Ο προϋπολογισμός ως προοίμιο ύφεσης και οικονομικής καταστροφής

Ο προϋπολογισμός της συγκυβέρνησης δεν προβλέπει απολύτως τίποτα για την ανάπτυξη της χώρας, την καταπολέμηση της ανεργίας, την επιστροφή στην εθνική παραγωγή. Είναι το προοίμιο νέων αντιλαϊκών μέτρων και σαρωτικής ύφεσης για την ελληνική οικονομία.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Στο δίλημμα ευρώ ή Ελλάδα, ψηφίζουμε Ελλάδα!

11/11/2012

“Αν το δίλημμα είναι ευρώ ή δραχμή, να το συζητήσουμε. Αλλά αν είναι ευρώ ή ελεύθερη Ελλάδα, εμείς οι εθνικιστές είμαστε με την Ελλάδα”, τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, υπογραμμίζοντας ότι η παραμονή στο ευρώ τείνει να γίνει εθνικό ιδανικό. Στην συνέχεια επεσήμανε ότι η σημερινή ψηφοφορία δεν αποτελεί παρά την έκφραση αυτού που ψηφίστηκε την Τετάρτη και πρόσθεσε ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθαν οι ελεγκτές στην χώρα μας, θα έπρεπε να υπάρξουν δύο κόκκινες γραμμές.

Η Εθνική Άμυνα και η Δημόσια Τάξη. Ζήτησε επίσης εσωτερικό λογιστικό έλεγχο χρέους, για να μάθουμε ποιοι έφαγαν και τι… Όσον αφορά στην Χρυσή Αυγή, η οποία και θα καταψηφίσει σύσσωμη τον προϋπολογισμό στο σύνολό του, ο Αρχηγός αναρωτήθηκε γιατί υπάρχει αυτή η «ιερή αγανάκτηση» μόλις πει κάτι, μέλος του Κινήματός μας στο Κοινοβούλιο. «Τι φοβάστε; Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε πραξικόπημα. Το φρόνημα δεν διώκεται» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στον επίλογο της ομιλίας του ο κ. Γ.Γ. ζήτησε να διεκδικηθεί η επιστροφή του κατοχικού δανείου από τη Γερμανία, όπως έγινε από τις άλλες δύο χώρες που είχαν υποβληθεί σε «υποχρεωτικό δάνειο», η Γιουγκοσλαβία και η Πολωνία.