Η «Σαραγιεβοποίηση» της Αθήνας, καλά κρατεί

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού, διάλυση της οικονομίας, δαιμονοποίηση των Λαών και τέλος, «σαραγιεβοποίηση» του φυσικού χώρου: Τα simulations των think tanks τα οποία κατοικοεδρεύουν πέραν του Ατλαντικού και τα οποία για χρόνια σχεδίαζαν το τι θα γίνει σε τούτη εδώ τη γωνιά του κόσμου, αρχίζουν να… αποδίδουν καρπούς.

Όλα δείχνουν πως η μέθοδος που με επιτυχία χρησιμοποιήθηκε για την περιβόητη «αραβική άνοιξη», (βάλτε τους να σκοτωθούν μεταξύ τους),  ήταν ο ευκολότερος και ο πιο ανέξοδος γι’ αυτούς πόλεμος. Αυτοί οι ίδιοι που σχεδίασαν τα αιματοκυλίσματα,  μιλάνε σήμερα, για «ελληνική άνοιξη».

Η γνωστή – από τα εγγλέζικα  πάλαι ποτέ αυτοκρατορικά κοράκια αρχή – «διαίρει και βασίλευε», ξαναβρίσκει το δρόμο της: Φέρτε τον πόλεμο στην πόρτα τους. Τι θα κάνουν. Ή θα παραδοθούν ή θα πολεμήσουν. Προτιμότερο το δεύτερο, μια που αποδυναμωμένοι, διαλυμένοι, ηθικά κονιορτοποιημένοι, θα παραδοθούν στο τέλος και μάλιστα χωρίς όρους.

Χθες τα διεθνή ΜΜΕ-ιδιοκτησίες των πολυεθνικών, με χαιρεκάκια και συντονισμένα, μετέδιδαν από την Αθήνα: Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο για τις δολοφονίες των μεταναστών. Απευθυνόμενα, όχι πια στη διεθνή κοινωνία, την οποία ήδη έχουν πείσει πως  «αυτοί (οι Έλληνες) και μπαταχτσήδες, και τεμπέληδες αλλά και απάνθρωποι ρατσιστές και φασίστες είναι», αλλά αυτή τη φορά, στα αντανακλαστικά των πολεμικών μηχανών, τύπου ΝΑΤΟ, ΕUROGENTFOR, UNPROFOR, SFOR κλπ γνωστές και δοκιμασμένες μηχανές ανθρώπινου κιμά.

Με τη σειρά μας εμείς, με τις πληγές του εμφυλίου να μην έχουν κλείσει ακόμη, «ακονίζουμε τα μαχαίρια μας». Ήδη οι διαχωριστικές γραμμές που τόσο πασχίσαμε να κλείσουν, γίνονται σαφέστερες. Η ελληνική κοινωνία, αρχίζει σιγά-σιγά να μετεξελίσσεται: Σε φασίστες και  αντιφασίστες. Σε ρατσιστές και  αντιρατσιστές. Σε εθνικιστές και εθνομηδενιστές. Και μέσα σε όλο αυτό το καλοσχεδιασμένο σκηνικό, να και ο ρόλος τον οποίο θα κληθούν να παίξουν και οι παράνομοι μετανάστες: Τον ρόλο της «ανθρωπιστικής κρίσης». Αυτόν ακριβώς που χρησιμοποίησε το ΝΑΤΟ για να βομβαρδίσει τη Σερβία, αυτόν ακριβώς που χρησιμοποιεί και σήμερα, για να χτυπήσει τη Συρία.

«Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες» φωνάζουν οι μεν των ΜΚΟ, που μόνο Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις δεν είναι. «Καθαρίστε τους όλους» διαλαλούν οι άλλοι, που μόνο Πατριώτες δεν είναι. Και αυτό που στη γλώσσα του πολέμου, θεωρείται αναγκαίο συστατικό για γενικό αιματοκύλισμα, η περίφημη αναγκαιότητα δηλαδή της «γραμμής αίματος η οποία θα σπρώξει τις μάζες σε αιματηρή εμπλοκή», γίνεται αργά αλλά σταθερά, καθημερινή πραγματικότητα.

Την ίδια ώρα, οι φωνές της σύνεσης, της τόλμης αλλά και της αρετής, καλύπτονται στο σκοτάδι της ανυπαρξίας. Η αρχή των αφεντικών των ΜΜΕ, «ότι δεν υπάρχει στην ΤV, δεν υπάρχει καθόλου», εφαρμόζεται αποτελεσματικά.

