Όλα τα Κόμματα αντιγράφουν την ατζέντα του Καρατζαφέρη

Ισχυρίστηκε ο κ. Καρατζαφέρης:
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ


Να θυμούνται όσοι βυσσοδομούν εις βάρος του Έθνους, ότι εμείς οι Έλληνες, χρόνια τώρα δεν «χαιρετίζουμε» το πορτοφόλι, αλλά την λευτεριά και είμαστε έτοιμοι να πέσουμε γι΄ αυτήν. Ο Έλληνας αντέχει τον «βιασμό» του πορτοφολιού του, αλλά δεν αντέχει τον «βιασμό» της εθνικής συνείδησης. Και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Γι’ αυτό επιλέξαμε αυτό το μέρος. Γιατί θέλουμε να δείξουμε προς τους πολλαπλασιαζόμενους εχθρούς, αλλά και τους λίγους φίλους, ότι όλους εμάς τους Έλληνες πατριώτες, μας εμψυχώνει, μας οδηγεί, η σκέψη, η θέληση, η δύναμη του Μεγαλύτερου Στρατηλάτη όλων των εποχών, του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πρέπει να ξέρουν όλοι εκείνοι οι οποίοι δεν διαθέτουν Μεγάλους Αλεξάνδρους, Λεωνίδες, Θεμιστοκλήδες, Αυτοκράτορες του Βυζαντίου, Κολοκοτρώνηδες, Μακρυγιάννηδες -που σήμερα αισθάνονται ότι έχουν την δύναμη να «ποδοπατήσουν» την Ελλάδα- ότι μπορεί αυτή τη στιγμή να μπορούν να ποδοπατήσουν τις ανάγκες των Ελλήνων, αλλά ουδέποτε μπορούν να ποδοπατήσουν την ιστορία τους. Η Ελλάδα ποτέ δεν θα πεθάνει, όσο και αν το θέλει η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και οι εδώ παραφυάδες της, οι εδώ πουλημένοι.

Απαντώντας στην Νεολαία, λέω ότι δεν είναι τυχαίο πως όλοι αυτοί που κυβέρνησαν και διέλυσαν την Ελλάδα, έχουν περάσει από τα θρανία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Δεν είναι τυχαίο που προχθές ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αυτός ο οποίος «κονιορτοποίησε» τις ελπίδες του Έθνους, ήταν στα θρανία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Να ξέρουν όλες και όλοι, από την Μπακογιάννη μέχρι τον Παπανδρέου και τον Καραμανλή, από την Διαμαντοπούλου μέχρι τον Μάνο, ότι την ημέρα που θα έρθουμε, θα δώσουν απαντήσεις για το τι έκαναν εκεί μέσα και ποια ήταν τα όργανα εκείνα που τους έδωσαν οδηγίες να διαλύσουν την Ελλάδα.

Σήμερα, ένας ανεκδιήγητος τύπος, που λέει ότι είναι ο πρόεδρος του “παγκοσμίου συμβουλίου των Μακεδόνων”, ο κ. Πετρόφ, είπε ότι προκειμένου να μας αναγνωρίσουν με το όνομα «Μακεδονία», στην ανάγκη θα διαλυθεί η Ελλάδα. Ίσως αυτά τους λένε οι πάτρονές τους. Ίσως αυτά επιθυμούν κάποιοι. Αλλά κανένας πολιτικός της Ελλάδας δεν έχει δικαίωμα να εκχωρήσει το όνομα «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς. Αν θέλει ο Σαμαράς , ο οποίος ήταν αυτός που έριξε μια κυβέρνηση γι’ αυτό το λόγο και τώρα έχει δεχθεί την σύνθετη ονομασία, αν θέλει η κ. Μπακογιάννη που το έφερε και το συνυπόγραψε, αν το θέλει ο κ. Τσίπρας και η υπόλοιπη παρέα το όνομα «Μακεδονία» να πάει στα Σκόπια, τους καλώ εδώ και τώρα να κάνουμε δημοψήφισμα. Να αποφανθεί ο Ελληνικός λαός, αν δεν έχουν αυτοί τα κότσια και την δύναμη.
Μετά από 2.500 χρόνια πρέπει να θυμίζουμε σε όλους αυτούς τους ανιστόρητους, ότι σ’ αυτά τα εδάφη ο Φίλιππος, ο Αλέξανδρος, ο Αριστοτέλης, πίστευαν στους ίδιους Θεούς, στους Θεούς του Ολύμπου, όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες και μίλαγαν και δίδασκαν στην ίδια γλώσσα, όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες. Δεν μίλαγε και δεν δίδασκε ο Αριστοτέλης και ο Πρωταγόρας στα Σλάβικα. Πως διεκδικούν την ιστορία μας; Όταν αυτοί ήρθαν στην περιοχή 1.000 χρόνια μετά τον Μ. Αλέξανδρο, το 650 μ.Χ. Είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε να έρθουν εδώ και να ψάξουν να βρουν έστω και μια επιγραφή στη Πέλλα, στο Δίον, που να είναι γραμμένη στα Σλάβικα. Και να μας επιτρέψουν και εμείς να πάμε στο Μοναστήρι και να τους δείξουμε πόσες Ελληνικές επιγραφές υπάρχουν εκεί.

