Νέο website από την Airfasttickets

Με νέο website καλωσορίζει το 2013 η Airfasttickets προσφέροντας διαρκώς τις καλύτερες τιμές όχι μόνο για ταξίδια στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, αλλά και την καινοτομία της δωρεάν εγγραφής ώστε ο καταναλωτής να λαμβάνει τις προσφορές της Airfasttickets στη μισή τιμή, το εύχρηστο site της Airfasttickets υπόσχεται στον Έλληνα ταξιδιώτη μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες σε καταπληκτικές τιμές. Σε περίπτωση που κάποιος βρει χαμηλότερες τιμές, η Airfasttickets παρέχει έκπτωση 50 ευρώ σε οποιοδήποτε πακέτο διακοπών.

Η εγγύηση για την ασφάλεια των συναλλαγών για την Airfasttickets είναι ύψιστης προτεραιότητας και για αυτό το λόγο το site της Airfasttickets πιστοποιείται από την VeriSign, χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές λογισμικό που κρυπτογραφεί όλες τις προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των πιστωτικών καρτών. Η διαδικασία της κρυπτογράφησης λαμβάνει τις πληροφορίες που εισάγονται και τις μετατρέπει σε κομμάτια κώδικα που μεταδίδονται με ασφάλεια μέσω του Διαδικτύου. Αυτά τα κωδικοποιημένα δεδομένα δεν μπορούν να διαβαστούν όσο οι πληροφορίες ταξιδεύουν μέσω του Διαδικτύου.

Η Airfasttickets δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην σχέσεις της με τους πελάτες της στους οποίους όπως είναι γνωστό πια, μετακυλύει ένα ποσοστό από το κέρδος της και έτσι μπορεί και πουλά φθηνά. «Θέλουμε να αναπτύξουμε μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας – ταξιδιώτες και σκοπεύουμε να το κάνουμε αυτό με το να παρέχουμε μια άριστη εξυπηρέτηση πελατών από το πρώτο λεπτό που συνδέονται μαζί μας. Βασικός στόχος μας είναι οι καλύτερες τιμές και η ασφάλεια των πελατών μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης, Πρόεδρος της Airfasttickets.

Το νέο website προσφέρει εύκολα και γρήγορα έναν ολόκληρο κόσμο διακοπών! Με 300.000 ξενοδοχεία σε 150 χώρες, και 30.000 καταχωρήσεις αυτοκινήτων σε 174 χώρες, έχει 5.000.000 εκατ. ευχαριστημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Airfastttickets έχει γραφεία στον Πειραιά, το Λονδίνο, το Βερολίνο, και πρόσφατα άνοιξε το γραφείο στη Νέα Υόρκη. Επόμενος σταθμός της επέκτασης της είναι η Βαρσοβία στην Πολωνία.