Συλλογικότητα

 

Η καγκελάριος, προερχόμενη από την «κατεχόμενη» Ανατολική Γερμανία, έχει βιώσει την οδυνηρή όψη του νομίσματος – το «ληστρικό κομμουνισμό» σε μία σκλαβωμένη, από τους Ρώσους νικητές του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, χώρα.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η επιλογή εκ μέρους της του «ληστρικού καπιταλισμού» και των νεοφιλελεύθερων Η.Π.Α. ήταν προτιμότερη – επίσης, η υποταγή της στις εντολές του χρηματοπιστωτικού τέρατος και του Καρτέλ.

 

Με τη βοήθεια όμως της δυτικής κρίσης χρέους, θεωρεί πως έχει τη δυνατότητα αφενός μεν να ανεξαρτητοποιηθεί από τους εντολείς της, αφετέρου να κατακτήσει την υπερχρεωμένη Ευρώπη – χρησιμοποιώντας τη γερμανική οικονομική μηχανή.

Από την άλλη πλευρά ο «βαθιά συμπλεγματικός» υπουργός οικονομικών της, ο «εξολοθρευτής» της Κύπρου και «ορκισμένος» εχθρός της Ελλάδας, υποδυόμενος το ρόλο του «RobinHood» των έντιμων φορολογουμένων, έχει κηρύξει τον πόλεμο στη φοροδιαφυγή και στο τραπεζικό απόρρητο – με απώτερο στόχο να συγκεντρώσει όλες τις καταθέσεις και όλα τα δάνεια στη Γερμανία, έτσι ώστε να λειτουργεί «άτοκα» και ανεμπόδιστα η γερμανική οικονομική μηχανή.

Παράλληλα, έχοντας «κινεζοποιήσει» τους δύστυχους Πολίτες της χώρας του, καθώς επίσης εξασφαλίζοντας ακόμη πιο φθηνό εργατικό κόστος, με την αθρόα «εισαγωγή» χιλιάδων οικονομικών μεταναστών, δημιουργεί έναν «πολιορκητικό κριό» εξαιρετικά μεγάλης ισχύος – με στόχο την οικονομική υποδούλωση και τη λεηλασία όλων των ευρωπαϊκών χωρών, καθώς επίσης την παγκόσμια ηγεμονία.

Ελπίζουμε να γίνουν έγκαιρα κατανοητά όλα τα παραπάνω, καθώς επίσης να αντιδράσει κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα – όπως για παράδειγμα η Ιταλία, η οποία θα μπορούσε να μετατρέψει το όνειρο της γερμανικής κυβέρνησης σε εφιάλτη, απλά και μόνο αθετώντας την πληρωμή των χρεών της.

Όσον αφορά τώρα τη χώρα μας και αυτά που εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε, θεωρούμε πως η εκδίωξη όλων των εισβολέων, ανεξαρτήτως κόστους, οφείλει να είναι η πρώτη προτεραιότητα μας – όλα τα υπόλοιπα όπως, για παράδειγμα, η ανασυγκρότηση της οικονομίας μας επάνω σε νέες βάσεις, το νόμισμα, οι πολιτικές μεταρρυθμίσεις κλπ., έπονται, δεν προηγούνται.

Για να το πετύχουμε όμως αυτό χρειάζεται η συλλογικότητα και η συνεργασία όλων μαζί, απέναντι στον κοινό εχθρό – ανεξαρτήτως κομμάτων, κοινωνικών τάξεων, πολιτικών πεποιθήσεων κοκ.

Εάν δεν ενωθούμε όλοι μαζί και αν δεν διώξουμε τους εισβολείς από την πατρίδα μας, το γρηγορότερο δυνατόν, δεν υπάρχει μέλλον – ενώ κάτι τέτοιο προϋποθέτει φυσικά την «αφύπνιση» μας και την άμεση, έγκαιρη διακοπή της σιωπής των αμνών που βασιλεύει.

 

http://viliardos.org/2013/04/14/%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/