Όλοι οι οπαδοί των Κομμάτων είναι Έλληνες, αλλά εμείς έχουμε μια εξαιρετική διαφορά από όλους τους άλλους. Εμείς είμαστε οι Έλληνες πατριώτες. Και για να είσαι πατριώτης χρειάζεται να έχεις ψυχή και καρδιά και να προτάσσεις την Ελλάδα πάνω απ’ όλα. Και αυτό έκανα. Και μερικοί μου λένε πως κοιτάζοντας την Ελλάδα, θυσίασα το Κόμμα που έκανα με πολύ αγώνα. Είναι αλήθεια. Πάνω από το Κόμμα βάζω μόνο την Ελλάδα, ούτε καν την οικογένειά μου. Και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω. Μου λένε ότι κάποιοι κιότεψαν και έφυγαν. Αλλά η γιαγιά μου έλεγε, ότι ο όταν ο προπάππους μου πήγε στο Μανιάκι με τον Παπαφλέσσα, οι υπόλοιποι του χωριού του έλεγαν «γιατί δεν φεύγεις, εδώ είναι θάνατος». Αλλά εκείνος έμεινε και έπεσε δίπλα στον Παπαφλέσσα. Δεν θα προδώσω ποτέ τις οικογενειακές μου καταβολές. Και να ξέρουν ότι εμένα δεν με δελεάζουν οφίτσια, αντιπροεδρίες κυβερνήσεων, ή όλα αυτά που μου έταζαν επί μέρες για να προδώσω εσάς και αυτό που χτίσαμε μαζί, τον Πατριωτικό χώρο. Μια Ελλάδα που μπορεί να αντιστέκεται και να λέει «όχι» στην κ. Μέρκελ και στην κ. Λαγκάρντ.

Αλλά δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι από την ίδια φτιάξη. Και σήμερα ένα ολόκληρο Σύστημα, αυτό που λέγεται «ξένος παράγων», δεν ενδιαφέρεται ποιος θα είναι μπροστά, αλλά ποιος δεν θα πρέπει να είναι στην επόμενη Βουλή. Είναι πανίσχυροι, τους ξέρω καλά, αλλά δεν με φοβίζουν. Διαθέτουν πολύ δύναμη, ΜΜΕ, γραφίδες, μικρόφωνα, εταιρείες δημοσκοπήσεων και εταιρείες εξαγωγής αποτελεσμάτων. Εμένα με ενδιαφέρει να με πιστεύει η καρδιά, ο πυρήνας της Ελλάδας, που είστε εσείς.

Με ρωτάνε κάποιοι αν θα νικήσουμε. Μα ήδη έχουμε νικήσει. Όταν Όλα τα Κόμματα αντιγράφουν την ατζέντα του Καρατζαφέρη. Σήμερα άκουσα τον κ. Σαμαρά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, να ανακαλύπτει ότι ξοδεύουμε πολλά δισ. ευρώ για να φέρνουμε κρέας από το εξωτερικό. Δεν με άκουσε καλά γιατί θα προσέθετε και το γάλα.

Ο κ. Τσίπρας ο οποίος είναι στην απέναντι όχθη, σήμερα ανακάλυψε μετά την πολλοστή δολοφονία στον δρόμο, ότι είναι χρήσιμο ο Αστυνομικός να είναι στον δρόμο. Εμείς είμαστε το Κόμμα που στεκόμαστε στο πλευρό της Ελλάδας, της Αστυνομίας, εκείνων των παιδιών που διακινδυνεύουν την ζωή τους, που δουλεύουν 365 μέρες για να μπορέσουν να μας προσφέρουν ένα μίνιμουμ ασφάλειας. Είμαστε το Κόμμα που αντιστέκεται, που μπορεί και λέει «όχι». Το Κόμμα που δεν ισοπεδώνεται.
Και ρωτώ, πως μπορεί ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος να διεκδικούν την ψήφο του Ελληνικού λαού, όταν υπέγραψαν την υποταγή της Ελλάδας στους ξένους δανειστές. Και θα τους ρωτήσει η κ. Μέρκελ: «Τι άλλαξε στους 2 μήνες, που βάλατε φαρδιά, πλατιά την υπογραφή σ’ αυτό το κείμενο της υποταγής;». Ποιοι θα πάνε κυρίες και κύριοι; Οι υποταγμένοι, ή η άλλη πλευρά; Κι η άλλη πλευρά είναι δημιούργημα των ιδίων των Αμερικάνων που πάντα έχουν την εναλλακτική λύση. Λες και δεν ξέρουμε ποιος είναι η «τρόμπα» που φουσκώνει τον κ. Τσίπρα. Μας λέει «θα το καταγγείλω». Τι Θα καταγγείλει; Την προοπτική; Και πως θα πληρώσει αύριο μισθούς και συντάξεις; Ο ένας είναι ατελέσφορος κι ο άλλος είναι επικίνδυνος.

