Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;

Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

Η φωτιά που άναψε με τα προσανάματα που έριξαν οι εκμοντερνιστές Παπανδρέου, πατήρ και υιός, Σημίτης και κομπανία, έγινε επί Τσίπρα μια πυρκαγιά, που κατακαίνει τα σωθικά της έρμης αυτής χώρας

 

 

 

 

Φαντάζομαι τους υπουργούς, γραμματείς και φαρισαίους της κυβέρνησης στα γραφεία τους να είναι απασχολημένοι με το το μέγα πρόβλημα που απασχολεί την κάθε κυβέρνηση, το πως θα κρατήσουν τα πρόβατα που τους ψήφισαν στο μαντρί του κόμματός τους. Και τα ίδια να κάνουν και στα στούντιο των τηλεοράσεων όπου πολλοί ξημεροβραδυάζονται, εδώ με κατηγορίες ενατίον του ενός ή του άλλου, χαβαλές και μουχαμπέτι. Γιατί παρά τα κοστούμια απο τον οίκο Armani που φορούν πολλοί τους ή τις τελευταίες μόδες που φορούν οι βουλευτίνες, από μέσα τους έχουν μείνει όλοι τους ανατολίτες. Και αν εκμοντερνίστηκαν, έφτασαν μέχρι την Ιταλία του Dolce far Niente, εμείς να καλοπερνάμε, να έχουμε θέσεις και θεσάρες, μισθούς και μισθάρες, να μας δείχνει η τηλεόραση και να δίνουμε διαταγές στους υφισταμένους μας και για τους άλλους έχει ο Θεός.

Και εν τω μεταξύ το σπίτι μας πήρε μπουρλότο και καίγεται. Η φωτιά που πήρε με τα προσανάματα που έριξαν οι εκμοντερνιστές Παπανδρέου, πατήρ και υιός, Σημίτης και κομπανία, έγινε επί Τσίπρα μια πυρκαγιά, που κατακαίνει τα σωθικά της έρμης αυτής χώρας. Γιατί προσανάματα για την σημερινή πυρκαγιά ήταν όλες οι μοντέρνες ιδεολογίες και τα ιδεολογήματα, που μετά την μεταπολίτευση άρχισαν να εισρέουν στην Ελλάδα και να δηλητηριάζουν τα μυαλά της νεολαίας, οι κομμουνισμοί και σοσιαλισμοί νέας κοπής, η αναρχία, οι διαδηλώσεις και καταστροφές δημόσιας περιουσίας, οι αποκλεισμοί αυτοκινητοδρόμων, η εξαχρείωση των συνδικάτων, το δεν πληρώνω και δεν υπακούω, η αναγνώριση των σλαβόφωνων ως Μακεδόνων και των τουρκόφωνων μουσουλμάνων της Θράκης ως Τούρκων και τελευταία το No Border. Για τα οποία διατέθηκαν εκατομμύρια εκατομμυρίων απο τον φιλεύσπλαχνο Σόρος και την είχαν την κάθε είδους υποτήριξη από τα πρωτοπαλίκαρα του Ηγεμόνα/του διεθνούς Σιωνισμού, που είναι οι ΗΠΑ και η Γερμανία. Που με τις δυνατότητες που έχουν μερίμνησαν για την πλύση εγκεφάλου των ελληνοπαίδων μέσω πάμπολλων καθηγητών πανεπιστημίων που είναι στις λίστες τους, για την διεθνή συνεργασία αναρχικών, τρομοκρατών και συνδικάτων και βέβαια των μαζικών μέσων που είναι ΟΛΑ υπό τον έλεγχό τους.

Θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς εδώ, και καλά, γιατί ο διεθνής Σιωνισμός και τα πρωτοπαλλήκαρά του τα κάνουν όλα αυτά; Απαντήσεις έχω δώσει σε πάμπολλα άρθρα μου για τους λόγους που γίνονται οι λεγόμενες επιχειρήσεις με ψευδή σημαία – False Flag Operations (βρίσκονται στην κατηγορία αυτή), να πω όμως εν συντομία, ότι ο λόγος τέτοιων επιχειρήσεων είναι η αποσταθεροποίηση ενός κράτους, που επιτρέπει την εύκολη ποδηγέτησή του απο τον Ηγεμόνα, ο εκφοβισμός του Πρωθυπουργού, όπως στην περίπτωση των πυρκαγιών του 2007 για να αποτραπεί ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη ή η αλλαγή καθεστώτος (regime change).

Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα ανήκει στην πρώτη ή στην δεύτερη κατηγορία, όχι όμως στην τρίτη. Διότι ο Τσίπρας είναι εξαιρετικά χρήσμος για τον Ηγεμόνα, τον χρειάσθηκε φε‘ ειπείν για να περάσει το 3. Μνημόνιο, το φαρμακερότερο όλων. Και τον χρειάζεται, γιατί στην περιοχή μας, μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία, θα υπάρξουν ισχυρές ανακατατάξεις γεωστρατηγικής σημασίας. Το σχέδιο της Κίνας για την δημιουργία του δρόμου του μεταξιού βρίσκεται εν εξελίξει, με τον Πειραιά και η δημιουργία μοντέρνων αυτοκινητοδρόμων και σιδηροδρομικών γραμμών απο τον Πειραιά μέσω της Βαλκανικής θα είναι υψίστης σημασίας για την πρόσβαση της Κίνας στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης. Λόγος γίνεται επίσης και πάλι για την μεταφορά φυσικού αερίου απο την Ρωσία προς την Ευρώπη με τον αγωγό South Stream (Μπουρκάς-Αλεξανδρούπολη ή, μετά την επαναπροσέγγιση Τουρκίας-Ρωσίας, μέσω του Türk Stream.

Αυτά είναι κακά μαντάτα για τον Ηγεμόνα. Και γι‘ αυτό θα πρέπει, κατά την γνώμη μου, να τα δούμε κάτω απ‘ αυτή την οπτική γωνία, σαν την προσπάθεια τρομοκράτησης του Τσίπρα να απέχει απο τέτοια σχέδια. Ήδη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πουλήθηκε για ένα κομμάτι ψωμί στην ιταλική Ferrovie Dello Stato Italiane S.p.A. και όχι στους Ρώσους που ενδιαφερόντουσαν. Φαντάζομαι τις πιέσεις που ασκήθηκαν στον Τσίπρα και εντατικοποιούνται τώρα με την τρομοκρατία που επικρατεί στην Αθήνα και που επεκτάθηκε και στην Θεσσαλονίκη με την κατάληψη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου από εκατοντάδες και χιλιάδες αλήτες, ντόπιους και ξένους, τα μυαλά των οποίων με την συνεχή πλύση εγκεφάλου έχουν αντικατασταθεί από κοπριά.

Και οι υπέυθυνοι της κυβέρνησης – ποιας κυβέρνησης, βλέπετε εσείς κυβέρνηση, εγώ όχι – έχουν ζαρώσει στα γραφεία τους και περιμένουν να κοπάσει η θύελλα. Και πολλοί τους ίσως και να χαίρονται, μια και προέρχονται από το ίδιο πολιτικοιδεολογικό (τρομάρα τους!) στρατόπεδο.

Περισσότερα

Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;