Νέο τουρκικό σήριαλ

Μια απάντηση του Αριστοτέλη Κακογεωργίου για το θέμα του νέου τουρκικού σήριαλ με τον ήρωα που σφάζει Έλληνες στην „κατεχόμενη“ απο τους „Γκιαούρηδες“ Σμύρνη

 

 

 

Αγαπητοί φίλοι,

Πολύ σωστά τα γράφετε, ότι αυτοί δεν έχουν ιστορία και κατέβηκαν από την Μογγολία και τώρα μας ζητούν τα ρέστα. Εννοείτε σίγουρα εμάς με την μεγάλη ιστορία. Και αυτό είναι σωστό. Αλλά μια ερώτηση. Ποιοι είμαστε εμείς με την μεγάλη ιστορία; Σίγουρα εννοείτε εμάς τους Νεοέλληνες.  Και τώρα ακόμα μια ερώτηση.

Τι κάναμε εμείς για την πραγματικά μοναδική ιστορία στον κόσμο;

Για να μην σας βάζω σε κόπο, σας απαντώ συνοπτικά:

1)  Υμνούμε και δοξολογούμε τους προπάτορες των Εβραίων ως δικούς μας και ποτέ τους προπάτορες του Ελληνισμού, τα ονόματα των οποίων μας είναι άγνωστα. Κάνω μνεία στο „των ενδόξων προπατόρων ημών Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ και των θεοπατόρων ημών Ιωακείμ και ΄Αννης“.

2)  Στο γάμο δεχόμαστε την περιβόητη ευχή να μεγαλουργήσουμε όπως ο Αβραάμ και η Σάρρα.

3)  Στην βάφτιση δεχόμαστε την αποκοπή από την  ρίζα των Ελλήνων και τον δεσμό μας με την  πατρώα ρίζα των Εβραίων. Κάνω μνεία στο κεφάλαιο 3 κατά Γαλάτες επιστολή του Αποστόλου Παύλου ο οποίος λέει: Αν βαφτιστείς, είσαι τέκνο του Χριστού και αφού είσαι τέκνο του Χριστού, τότε είσαι σπέρμα του Αβραάμ.

4)  Στην κηδεία στέλνει την ψυχή του Έλληνα ο ιερέας της ορθοδοξίας στον Αβραάμ. Ἁνάπαυσον  τον δούλο σου κύριε εν κόλποις Αβραάμ….

5)  Την Κυριακή της ορθοδοξίας αναθεματίζεται το ελληνικό έθνος με τρις ανάθεμα εφτά φορές.

6)  Τιμάμε και δεχόμαστε ως πολιούχους όλους τους ξενόφερτους και διώκτες του Ελληνισμού, όπως στην Θεσσαλονίκη , την γενέτειρα του Αλεξάνδρου, του Φιλίππου, του Αριστοτέλη, της Θεσσαλονίκης, τον διώκτη και σφαγέα των Ελλήνων αλλά και κατακτητή των Ελλήνων τον „άγιο“ Δημήτριο. Στην Καβάλα στην πόλη του Φιλίππου τον  „μέγα“ Παύλο ή Σαούλ. Στην Κρήτη, την χώρα του μεγάλου Μίνωα τον Μηνά, στην Αθήνα, την πόλη του Φωτός του Αεροπαγίτη, και πολλούς άλλους καθαρά ανθέλληνες.

7)  Πότε τιμήσαμε εμείς ως „Ελληναράδες“ ένα από τα μεγάλα κοσμοϊστορικά γεγονότα; Όπως την Μάχη του Μαραθώνα, την Μάχη των Θερμοπυλών, την Μάχη των Πλαταιών, την Μάχη της Σαλαμίνος και κάποια από τις Μάχες του Αλεξάνδρου; Ποτέ, ούτε ενδιαφερθήκαμε ποτέ για κάποια κάρα ενός από τους προγόνους μας αλλά κάθε τόσο προσκυνάμε και τιμάμε οστά διαφόρων ανθελλήνων  δήθεν αγίων της ορθοδοξίας.

8)  Ποιος γνωρίζει ότι ο Αλέξανδρος αναγορεύτηκε θεός 658 χρόνια πριν από τον Χριστό και λατρευόταν ως θεός ακόμα και από τους Ρωμαίους μέχρι το 300 μ.Χ. και για να εξαφανίσουν αυτό το γεγονός γιατί όλος ο κόσμος σήμερα θα ήταν Ελλάδα αναγόρευσαν το Χριστό θεό το 326 μ.Χ στην Νίκαια της Μ. Ασίας, στην πόλη που έχτισε ο θεός Αλέξανδρος με απώτερο σκοπό να εξαφανίσουν κάθε ίχνος της  υφιστάμενης θεοποιήσεώς του από το 332 π.Χ.

Έτσι καπέλωσαν και έθαψαν ότι είχε σχέση με την θεοποίηση και λατρεία του θεού Αλεξάνδρου και μας εισήγαγαν έναν Εβραίο θεός αλλάζοντας μας όχι μόνο τα φώτα αλλά και την ρίζα μας.

9)  Εμείς, με την μεγάλη ιστορία και τους σοφούς προπάτορες, πως φθάσαμε στην κατάντια να εμπιστευτούμε την παιδεία μας  στους άσοφους, διώκτες και υβριστές του Ελληνισμού τρεις σημερινούς προστάτες και να τους τιμάμε κάθε 30 Ιανουαρίου

Αυτά έπρεπε να μας καίνε και να επαναστατήσουμε, απαιτώντας να επιστρέψουμε στις δικές μας ρίζες και όχι οι Τούρκοι και οι Σκοπιανοί. Τότε μόνο θα είχαμε δικαίωμα να απαιτήσουμε από όλη την οικουμένη, σεβασμό και αναγνώριση. Τώρα όπως έχουμε καταντήσει  διερωτώνται όλοι „ποιοι είμαστε εμείς που αξιώνουμε απαιτήσεις, χωρίς υποχρεώσεις“;

Αυτοί είμαστε εμείς οι μπάσταρδοι των Εβραίων, εν μέρη και των Ελλήνων, που δεν ξέρουμε από ερχόμαστε, που βρισκόμαστε και που πάμε. Ούτε έχουμε και την τόλμη να παραδεχτούμε ότι  αγκαλιάσαμε τους Εβραίους και τους παραχωρήσαμε ολόκληρο τον Όλυμπο.

με φιλικούς χαιρετισμούς

Αριστοτέλης Κακογεωργίου από την Ομάδα „Ε “ Έψιλον

 

 


Από: ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ <kosmoskanali@gmail.com>
Στάλθηκε: Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 11:15 μμΘέμα: ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΣΦΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ… «ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ» ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΜΥΡΝΗ…!!! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…
ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!…

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΑΦΗ!!!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ!!

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛON…


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ! :