Και ως δια μαγείας, μετά από 4 μήνες, την πρόταση και τη λύση ανακάλυψε η Ν.Δ. Να απευθυνθούμε στις χώρες του Νότου. Μα το έλεγε ο Καρατζαφέρης 5 μήνες πριν, ότι πρόταση και λύση είναι να γίνει ένα ενιαίο μέτωπο των χωρών του Νότου, που θα πάει να διεκδικήσει για όλο το Νότο, για όλη τη Μεσόγειο άλλα οικονομικά δεδομένα απ’ την κ. Μέρκελ. Κι αυτή είναι η πρόταση και η λύση. Και ξέρετε ότι εδώ τα ελεγχόμενα Μέσα δεν κριτικάρουν και δεν σημειώνουν τέτοιες πολιτικές απρέπειες. Αλλά στην Ευρώπη όμως έχουν γερό μνημονικό. Και λένε στις Βρυξέλλες, στο Στρασβούργο ότι έπρεπε να περάσει η Ελλάδα απ’ τη δοκιμασία δύο εκλογών για να βρει την πρόταση, το δρόμο που έδωσε ο Καρατζαφέρης. Έχουμε χτίσει ένα πολύ μεγάλο όνομα στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο -και το λέω με παρρησία, όχι με έπαρση και αυταρέσκεια- ότι από το ’80 που πάνε Ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες, κατόρθωσα το 2005 και μιλώντας μόνο –αυστηρά- την Ελληνική γλώσσα, να αναδειχτώ ο καλύτερος ρήτορας ανάμεσα σε 732 βουλευτές. Δεν είναι εξαιτίας του χειρισμού του λόγου. Είναι ότι εκεί μέσα μίλαγα με την «ψυχή» της Ελλάδος. Όταν μιλάς με την ψυχή σου και την καρδιά σου, τότε ο άλλος το αντιλαμβάνεται. Αυτό κάναμε εμείς στην Ευρώπη, αυτό κάναμε και στην Ελλάδα.

Λένε κάποιοι που δεν με ψήφισαν, ότι Βουλή χωρίς Καρατζαφέρη δεν γίνεται. Βουλή χωρίς Καρατζαφέρη, θα επανέλθει στη νωθρότητα του 2004, του 2007. Είναι εδώ οι βουλευτές που τίμησαν το Κοινοβούλιο. Κι αυτά τα κόμματα τα οποία μπήκαν στη Βουλή, συνομολογούν ότι το καλύτερο κόμμα που πέρασε, ήταν ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Ήμαστε μόλις 16, κι είχαμε περισσότερες ερωτήσεις, περισσότερη έντονη παρουσία από ό,τι είχαν άλλα κόμματα που είχαν 150 και 160 βουλευτές. Οι ομιλίες όλων μαζί των πολιτικών αρχηγών, δεν έφταναν σε αριθμό τις ομιλίες του ανθρώπου που σας ομιλεί αυτή την ώρα. Γιατί όταν αναλαμβάνεις ένα καθήκον, πρέπει να το διεκπεραιώνεις. Η δουλειά μας είναι η Βουλή. Η δουλειά μας δεν είναι να είμαστε μεσάζοντες σε δουλειές ή να κάνουμε κόλπα πονηρά όπως ο κ. Τσοχατζόπουλος και η υπόλοιπη παρέα. Και να ξέρουν και τα συντρόφια του ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι της Ν.Δ. πως δεν θα τη γλυτώσουν. Θα βάλουμε όλους τους κλέφτες φυλακή, έστω κι αν χρειαστεί να χτίσουμε καινούργιες φυλακές. Πρέπει να απολογηθούν όλοι εκείνοι που υπέγραψαν για τα υποβρύχια και εκείνοι που έδιναν χρήματα, βάση της υπογραφής των προηγουμένων. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν ζήτησε να κάνει έλεγχο η Βουλή αποκλειστικά και μόνο στον Άκη Τσοχατζόπουλο. Ζήτησε να γίνει έρευνα σε όλο τον ΚΥΣΕΑ, δηλαδή και στον Σημίτη ακόμα, αλλά και στους δύο μετέπειτα υπουργούς της Ν.Δ. Τα «κάνανε πλακάκια», τα «φόρτωσαν» όλα σε ένα πολιτικό «πτώμα» για να μείνουν απ’ έξω οι άλλοι. Όσοι έβαλαν το «χέρι στο μέλι», να ξέρουν ότι θα απολογηθούν στη συνείδηση του Ελληνικού λαού. Και δεν είναι μόνο αυτοί, είναι και οι παρτενέρ, αυτοί που σήμερα τους βοηθάνε, αυτοί που σήμερα με την δύναμη του μικροφώνου προσπαθούν να εκβιάσουν την ψήφο του Ελληνικού λαού, για να έχουν τους υπηρέτες τους στις καρέκλες, για να τους ξαναχαρίσουν δισεκατομμύρια με τη γνωστή μέθοδο της ανάθεσης έργων. Να ξέρουν ότι είμαστε παρόντες.
Να ξέρουν ότι βλέπουμε.
Να ξέρουν ότι έχουμε χαρτί και καλαμάρι και να ξέρουν ότι θα πληρώσουν και οι μεν και οι δε.

