Με δύο μέτρα και δύο σταθμά

ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ έκαναν ότι μπορούσαν, ώστε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να θέσει τη Βούλα Παπαχρήστου εκτός της Ολυμπιακής ομάδας. Και να κάνουν την Ελλάδα διεθνώς ρεζίλι. Όμως στο Mississippi των ΗΠΑ ο παπάς της εκκλησίας των Βαπτιστών αρνήθηκε να παντρέψει ένα ζευγάρι, γιατί γαμπρός και νύφη ήταν μαύροι. Τσίπρα και Κουβέλη τι λέτε επ’ αυτού;

 του Εμμανουήλ Σαρίδη

 

Τα λεγόμενα “κοινωνικά” μέσα που διαθέτει ο Σιωνισμός της Νέας Τάξης Πραγμάτων (με συντονιστές την CIA, την Mossad και άλλες “φιλικές” μυστικές εταιρίες), έχουν διαφθείρει τελείως την νεολαία. Διαφθορά σημαίνει την εξαχρείωση των ηθών στο δημόσιο και κοινωνικό βίο της χώρας, την ανηθικότητα, την σήψη αξιών στις κοινωνικές σχέσεις, την υποτίμηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Όσο περισσότερη αλητεία στην έκφραση, γραπτή και προφορική, τόσο το καλύτερο. Για ποιόν; Και η νεολαία δυστυχώς έχει εθιστεί σ’ αυτού του είδους τις συμπεριφορές, σ’ αυτού του είδους την επικοινωνία: Απο το “μαλάκα”, “μαλάκα”, “άντε ρε μαλάκα”, που ακούς έξω απο τα σχολεία, μέχρι τις βρυσιές και τους κάθε είδους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που βλέπεις στα ιστολόγια και τους “μοντέρνους” σκουπιδοτενεκέδες που λέγονται κοινωνικά μέσα, το Facebook, το Τwitter και όποια άλλα.

 

Ο Σιωνισμός της Νέας Τάξης Πραγμάτων διαθέτει λοιπόν δύο όπλα, το ΝΑΤΟ για κατακτητικούς πολέμους και τα ΜΜΕ για την πλύση εγκεφάλου των πολιτών. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει τον τελευταίο καιρό και στα βρωμοκάναλα Facebook, Twitter κ.λπ., που ελέγχουν και ποδηγετούν την νεολαία, προκαλώντας ακόμη και κοινωνικές αναταραχές και επανάστάσεις όπως στην Αίγυπτο. Τα μέσα αυτά έχουν περάσει τους δικούς τους μοντέρνους, Light κανόνες συμπεριφοράς, τους οποίους όχι μόνο η νεολαία έχει δεχθεί, αλλά και πολλοί πολίτες, οργανισμοί, ΜΜΕ, ακόμη και Υπουργεία, κανείς δεν έμεινε πίσω για να μην κατηγορηθεί σαν “καθυστερημένος”, όλοι τους έχουν την παρτίδα τους ή όπως αλλιώς λέγεται στα κατασκοπευτικά και δόλια αυτά μέσα. Χωρίς προηγουμένως να ψάξει, να μάθει, να διερωτηθεί, σε τι πραγματικά αποσκοπούν όλ’ αυτά. Ο Ηγεμόνας, όπως τον λέω εγώ, καθόρισε τους κανόνες του παιχνιδιού, κι’ εμείς τους δεχθήκαμε, υποταχθήκαμε, παραδοθήκαμε. Τι φωνάζουμε λοιπόν τώρα, ότι μας φταίει εκείνος και ό άλλος; Εμείς οι ίδιοι φταίμε που τα δεχθήκαμε.

 

Τι σχέση έχουν όλ’ αυτά με τον ρατσισμό, θα ρωτήσει κανείς. Έχουν και παραέχουν, γιατί τον παράγουν πολύ ύπουλα όμως, σαν αντιρατσισμό. Όμως ρατσισμός και αντιρατσισμός – το ίδιο όπως και ο εθνικισμός και ο αντεθνικισμός – είναι οι δύο πλευρές του ίδιου μεταλλίου, είναι ένα απο τα δραστικά όπλα του Σιωνισμού και της Νέας Τάξης Πραγμάτων που πραγματοποιείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η βρετανική Αυτοκρατορία με την χρηματοδότηση του Rothschild έγινε μεγάλη αποικιοκρατική δύναμη κλέβοντας και εξαπατώντας τον κόσμο. Πολλά λεφτα έκανε με την πειρατεία και το εμπόριο των σκλαβων απο την Αφρική με τον περήφημο πειρατή Francis Drake, που κατάκλεβε τα ισπανικά πλοία και τα έσοδα της κλοπης τα μοιράζονταν με την βασιλισσα της Ανγκλίας, που γι’ αυτό του απένειμε τον τίτλο του Sir, και το εμπόριο των σκλαβων που κουβαλούσε με σαπιοκάραβα στην Αμερική για να καλιεργουν το βαμβάκι. Καί όταν η Ανγκλία ανέπτυξε την βιομηχανία της, αποκήρυξε το εμπόριο των σκλάβων, πρώτα με τον Επίσκοπο Warburton (1766), και μετα με την Κάτω Βουλή, που το 1804 ψήφισε έναν νόμο που απαγόρευε το εμπόριο, αλλά όχι και την χρήση τους – στην βαμβακοκαλιέργεια (1804).  Μόλις το 1964 ο Πρόεδρος Lyndon B. Johnson υπέγραψε το Civil Rights Act of 1964, τον νόμο για την εξίσωση των εθνικών μειονοτήτων, που απαγορεύει διακρίσεις λόγω ράτσας, χρώματος, θρησκείας, γένους ή εθνικής καταγωγής σε δημόσιες υπηρεσίες, στην κυβέρνηση και στον τόπο εργασίας Για το αν αυτοί οι νόμοι στις ΗΠΑ και οι ανάλογες υποκριτικές διακηρύξεις στις χώρες της Δύσεως τηρούνται, υπάρχουν βέβαια αμφιβολίες.

