Το πλήρες σχέδιο του Ε.ΠΑ.Μ. για την έξοδο της Ελλάδας από την «κρίση»

Μια προσπάθεια παρουσίασης του πλήρους και ολοκληρωμένου σχεδίου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) για την έξοδο της Πατρίδας και του Λαού μας από αυτό που συνηθίσαμε να αποκαλούμε «κρίση», δια στόματος του οικονομολόγου-αναλυτή, ιδρυτικού μέλους του Μετώπου και «δασκάλου» Δημήτρη Καζάκη.

Πρόκειται για μια «ντοκυμαντεροποιημένη» συρραφή αποσπασμάτων της εκπομπής του κ.Καζάκη «Στο Μικρόφωνο» που μεταδίδεται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τον διαδικτυακό σταθμό E-ROI, 14:00 – 15:30 το μεσημέρι.

Το Ε.ΠΑ.Μ. έχει ως σκοπό να ενώσει όλους τους Έλληνες πολίτες που αγαπούν την Πατρίδα τους και θέλουν επιτέλους να την δουν ελεύθερη από κάθε λογής εξάρτηση από εγχώρια και ξένα συμφέροντα. Ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να γίνει αυτό, είναι με την ενδυνάμωση του Λαού μας, έτσι ώστε να μπορέσει να απαιτήσει τα αυτονόητα. Για τον σκοπό αυτό, χρειάζεται να οργανωθούν όσοι περισσότεροι συμπατριώτες μας. Το Ε.ΠΑ.Μ. χρειάζεται όλους εσάς να έρθετε να σας γνωρίσουμε και να γίνετε μέρος του Μετώπου ώστε να αγωνιστούμε στις κρίσιμες και ιστορικές στιγμές που ζούμε.

Στο βίντεο συμμετέχουν με τις απόψεις και τις παρεμβάσεις τους οι :
• Θέμης Συμβουλόπουλος
συντονιστής Α’ της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.
• Γιάννης Αθανασιάδης
συντονιστής Β’ της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.
• Γιώργος Ιεροδιάκονος
ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.

 

Περισσότερα

http://tokoutsavaki.blogspot.gr/2015/03/video_27.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/bAVdB+(%CE%A4%CE%9F+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%A3%CE%91%CE%92%CE%91%CE%9A%CE%99)