Γι’ αυτό το λόγο θα αναστήσω και θα ανασυστήσω τη ΜΟΜΑ. Τα έργα θα γίνονται από το Στρατό. Γιατί σήμερα όλα τα έργα γίνονται από λαθρομετανάστες για να κερδίζει λεφτά το κεφάλαιο. Από αύριο το πρωί που θα είμαστε εμείς στα πράγματα, όλοι οι άνεργοι νέοι θα φορούν στολή πενταετούς θητείας και θα αναλάβουν να κάνουν όλα τα έργα της Ελλάδος. Έργα και λεφτά σε ελληνικά χέρια.
Είναι δυνατόν σήμερα, -κρατηθείτε, ανατριχιάστε, φωνάξτε, βγείτε έξω από τον εαυτό σας με αυτό που θα σας πω- ότι εάν η Ελλάδα περιόριζε κατά 10% τις δαπάνες που κάνει για την υγεία των λαθρομεταναστών, για να γιατρέψει το AIDS, την ηπατίτιδα, τη φυματίωση, αν κάναμε οικονομία κατά 10%, σήμερα οι γονείς μας θα είχαν φάρμακα για τον καρκίνο και δεν θα αργοπέθαιναν. Γιατί έχουμε ένα κράτος που δεν μπορεί να προστατεύσει την τρίτη ηλικία.

Ποιος θα το έλεγε ποτέ, και έχω εδώ τους πιστούς βουλευτές μου και σας ευχαριστώ που δεν προδώσατε, δεν πουληθήκατε, που μείνατε όρθιοι. Θα σας συνοδεύει πάντα η τιμή και η δόξα ενός ολόκληρου κόσμου. Να ψάξουν να βρουν μια συκιά, για να κρεμαστούν.
Ποιος περίμενε Ηλία, ποιος περίμενε Άγγελε όταν πριν από 2-3 χρόνια όταν είχα πει στη Βουλή να τους δώσουμε ταξιδιωτικά έγγραφα για να φύγουν στο εξωτερικό, με λοιδορούσε ο κ. Τσίπρας! Και σήμερα ο κ. Τσίπρας υιοθέτησε το πρόγραμμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού να δώσουμε ταξιδιωτικά έγγραφα να φύγουν οι λαθρομετανάστες. .Αυτό είναι Νίκη! Αυτό είναι Νίκη! Οι ιδέες μας πρυτανεύουν παντού. Να αισθάνεστε νικητές. Όταν όλο το πρόγραμμά μας, όταν όλη η ατζέντα μας υιοθετείται από τη Δεξιά και από την Αριστερά. Είναι νίκη! Να είστε υπερήφανοι! Να βγαίνετε στο καφενείο, στη δουλειά, παντού και να λέτε: «Είμαστε οι νικητές. Ό,τι λέμε, το ακολουθούν».

Εμείς είμαστε κυρίες και κύριοι το κόμμα της ελπίδας. Εμείς έχουμε το πρόγραμμα. Μου λένε: «Δεν έχουμε φάρμακα». Και από πού παίρνουμε τα φάρμακα; Τα περίφημα «γενόσημα». Τα μάθαμε και αυτά. Τα φέρνουμε από την Ταϊβάν, από τη Σιγκαπούρη.
Κυρίες και κύριοι, σε δύο μήνες μέσα από την ημέρα που θα έλθουμε στα πράγματα – και δεν θα αργήσει να ξημερώσει η Άγια για τον τόπο μας αυτή ημέρα – θα βάλω τον Στρατό να κάνει εργοστάσιο φαρμάκων, και θα προσλάβω 10.000 παιδιά πενταετούς θητείας που θα φτιάχνουμε φάρμακα εδώ. Έτσι δεν θα στέλνω το συνάλλαγμά σας, τα λεφτά σας, τον κόπο σας στην Ταϊλάνδη.
Γιατί δεν γίνεται κυρίες και κύριοι; Γιατί το πιο πανίσχυρο καρτέλ, ακόμα και από αυτό του πετρελαίου, είναι το καρτέλ του φαρμάκου. Το καρτέλ του φαρμάκου, που σήμερα ποδηγετεί όλη την Ευρώπη.

