Μουσουλμανικά Τάγματα Εφόδου στο Σύνταγμα

Ένα πραγματικά απίστευτο και με πολλά μηνύματα για το μέλλον της χώρας μας βίντεο δημοσιεύτηκε το Σάββατο με αντικείμενο αυτά που δεν έδειξαν τα ΜΜΕ από την διαδήλωση των φανατικών ισλαμιστών Πακιστανών και των Ελλήνων «συναγωνιστών» τους.

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι αλλοδαποί να φωνάζουν και να αλλάζουν συνθήματα τα οποία ουδείς μπορεί να καταλάβει με τους Έλληνες συναγωνιστές τους να βρίσκονται στην άκρη της διαδήλωσης.

Δυστυχώς όμως για αυτούς τα θρησκευτικά αισθήματα των αλλοδαπών δεν συμβαδίζουν με το ιδεολογικό υπόβαθρο των Ελλήνων αντιεξουσιαστών που συμμετείχαν στην διαδήλωση με αποτέλεσμα όπως φαίνεται στο 0.29 ορισμένοι από αυτούς να γευτούν την μουσουλμανική φιλοξενία που τους επιφύλαξαν οι φίλοι και συναγωνιστές τους. Βλέπετε όπου δεν υπάρχει συμφωνία σχετικά με κάποιες ιδέες υπερέχει ο ξυλοδαρμός όπως ισχύει στις χώρες από όπου προέρχονται οι αλλοδαποί.

Στο 1.25 ο απορημένος για την μουσουλμανική φιλοξενία αντιεξουσιαστής μεταφέρεται υπό την προστασία ορισμένων πίο «μυαλωμένων» Πακιστανών αφού οι σύντροφοι τους την είχαν κάνει….λαγοί. Μερικά λεπτά αργότερα (2.35) οι χιλιάδες των αλλοδαπών ξεκινούν την επέλαση τους προς το Σύνταγμα κρατώντας πακιστανικές σημαίες (!) στο κέντρο της Αθήνας !

Αφού οι φίλοι των αντιεξουσιαστών έχουν καταλάβει την πλατεία Συντάγματος και τα μεγάφωνα παίζουν ανατολίτικους αμανέδες (αυτό θα πεί προοδευτισμός) ξαφνικά στο 2.47 οι ορδές των αλλοδαπών ξεκινούν την έφοδο τους προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το πιο ιερό μέρος ίσως για όλους τους Έλληνες, αριστερούς και δεξιούς.

Δυστυχώς αυτά συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας και αυτά αποτελούν μόνο την αρχή αυτών που θα ζήσουμε διότι όλα αυτά τα χρόνια οι προοδευτικές δυνάμεις πίστευαν ότι θα μπορούσαν να ελέγξουν τις ισλαμικές μάζες που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα επενδύοντας στην ταξική τους συνείδηση που όπως αποδεικνύεται δεν μπορεί να υπερισχύσει του πολιτιστικού και του θρησκευτικού τους  υποβάθρου.

Για μία ακόμη φορά ο ελληνικός λαός θα πληρώσει με ένα αβέβαιο μέλλον την λανθασμένη εκτίμηση κάποιων που δεν έχουν μελετήσει το πολιτισμικό και θρησκευτικό χάσμα που χωρίζει Έλληνες και
ασιάτες.

Δείτε το σχετικό βίντεο

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=51983&Itemid=85