Χώρος Τέχνης 92 Art

 Στον χώρο του Λόγου και της Τέχνης υπάρχουν νέοι αλλά και κάθε ηλικίας άνθρωποι και σχήματα που προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Μπροστά τους όμως ορθώνεται μια συμβατικότητα που ουσιαστικά έχει τα χαρακτηριστικά ενός συντηρητισμού και μιας εργολαβικής αντίληψης για τον πολιτισμό και τα πολιτιστικά δρώμενα. Ταυτόχρονα υπάρχουν και οι ακριβοί κανόνες της αγοράς που για τους περισσότερους είναι απλησίαστοι και μάλιστα τους νέους δημιουργούς. 
 Σε αυτό μπορούμε και θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους μα όλους και ιδιαίτερα τους νέους, να δημιουργήσουν και να εκφρασθούν. Να βρουν τον χώρο τους, να τον χρησιμοποιήσουν, να τους αναδείξει και να αναδειχθούν, να επιβιώσουν δημιουργικά μέσα από τις συμπληγάδες. Να στηρίξουμε και να στηριχθούμε. Είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό στην σημερινή εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, να μπορούν να προωθηθούν νέες ποιοτικές δυνάμεις που επιχειρούν να δημιουργήσουν στον χώρο της καλλιτεχνίας. 
 Σε ένα φιλικό και φιλόξενο Χώρο Τέχνης, στον 92Art καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτό το στέκι. Στην Δάφνη, στην οδό Αρτέμωνος 92 3 λεπτά από τον Σταθμό Μετρό του Αγ. Ιωάννη και με πολλές λεωφορειακές γραμμές να περνούν από την Βουλιαγμένης και την Ηλιουπόλεως είναι ο 92Art. Εδώ μπορούν να γίνονται πολλά και διαφορετικά πράγματα. Παρουσιάσεις δικών μας παραγωγών, Εκθέσεις, παρουσιάσεις, μουσικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, μαθήματα, πρόβες σχημάτων. Με χαμηλό κόστος που θα περιλαμβάνει την χρήση του χώρου, καφέ και laptop. Κατά περίπτωση εισιτήριο, εθελοντική συνεισφορά, ανταλλακτική είσοδο. 

Διεύθυνση: Αρτέμωνος 92 Δάφνη 172 37 τηλ.: 211-4069578, fax: 211-7407352 (κιν. 693-2906691 & 694-4773666)

email: 92artplace@gmail.com | facebook page: http://www.facebook.com/92artplace

Συγκοινωνία: 
Μετρό: Σταθμός Άγ. Ιωάννης
Λεωφορεία 
4 ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ – ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ – ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Τέρμα
856 ΑΙΓΑΛΕΩ – ΥΜΗΤΤΟΣ – ΔΑΦΝΗ Στάση Καφαντάρη
232 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΥΜΗΤΤΟΣ – ΒΥΡΩΝΑΣ Στάση ΝΑΝΑ
790 ΓΛΥΦΑΔΑ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ) Στάση ΝΑΝΑ 
Α3 ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΓΛΥΦΑΔΑ (ΕΥΡΥΑΛΗ) (Μέσω ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) Στάση 
ΝΑΝΑ
Α4 ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΤΕΡΨΙΘΕΑ Στάση ΝΑΝΑ
Β3 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ (ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ) (Μέσω Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) 
Στάση ΝΑΝΑ
218 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΥΜΗΤΤΟΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Στάση ΝΑΝΑ