Η επανάσταση θα ξεκινήσει από την Ελλάδα.
Ο καθένας από εσάς, η καθεμία από εσάς, το κάθε παιδί από εσάς, θα είναι ο νέος Σπάρτακος που θα δώσει Ελευθερία στην Ελλάδα και στο Νότο.

Μου λένε για τα όπλα και τους αστυνομικούς. Βεβαίως όταν δεν υπάρχει επαρκής αστυνόμευση -και όχι γιατί δεν έχουμε την καλύτερη Αστυνομία του κόσμου. Έχουμε τα καλύτερα παιδιά. Και τους είπα στη συνάντηση που είχα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πριν από λίγο -και μάλιστα είναι μαζί μας ο αντιπρόεδρός τους ο Πασχάλης- ότι «Οι Έλληνες Αστυνομικοί έχουν ένα μεγάλο προνόμιο, έναντι όλων των υπολοίπων συναδέλφων τους. Έχουν φιλότιμο». Και αυτό το φιλότιμο τους ρίχνει στη φωτιά. Αλλά εμείς, η Πολιτεία, μόλις ένας αστυνομικός, πάνω στο καθήκον, στη σκληρή αναμέτρηση και συνήθως το βράδυ, πυροβολήσει έναν αντιεξουσιαστή, ή έναν εγκληματία, τον δικάζει η Δικαιοσύνη ως εγκληματία εκ προθέσεως. Να ξέρουν ότι εμείς θα νομοθετήσουμε τον τρόπο εμπλοκής και θα αφήσουμε την Αστυνομία να κάνει το καθήκον της με το φιλότιμό της και δεν θα την πηγαίνουμε κατηγορούμενη σαν να είναι κοινοί εγκληματίες.

Νομίζουν μερικοί ότι θα αφήσουμε την Ελλάδα στα χέρια εκβιαστών ή τρομοκρατών. Κάνουν μεγάλο λάθος. Για να μπορέσουν να περάσουν όλα αυτά τα σχέδιά τους, αφενός μεν της νέας τάξης πραγμάτων, αφετέρου δε των οικονομικών δανειστών μας, θα πρέπει να περάσουν πάνω από την ψυχή και το κορμί των Ελλήνων Πατριωτών. Δεν παραδίδουμε την Ελλάδα. Ας το καταλάβουν.

Κυρίες και κύριοι, ξέρετε ότι χρόνια τώρα εργάζομαι για να φύγω από τη μέγγενη της Ε.Ε. και των Αμερικάνων. Και πήγα στη Ρωσία και μίλησα στο Κρεμλίνο, όπου με υποδέχθηκε ο Πατριάρχης Κύριλλος κάνοντάς μου την τιμή να μου κάνει το επίσημο τραπέζι. Και έφερα κοντά τη Ρωσία. Είχα 150 Ρώσους επενδυτές να έλθουν στην Ελλάδα. Αλλά δεν έστειλε ποτέ την πρόσκληση ο Παπανδρέου, γιατί δεν τον άφηναν οι Αμερικάνοι. Και είπα στους Ρώσους: «Ελάτε να πάρετε τη βάση του Νεωρίου, στη Σύρο που κάθεται. Να δώσετε κατ’ αρχάς ζωή. Να δουλέψουν όλα τα γύρο νησιά. Αλλά ταυτοχρόνως, όντας στο κέντρο της Ευρώπης ο Ρωσικός στόλος, οι Τούρκικες κορβέτες και τα αεροπλάνα δεν θα μπορούσαν να πλέουν στο Αιγαίο ή να κάνουν περίπατο στο Αιγαίο. Έδινα την ασφάλεια της χώρας σε γερά χέρια. Αλλά βεβαίως αυτό χαλούσε τα σχέδια των Αμερικανών. Και μου είπαν να καθήσω ήσυχος. Και μου έδωσαν παραδείγματα. Τους απάντησα: «Αν φοβήθηκε και κρύφτηκε ο Καραμανλής, εγώ θα πολεμήσω. Έστω και αν μείνω μόνος. Για τα συμφέροντα της Ελλάδος, για τα εθνικά ιδεώδη, για ό,τι εξυπηρετεί τον τόπο. Και πιστεύω ότι σήμερα η Ρωσία εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Έθνους όπως έχουν. Η Αμερική ενδιαφέρεται για τη δική της επιρροή στην περιοχή. Θέλει να προστατεύσει τη μεγαλύτερη βάση του κόσμου. Από τη Σελήνη ένα ανθρώπινο έργο φαίνεται στη Γη. Η βάση των Αμερικανών στο Κοσσόβου και στα Σκόπια. Για να το πετύχει αυτό ο Αμερικάνος τι έκανε; Ξήλωσε, έκοψε ένα κομμάτι μιας ελεύθερης χώρας, της Σερβίας με το Κόσσοβο. Και για να μπορέσει να το πετύχει θέλει να δώσει το όνομά μας και την Ιστορία μας στα Σκόπια. Και από την άλλη πλευρά, για να αντιμετωπίσει την «κόκκινη αρκούδα», που είναι ο φόβος της, θέλει να έχει το Αφγανιστάν στα χέρια. Και για να έχει το Αφγανιστάν πρέπει να έχει την Τουρκία αγκαλιά. Και εγώ περισσεύω. Ουδέποτε αισθάνθηκα ότι η Ελλάδα είναι περίσσευμα. Η Ελλάδα είναι στην καλύτερη γεωστρατηγική θέση του κόσμου. Ανάμεσα σε τρεις ηπείρους, Αφρική, Ασία και Ευρώπη, και έτσι πρέπει να μας βλέπουν και έτσι θα τους αναγκάσω να μας βλέπουν. Δεν με φοβίζουν οι απειλές τους. Δεν με φοβίζουν τα μικρόφωνά τους. Δεν με φοβίζουν οι αποκλεισμοί που κάνανε περισσότερο από δυόμιση μήνες. Ναι πέρασαν τόσο για να μου ανοίξουν την πόρτα τα – λεγόμενα – μεγάλα κανάλια. Αλλά η ψυχή και η καρδιά, το μυαλό του Οδυσσέα άνοιξε πάλι τους μεγάλους διαύλους. Γιατί η φωνή μας, η σκέψη μας, οι ιδέες πρέπει να φτάσουν και στο τελευταίο χωριό της Ελλάδος. Πρέπει να ξεσηκώσουμε συνειδήσεις.