Η ιστορία όμως καταγράφει. Ο υπογράφων, το έργο της σχεδιασμένη αιματηρής εμπλοκής, το έχει ξαναδεί. Για 4 ολάκερα χρόνια στη Σερβική Δημοκρατία. Είχε τότε προειδοποιήσει τους εμπλεκόμενους, μαζί με άλλες φωνές σύνεσης και λογικής: ΠΡΟΣΕΞΤΕ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ.

Δεν τον άκουσε τότε κανείς. Ήταν η εποχή που οι ηγέτες της Σερβίας, με περισσή αφέλεια και ανωριμότητα, αλώνιζαν στα ακριβά καταστήματα των Αμερικανικών μεγαλουπόλεων, πιστεύοντας πως είναι αυτοί οι κεντρικοί παίκτες στη γεωπολιτική σκακιέρα. Πως αυτοί, επειδή έχουν έναν αποφασισμένο Λαό και έναν ισχυρό στρατό, θα είναι και οι τελικοί νικητές.

Ώσπου ήλθε η καταστροφή, μετά από εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια ξεσπιτωμένους. Και την επιλογή τους, την πλήρωσαν και την πληρώνουν μέχρι σήμερα. Και αυτοί και ολάκερος ο Σερβικός Λαός.

Το ίδιο «έργο», ξαναπαίζεται σήμερα στην Ελλάδα. Και πάλι οι φωνές της Λογικής αδύναμες. Κυριαρχούν οι εύκολες φωνές. Αυτές που απευθύνονται στις πιο πρωτόγονες λειτουργίες του ανθρώπου και όχι αυτές που μιλάνε στα ευγενέστερα στοιχεία της ανθρώπινης νόησης.

  • «Πουλήστε τα όλα. Νησιά, Θράκη, Μακεδονία, Καστελόριζο, Κύπρο. Αρκεί να έχουμε να ματσαμπουκώνουμε και να παχαίνουμε τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς στην Ελβετία», λένε οι νεοταξίτες που μας κυβερνούν.
  • «Δώστε τα όλα στους Τούρκους», λένε οι εργολάβοι που φαντασιώνονται θέσεις νεοκοτζαμπάσηδων στη νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία που σχεδιάζει ο Νταβούτογλου και μας έχουν φλομώσει με τούρκικες αηδίες στα λυματοκάναλα τους.
  • «Είμαστε όλοι αδέλφια, μην ενοχλείτε τους παράνομους μετανάστες», επαναλαμβάνουν μονότονα οι ΜΚΟ, αιχμαλωτίζοντας τον «αριστερό λόγο», σε μια υποκριτική, αδιέξοδη αλλά και άκρως επικίνδυνη διάσταση.
  • Καθαρίστε τους όλους, μας λένε οι νεόκοποι «πατριώτες», υμνητές του Αδόλφου.
  • Και σε μια γωνιά οι φωνές της σύνεσης, όπως του Πατριωτικού Μετώπου, που επαναλαμβάνει: ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2. ΔΩΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ UNHCR. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ: ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΙΣ ΗΠΑ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

Το έργο το ξαναείδαμε στη γειτονιά μας: Στα Βαλκάνια.

Το τίμημα σε ανθρώπινο αίμα αλλά και πόνο, είναι βαρύ. Τόσο βαρύ, που καταγράφηκε στην ιστορία, ως έγκλημα. Με τους Γερμανούς, τους Αμερικάνους, τους Εγγλέζους, τους Αυστριακούς, τους Ολλανδούς, και πολλούς ακόμη συνεταίρους τους στο σχεδιασμό του, να χαμογελούν σήμερα κάτω από τα μουστάκια τους.

Είθε να επικρατήσει η σύνεση. Να φύγουμε επιτέλους από το εγώ και να πάμε στο εμείς. Να πάρουμε εμείς ο Λαός την υπόθεσή μας στα χέρια μας. Γιατί αν δεν το κάνουμε αυτό, πολύ σύντομα από ότι δείχνουν τα πράγματα, θα βάψουμε τα χέρια μας με αίμα. Αίμα, που δυστυχώς θα πέσει και στα κεφάλια των γενεών που έρχονται και οι οποίες δεν μας φταίνε σε τίποτε.

Πατριωτικό Μέτωπο