 

 

Παράδειγμα ο παπάς σε μια πόλη Βαπτιστών του Mississippi, που αρνήθηκε να παντρέψει στις 20. Ιουλίου ένα ζευγάρι, γιατί ήταν μαύροι. Όπως γράφει το Der Spiegel η ενορία των “πιστών” στην κοινότητα αυτή της Πολιτείας Mississippi απείλησε τον παπά Stan Weatherford, ότι αν παντρέψει το ζευγάρι των μαύρων θα τον απολύσει. Και τελικά ο παπάς αναγκάσθηκε να παντρέψει το ζευγάρι σε μία άλλη εκκλησία όπου εκκλησιάζονται μαύροι.

Σκέτος ρατσισμός, σε μια χώρα, που κατακτημένη απο τον Σιωνισμό, διακηρύσει στην διαπασών, σαν His Masters Voice, του κόσμου τις αντιρατσιστικές παρόλες, που είναι βέβαια μόνο για τους άλλους. Το ίδιο και με τον αντιρατσισμό της Γερμανίας, όπου με συντονιστή το γερμανικό κόμμα “Η Αριστερά” (Die Linke) και τσιράκια στην Ελλάδα τον Τσίπρα και την Παπαρήγα (που το επισκέπτονται τακτικά για να συντονίσουν τις επόμενες πολιτικές κινήσεις τους στην Ελλάδα και να αποκτήσουν πρόσβαση στα γεμάτα ταμεία των σιωνιστών χορηγών του κ.λπ.) έχουν φλομώσει την Γερμανία, την Ελλάδα και γενικά ολόκληρη την Ευρώπη με αντεθνικές ιδεολογίες, με εκδηλώσεις εναντίον του φαντάσματος ενός επερχόμενου Ναζισμού κ.λπ., κ.λπ.

Τί έγκλημα έκανε η Παπαχρήστου; Το έγκλημά της ήταν, ότι, όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι νέοι και νέες στην Ελλάδα νομίζουν ότι βρήκαν ένα μέσο επικοινωνίας. Χωρίς να αντιλαμβάνονται τον ύπουλο ρόλο που παίζει αυτό και τα άλλα βρωμοκατασκευάσματα, να παραπλανούν δηλαδή την νεολαία να γράφει και να πράττει. Νόμισαν ότι ο Σιωνισμός έστησε αυτό το παραμάγαζο έτσι για να διασκεδάζουν οι βαριεστημένοι νέοι. Έγραψε λοιπόν η Παπαχρήστου: “Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!”.

 

Άλλο που δεν ήθελαν οι εν διατεταγμένη υπηρεσία εγρηγορούντες απο τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΔΗΜΑΡ, ε, να μην τρώνε και το ψωμί τους τζάμπα. «Οι δηλώσεις ρατσιστικού μίσους της αθλήτριας Β. Παπαχρήστου της Εθνικής ομάδας στίβου… βάλλουν ευθέως εναντίον του αθλητικού ιδεώδους και της συναδέλφωσης των λαών», σχολίασε ο Τάσος Κουράκης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Και η ΔΗΜΑΡ: “Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια “αστεία” θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο”.

 

“Στις ΗΠΑ και την Δυτ. Ευρώπη δεν υπάρχει αθλητής, που να μην του τρέχουν οι ουσίες που παίρνει απ΄τα μπατζάκια του”, εγραφά πρίν λίγες μέρες γι’ αυτό το νέο σκάνδαλο. “Και ο ρατσισμός τους δίνει και παίρνει. Οι κυβερνήσεις όμως τα σκεπάζουν υποκριτικά, κατηγορώντας τους άλλους για την χρήση τους. Μόνο στην Ελλάδα οι πολιτικοί μας, τα υπάκουα αυτά σκυλάκια του Σιωνισμού, είναι οι “σωστοί”, καταστρέφοντας έτσι ότι καλό σε αθλητές έχουμε.

http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[backPid]=78&tx_ttnews[tt_news]=2763&cHash=10363ad924c70cd927734bb195dfc629