Πίστεψαν, επειδή με τον τρόπο που όλοι γνωρίσετε -και το υπαινίχτηκα στη χθεσινή μου Συνέντευξη Τύπου- για τα αποτελέσματα εκείνης της Κυριακής της 6ης Μαΐου πως μεθοδεύτηκαν, ότι εμείς δεν θα φτάναμε στην άκρη. Πήραμε τον μίτο της Αριάδνης του Θησέα και φτάσαμε στις 8 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί, το κόμμα να έχει «κολλήσει» στο 2,95%. Να ξέρουν ότι τους παρακολουθούμε και να ξέρουν ότι αυτή τη φορά δεν θα καθήσω ήσυχος. Να ξέρουν ότι αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσουμε κάθε πρόσφορο, δημοκρατικό μέσο για να διεκδικήσουμε τη δική μας συμμετοχή στην ανάπτυξη του τόπου και στη Δημοκρατία.
Σκέφτομαι μάλιστα σε αυτή τη νέα φυλακή που θα χτίσουμε για να μπουν μέσα, να τους φτιάξω και ένα μικρό Κοινοβούλιο για να έχουν να παίζουν.

Μου λένε ότι αυτός ο τόπος θα πέσει οικονομικά. Πώς θα πέσει κυρίες και κύριοι; Πώς θα πέσει ένας τόπος που έχει το μεγαλύτερο εμπορικό στόλο του κόσμου; Που είναι οι εφοπλιστές; Ποιος τους μίλησε για να συζητήσουμε; Είναι τόσο δύσκολο να τους δώσουμε 20 χιλιόμετρα ένα λιμάνι να έλθει το Σίτυ από το Λονδίνο και το Μανχάταν στην Ελλάδα; Να είμαστε σε διαρκή επαφή; Να γεμίσουμε τα καράβια με Έλληνες ναυτικούς που κάθονται. Και τους είπα. Εγώ την επόμενη μέρα θα πάω στο Πεκίνο και θα πω στην Κίνα: «Είσαστε η χώρα με τη μεγαλύτερη παραγωγή. Είμαι η χώρα με τη μεγαλύτερη μεταφορική ικανότητα. Δώστε μου να σας μεταφέρω στα πέρατα της γης τα εμπορεύματά σας». Να κάνω μία συμφωνία που θα λειτουργήσει υπέρ των ναυτικών μας. Που θα λειτουργήσει υπέρ της Ελλάδος. Αυτά είναι τα σχέδια που έχω για την Πατρίδα.

Δίνω – και το είπα και πριν – δισεκατομμύρια για κρέας και για γάλα. Είναι δυνατόν μία χώρα κτηνοτροφική να χαλάει για κρέας και για γάλα δυόμιση φορές επάνω από ότι χαλάμε για πετρέλαιο; Και είπα: Καμία φορολογία για τον Έλληνα που ζει εκτός αστικών πόλεων.

