Στα βήματα του Μ. Αλέξανδρου βρήκαμε τη Ζειά, γράφουμε ιστορία

Στη Μέση Ανατολή, στην καρδιά της ερήμου, και ακολουθώντας τα βήματα του Μέγα Αλέξανδρου, η αποστολή του Πατριωτικού Μετώπου και του Συνεταιριστικού Δικτύου Αλληλέγγυον, βρήκε και «επαναπάτρισε» μετά από 85 χρόνια, τον αρχαίο ελληνικό σπόρο. Τον «σπόρο της ελπίδας», τη Ζειά του Ομήρου.

 

 

 

 

Διασχίζοντας χιλιάδες χιλιόμετρα, μέσα στις ερήμους, σε αντίξοες συνθήκες και σε ζώνες χαρακτηρισμένες ως «επικίνδυνες», η αποστολή του Κινήματος, με επικεφαλή την Διαχειρίστρια του Αλληλέγγυον κ. Έλλη Γερασιμάτου και με την αποφασιστική στήριξη και αρωγή του Πανεπιστημιακού, μέλους του Π.Σ. του ΠΑΜ, κ. Θωμά Οικονόμου, βρήκαν τον σπόρο, και τον έφεραν στην Πατρίδα του.

 

 

 

Η ιστορία, ξαναγράφτηκε από μια χούφτα Ελλήνων, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, πως και για κάποιο λόγο “μυστήριο”, αυτός ο τόπος, στην τρισχιλιόχρονη ιστορία του, γεννιέται και ξαναγεννιέται από τις στάχτες του.

 

 

 

Παίρνοντας λοιπόν δύναμη από την ιστορία, την παράδοση, την κληρονομιά, τον πολιτισμό μας, τις θυσίες των προγόνων μας, ξαναγράφουμε ιστορία και φυσικά, αντιστεκόμαστε στη Νέα Τάξη και στους εγχώριους “ατζέντηδές” της.

 

 

 

Και αυτό αδέλφια μας, λέγεται: Επανάσταση…

 

 

 

Μια ειρηνική και κάθετη επανάσταση απέναντι στα σκουπίδια τους, διατροφικά και πολιτισμικά. Μια επανάσταση, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. Ανοίγοντας νέα σελίδα για όλους τους Λαούς του κόσμου αλλά και ειδικότερα για την Ελλάδα και το δυστυχή Λαό μας.

 

 

 

Οι φασίστες νεοταξίτες, οι τοκογλύφοι, οι πολυεθνικές με τα μεταλλαγμένα και τα δηλητήριά τους, δεν πολεμιούνται με «άρματα». Ούτε με την κουρελαρία των «αριστερών» και «δεξιών» κομμάτων, τις θλιβερές ιδιοτελείς συντεχνίες.

 

 

 

Πολεμιούνται με ένα και μοναδικό όπλο: Την αποφασιστικότητά μας και το τράβηγμα του χαλιού, κάτω από τα πόδια τους. Και το «τράβηγμα» αυτό γίνεται μόνο όταν σταματήσουμε να τους «αιμοδοτούμε» ως πειθήνιοι και άβουλοι καταναλωτές. Οργανώνοντας παράλληλα την πρωτογενή παραγωγή αλλά και τις μικρομεσαίες μας, με τις δικές μας δυνάμεις. Τους δικούς μας σπόρους, τα δικά μας τρόφιμα, τα δικά μας ρούχα και εργαλεία.

 

 

 

Ελληνίδες/Έλληνες:

 

 

 

Γίνετε συμμέτοχοι στην ιστορία που γράφεται αυτή τη στιγμή, από το Πατριωτικό Μέτωπο και το Αλληλέγγυον.

 

 

 

Ελάτε να τους τραβήξουμε το χαλί κάτω από τα πόδια, στέλνοντας στον αγύριστο τις πολυεθνικές/δηλητήρια τους τραπεζίτες/τοκογλύφους τους, αλλά και τα δεκανίκια τους, κόμματα και συντεχνίες.

 

 

 

Στηρίξτε την Τράπεζα Ελληνικών Σπόρων Αλληλέγγυον.

 

 

 

Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει σχεδιασμός, υπάρχει στόχος. Και αυτός λέγεται Πατριωτικό Μέτωπο, παράδοση όλων των εξουσιών δηλαδή στο Λαό, επανεκκίνηση της οικονομίας της χώρας με δικούς μας όρους (οι Ισλανδοί τα κατάφεραν), και επιστροφή στην Κοινωνία της Αλληλεγγύης και της Αξιοπρέπειας.

 

 

 

Σας περιμένουμε…

 

 

 

 

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης