Ακόμα να καταργηθεί ο Ραγκουσολαθρονόμος που μοιράζει αφειδώς ελληνική ιθαγένεια στους πρώην λαθρομετανάστες και τα παιδιά τους!

Κάθε μήνα, δυστυχώς, γίνονται ορκομωσίες σε όλες τις Περιφέρειες και ενηλίκων και τέκνων αλλοδαπών. Είκοσι – είκοσι και τριάντα – τριάντα τους ορκίζουν! Άλλοι ως ενήλικες και τα περισσότερα είναι παιδιά με το σύστημα της εξαετούς φοίτησης σε σχολείο! Πράγμα απαράδεκτο γιατί και στην πιο προηγμένη χώρα, αυτά τα καραγκιοζικίλια δεν γίνονται δεκτά πουθενά! Με έξι χρόνια φοίτησης σε ελληνικό σχολείο γίνονται Έλληνες πολίτες! Πού θα πάει αυτό το ξεφτιλίκι ρεζίληδες πολιτικάντηδες; 
Δυστυχώς πέρασε τόσος καιρός από τις εξαγγελίες του κυρίου Σαμαρά για κατάργηση του λαθρονόμου, άλλωστε με αυτή την υπόσχεση πήγε στις εκλογές και υπήρξε πολύς κόσμος που τον ψήφισε σχεδόν μόνο γι αυτή την υπόσχεση. Αμέσως μετά τις εκλογές ακούστηκε άλλο σενάριο: αυστηροποίηση και όχι κατάργηση! Αυτό θα πει να είσαι συνεπής στις προεκλογικές σου υποσχέσεις!

Τελικά δεν βλέπουμε να γίνεται ούτε κατάργηση παρόλο που υπάρχει Απόφαση Δικαστηρίου η οποία έπρεπε να γίνει εξ αρχής σεβαστή, αλλά ούτε και αυστηροποίηση. Αντίθετα ο Ραγκουσονόμος συνεχίζει κανονικά το καταστροφικό του έργο ελληνοποιώντας όποιον καταφέρει να μείνει για πέντε χρόνια σε αυτή την ταλαίπωρη χώρα καθώς και τα παιδιά τους με συνοπτικές διαδικασίες όπως φοίτηση έξι χρόνων σε σχολείο! (τραγικό).
Οι διατάξεις αυτές πρέπει να καταργηθούν άμεσα κύριε Σαμαρά! Ολόκληρος ο λαθρονόμος του Ραγκούση πρέπει να καταργηθεί όπως είχατε προαναγγείλλει προεκλογικά, είναι ένα ανοσιούργημα, άλλωστε είναι αποκύημα των ΜΚΟ που τον συνέταξαν και ο πιο άχρηστος και ανθέλληνας πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα, ο ΓΑΠ τον αποδέχθηκε διά χειρός του άλλου ανθέλληνα πρώην ιδιοκτήτη καταστήματος μπιφτεκιών στην Πάρο, του κ. Ραγκούση!
Γι αυτό καταργείστε τον, σεβαστείτε την απόφαση του Δικαστηρίου και επαναφέρετε το γένος στις στρατιωτικές Σχολές που είχε καταργηθεί από το ανθελληνικό επιτελείο του ΓΑΠ!

eglimatikotita

filologos10.wordpress.com