Όποιος έχει μια κατσίκα, ένα ζώο τουλάχιστον, δεν θα πληρώνει τίποτα. Εάν αποκτήσω 600.000 τέτοια ζώα, τότε θα κάνω εξαγωγή κρέατος και γάλακτος και δεν θα χρειάζεται να κάνω εισαγωγή. Δεν ντρεπόμαστε μωρέ Έλληνες; Εάν η Ολλανδία κλείσει τα σύνορά της, θα πεθάνουν τα παιδιά μας από έλλειψη γάλακτος!! Είναι ποτέ δυνατόν; Δεν πρέπει λοιπόν να επαναστατήσουμε; Δεν πρέπει να τους παραμερίσουμε όλους αυτούς;
Γιατί να κάνει κουμάντο στην Ελλάδα η μεγάλη γαλακτοβιομηχανία της Ολλανδίας και να μην κάνουν κουμάντο οι Έλληνες κτηνοτρόφοι;

Θα πάρω τα κεφάλαια, τα κέρδη τα οποία βγαίνουν σε βάρος του ελληνικού λαού, υπέρ του ελληνικού λαού! Να το καταλάβουν. Το θεωρώ αδιανόητο να μην μπορούν να επιστρέψουν τα χρήματα από το εξωτερικό. Χρειάζονται κίνητρα. Και χαίρομαι ότι και εδώ, σε αυτό το θέμα, μας αντιγράφουν. Οποιοσδήποτε έχει χρήματα στο εξωτερικό, μπορεί να τα φέρει στην Ελλάδα και να έχει και περισσότερο τόκο. Με μια προϋπόθεση όμως. Ότι 75% των χρημάτων, θα τα έχει εκεί που θέλει να τα έχει, αλλά με το άλλο 25%, θα αγοράσει ελληνικά ομόλογα. Για να έχω τα κεφάλαια εκείνα για να χρηματοδοτήσω την ανεργία. Όλο αυτό τον κόσμο που ζει με 300 ευρώ το μήνα! Είμαι έτοιμος – και το είπα στις Βρυξέλλες σε εκπρόσωπο της κας Μέρκελ – να δεχτώ ό, τι έχει υπογραφεί στο Μνημόνιο. Τα πάντα. Θέλω όμως ένα πράγμα. Να έλθει η κα. Μέρκελ για ένα μήνα μόνο στην Ελλάδα και να ζήσει με μισθό 550 ευρώ. Εάν αυτή μπορέσει και ζήσει ένα μήνα, τότε θα μπορέσουμε και εμείς να ζήσουμε 100 μήνες! Αλλά, δεν μπορεί να ζήσει μια οικογένεια με δύο παιδιά, όχι με 500, αλλά ούτε με 700, 800 ευρώ. Δεν μπορεί, ίσως και με 1.000 ευρώ.

Που τα βρήκαν αυτά να φορολογούν τη φτώχεια; Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που φορολογούμε τη φτώχεια. Όταν το όριο της φτώχειας είναι κάτω από περίπου 8.500 ευρώ, εμείς φορολογούμε τις 5.000 ευρώ! Αυτά είναι αδιανόητα.
Μου είπαν για τα χαράτσια. Και τους είπα εκεί μέσα ότι υπάρχει το «ισοδύναμον» – άλλη μια λέξη που μάθαμε. Γιατί να φορολογήσω το φουκαρά που έχει μια καμαρούλα από το υστέρημά του; Γιατί δεν φορολογώ τα 200.000 κότερα που έχουν κάποιοι; Εάν τα φορολογήσουμε αυτά, θα εισπράξουμε 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ και δεν θα ταλαιπωρούμε 4 εκατ. Ελλήνων που έχουν ιδιοκτησία! Αλλά βέβαια, αυτοί που έχουν τα κότερα είναι αυτοί οι οποίοι – χρησιμοποιώ μια λέξη του πεζοδρομίου – «φυσουνάρουν» τα κόμματα. Άρα λοιπόν, δεν μπορούν να τα βάλουν με τους χρηματοδότες τους!

Και ποιοι θα κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα; Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ; Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ; Αυτοί έχουν δανειστεί λεφτά από το κράτος και δεν τα έχουν γυρίσει πίσω…Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ χρωστούν 250 εκατ. στην Αγροτική Τράπεζα. Γονάτισε η Αγροτική Τράπεζα και τώρα κινδυνεύει κόσμος και περιουσίες.
Εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε την Αγροτική Τράπεζα να κλείσει. Θα ενοποιήσουμε την Εθνική με την Αγροτική, με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το Παρακαταθηκών και Δανείων και θα δημιουργήσουμε ένα ισχυρό τραπεζικό όμιλο, υπό την εποπτεία του κράτους.
Έχουμε προτάσεις και λύσεις για όλα τα πράγματα. Έχουμε ένα πλήρες πρόγραμμα, το οποίο όμως ενοχλεί. Και ενοχλεί γιατί είναι ένα πρόγραμμα απεξάρτησης από τους ξένους.

Η Ελλάδα μπορεί να παράξει τα πάντα. Θα δουλέψουμε ξανά από την αρχή. Εν ανάγκη, θα βγάλουμε πάλι έξω τους αργαλειούς της γιαγιάς. Αλλά, δεν θα επιτρέψουμε στους ξένους να κάνουν κουμάντο μέσα στο σπίτι μας. Είναι αδιανόητο!

