρα “σε μία κόλλα χαρτί” (κοίταζε “Μνημόνια”) σέρνεται καθημερινά όλο και πιό βαθειά στο γκρίζο παρόν και στο μαύρο μέλλον της.
  • Δεν μας νοιάζει που η Δημοκρατία , φιμωμένη και με χειροπέδες, οδηγείται σε καθημερινό βιασμό της από την πολιτική και οικονομική Ολιγαρχία που κυβερνά τη χώρα.
  • Δεν μας νοιάζει και δεν συζητάμε τα πρωθυπουργικά λόγια περί εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας μας (δηλαδή της ίδιας της Ελευθερίας μας) !!!! προκειμένου να συρθεί η χώρα στην εξυπηρέτηση μία “παγκόσμιας διακυβέρνησης που την έχουμε ανάγκη και μάλιστα σύντομα”, μην χάσουμε την ευκαιρία …..
  • Δεν μας νοιάζει που ο Παπακωσταντίνου (και ο ΓΑΠ) προστατεύονται από τον Πρόεδρο (και όλη τη Βουλή των άβουλων)  που δεν προχωρά τη διαδικασία για την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που της απεύθυνε η δικηγόρος/ψυχάρα Ντόρα Κρητικοπούλου, τον φάκελλο της οποίας ο Άρειος Πάγος έχει αποδεχθεί ως έγκυρη και δεόντως τεκμηριωμένη, ώστε να έχει περάσει στη Βουλή αυτή, “διά τα περαιτέρω”…δηλαδή το γνωστό κουκούλωμα, μέχρι του οριστικού θαψίματος…..
  • Τό μόνο που μας νοιάζει είναι, αν ο Παπακωσταντίνου ή ο Βενιζέλος ή ο Διώτης (που αποδείχθηκε  “μη διώκτης”) ή ο Φούφοτος,  είναι αυτός που έχει “πειράξει” τη “Λίστα Λαγκάρντ”!!! Ώρες ολόκληρες έχουν αφιερωθεί και κλέβονται από την πληροφόρηση του πόπολου για ένα “πταίσμα” διακομματικού και μόνο ενδιαφέροντος, διότι μπροστά στα εθνικά εγκλήματα  που τεκμηριώνεται ότι έχουν διαπραχθεί (και μάλιστα με τη σφραγίδα του Αρείου Πάγου), αυτό αποτελεί πταίσμα.
  • Το πταίσμα αυτό, καταλαμβάνει όλα τα φόρα, όλο τον χρόνο, ώστε όλο το πεδίο σκέψης του πόπολου να φύγει από το ειδεχθές έγκλημα  που έχει γίνει (και συνεχίζεται) εις βάρος του και  να ξεχαστεί, μέχρι ένα άλλο, νέο πταίσμα, να φανεί ή να κατασκευαστεί ακόμη, δίκην  “big brother”,  για να επαναληφθεί η ίδια κλοπή χρόνου, ώστε να καθυστερήσει (όσο γίνεται) την εμφάνιση της Νέμεσης  που θα επιβάλλει τη διαδικασία τής κάθαρσης.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, τα ίδια κόλπα τα παλιά (από Γκαίμπλες, ακόμα) μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας, δεν έχει αντιληφθεί ακόμη (παρ’ όλο που τίποτε δεν γίνεται έξω από το ορατό πεδίο της) ότι έχει ήδη οδηγηθεί σε μία αφόρητη οικονομική αιχμαλωσία που προοιωνίζεται και τον πλήρη εξευτελισμό που έρχεται με τον σχεδιαζόμενο κοινωνικό της εξανδραποδισμό στους επικυρίαρχους “δανειστές” μας, που ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους με το κοστούμι του “επενδυτή” και τις συστάσεις του “ημετέρου” της ανατέλλουσας νέας “ημετεροκρατίας”, ανανεωμένης και εμπλουτισμένης με νέους, Ευρωπαίους τώρα, “ημετέρους” του Δ’ Ράϊχ, προστατευόμενους του Ράϊχενμπαχ, του εν Αθήναις εδρεύοντος  Γκαουλάϊτερ της εντόπιας “5ης Φάλαγγας”!!!!!

Η μόνη αχτίδα φωτός, για τη “Μεγάλη Απόδραση”, είναι αυτή που άναψε η πρόσκληση για ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο www.2013marathon.org

http://www.thalamofilakas.blogspot.gr/2013/01/lagarde-lacoste-la-traviata-lamogia.html