Κάποιοι έχουν κιοτέψει και πιστεύουν ότι η Ελλάδα ανήκει στον κ. Ράιχενμπαχ, τον οποίον και αποδέχονται ως πρωθυπουργό.
Θα έλθει σύντομα αυτή η Άγια ημέρα που ο λαός θα μας αναθέσει τη διακυβέρνηση της χώρας. Και τότε θα αλλάξουν όλα και θα πρέπει να βρουν λαγούμια να κρυφτούν. Είναι δυνατόν σήμερα να κόβουν τα πολυτεκνικά επιδόματα; Είναι δυνατόν να βασανίζουν τον πολύτεκνο με την εφορία; Όταν ο μέσος όρος σήμερα είναι κάτω από το ένα παιδί. Βεβαίως θεωρείται κάποιος ως πολύτεκνος, όταν έχει τρία παιδιά. Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι σε αυτό τον τόπο, γεννοβολούν 8,9 και 10 παιδιά!
Ο Ο.Η.Ε. αναφέρει στα στατιστικά του ότι το 2025, οι λαθρομετανάστες θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες. Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Δεν πρέπει να κλείσουμε τα μάτια και να αφήσουμε κληρονομιά στα παιδιά μας, μια χώρα λαθρομεταναστών. Εδώ είναι η χώρα των Ελλήνων.

Ερχόμαστε από πολύ μακριά και πρέπει να πάμε μακρύτερα! Πρέπει να σεβαστούμε τη μνήμη όλων εκείνων που μας έδωσαν αισιοδοξία για 3.000 χρόνια. Είμαστε η χώρα του Σόλωνα, του Σοφοκλή, του Ευριπίδη, του Ιπποκράτη, του Αριστοτέλη, του Πρωταγόρα. Είμαστε η χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η χώρα του Θεμιστοκλή και του Λεωνίδα. Είμαστε εμείς που διδάξαμε φιλοσοφία και αρχαίο θέατρο. Εμείς που τους μάθαμε τι σημαίνει Ολυμπιακοί Αγώνες! Είμαστε οι Έλληνες!!

Ας το ακούσει αυτό ο «Τζέφρυ» και η παρέα του! Είμαστε Έλληνες! Ερχόμαστε από πολύ μακριά και θα πάμε ακόμα μακρύτερα.
Το χρωστάμε στους αγέννητους Έλληνες.
Το χρωστάμε στα παιδιά μας.
Το χρωστάμε στην ιστορία μας.
Δεν παραδόθηκαν οι Έλληνες σε δύσκολες στιγμές.
Δεν θα παραδοθούμε τώρα. Θα σηκώσουμε το ανάστημα. Μπορεί να περάσουμε μια περίοδο δοκιμασίας, αλλά θα είμαστε ξανά δυνατοί. Θα ξαναγίνουμε πάλι ισχυρό Έθνος. Θα ξαναβγάλουμε πάλι νομπελίστες. Και ας καταλάβουν αυτοί πόσο χρήσιμοι είμαστε οι Έλληνες. Εάν δεν είχε υπάρξει ένας Έλληνας, ο Παπανικολάου, σήμερα θα υπήρχαν 500 εκατ. λιγότερες γυναίκες στο πλανήτη. Υπήρξε ο Παπανικολάου που εφηύρε το ομώνυμο τεστ και σώθηκαν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Αυτοί είμαστε! Έχουμε δυνατό κύτταρο. Μη φοβάστε! Μη κιοτεύετε! Όρθιοι! Δυνατοί! Προχωράμε προς τα εμπρός! Είναι υποχρέωση και δέσμευση να κυβερνήσουμε τον τόπο. Το χρωστάμε στην Ελλάδα μας και θα το πετύχουμε.

Πίστεψαν ότι θα κιοτέψει ο Καρατζαφέρης! Τόσο λίγο με ξέρουν! Πίστεψαν ότι εξαγοράζοντας κάποιες συνειδήσεις, εγώ θα τα παρατήσω και θα φύγω.
Πίστεψαν ότι τάζοντας μου λαγούς με πετραχήλια, εγώ θα γίνω ίδιος με αυτούς. Όχι. Δεν θέλω να γίνω ίδιος με αυτούς. Θέλω να παραμείνω ίδιος με εσάς!
Είμαστε το ίδιο φύραμα.
Είμαστε η ίδια συνείδηση.
Είμαστε οι Έλληνες πατριώτες.
Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω το Έθνος! Ζήτω η ιστορία του τόπου! Ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις! Ζήτω τα Σώματα Ασφαλείας! Ζήτω οι Έλληνες πατριώτες!
Ζήτω σε όσους αγαπάνε αυτόν το τόπο!
Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Ο Θεός είναι μαζί μας. Και όταν ο Θεός είναι μαζί μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τους ανθρώπους.
Μου δώσατε πολύ δύναμη για το αύριο που έρχεται και είναι πολύ κοντά.